Spotřebovanci 1.5

středa 11. září 2019


Ahojte,
opět jsem prohlédla svou kartu k foťáku a zjistila jsem, že se na ni nachází nafocené fotky na spotřebovance. Tentokrát ani nejsou půl roku staré, ale fotila jsem je na začátku srpna a to je na mě dost dobrý výkon, že tento článek vychází už teď. 


Pěna na holení od Baley naprosto dokonale voněla. Trochu mě na těchto pěnách štve to, že jsou  to víceméně jen limitky. Tedy, nikdy jsem neměla takhle voňavou pěnu, která by limitka nebyla. Na druhou stranu se mi nikdy nestalo, že bych v další limitce koupila nějakou, která by se mi taky takto nelíbila.
Arganový olej od Renovality se stává takovou mou klasikou na vlasy. Už mám na poličce nové balení a možná se i ukáže rovnou v dalších spotřebovancích. 


Korektor od Catrice se stal takovou mou stálicí. Od té doby, co se mi povedlo ho sehnat poprvé, (pamatujete ty doby, kdy byl nonstop vyprodaný?!) jsem sice už nějaké jiné zkoušela, žádný mi ale nevyhovoval tolik jako právě tento a tak mu už zůstávám věrná a jiný ani nehledám.
Už jsem se několikrát zmiňovala, že absolutně miluji Carmexy a myslím, že tři spotřebované jsou dobrým důkazem. 
Dalším balzámem na rty je tento od. Já už ani vlastně nevím, od koho! Balení jsem už dávno vyhodila a nepamatuji si jeho značku. Dostala jsem ho od kamarádky a říkala, že je přírodní. Krásně voněl po ananasu a používala jsem ho, když jsem neměla po ruce Carmex.
BB cream od Bourjois se stal mou stejnou stálicí, kterou je korektor od Catrice. Čím jsem starší, tím mám menší potřebu používat krycí makeupy a radši volím jen sjednocení s lehkým krytím v podobě BBčka. A toto jsem si naprosto zamilovala!


Už si ani nepamatuji, že jsem vlastně někdy měla kozí řadu od Ziajy. Heh. A v jednom z minulých článků jsem vám tvrdila, že ho mám poprvé. No nevadí. Jsem stará skleróza! A vůbec si nepamatuji, jaký byl!
Hydratační krém od Lavery mi k srdci moc nepřirostl. Špatně se roztíral a celkově mi jeho používání přišlo nepohodlné. Funkci sice plnil, ale znovu si ho už nepořídím. 


Heh, budeme dělat, že tady nemám další spotřebovaný malinový ocet od Yves Rocher a já slibuji, že už ten článek konečně napíši!
Dětský šampon jsem měla hlavně na své štětce, což mi připomíná, že bych si měla koupit nový. Štětce jsem teď skoro nepotřebovala, jestli jsem se přes celé léto namalovala tak 10 krát? S příchodem nového akademického roku se opět budu malovat a už se na to těším, tak bych si ty své pomocníky mohla pořádně vyčistit. 
Stříbrný šampon proti žlutým odleskům vlasů od Schwarzkopfu jsem měla hodně ráda a tento je vlastně už mým několikátým balením. Teď mám sice jiný, ale to jen z důvodu, že jsem nebyla schopná v německém DMku najít tento. Nejspíš se k němu ale vrátím. 


Odlakovač na nehty od Ebelin skvěle plnil svou funkci a vlastně k němu nemám co dalšího říct. Měla jsem ho několikrát. 
Kuličkový antiperspirant od Baley bych si už znovu nekoupila. Nepřišlo mi, že by tolik fungoval. Díky němu jsem si ale zamilovala kuličkové deodoranty a už ani nepoužívám jiné. Přijde mi, že mnohem déle vydrží. Nevím jak vy, ale já ty stříkací měla vždy hned pryč. Teď si občas ze zvyku vezmu ve slevě nějaký další kuličkový do zásoby s tím, že se přece neztratí. Spíš se mi ale doma hromadí, než aby i stejně rychle mizely, jak jsem to měla s těmi stříkacími. 


Sprchový gel s olejem od Baley příjemně voněl a nevysušoval pokožku. Takže vlastně dělal vše, co jsem od něj chtěla.
Tento čistící gel od Mixy jsem milovala! Vlastně je to doposud můj nejoblíbenější. Krásně voněl a byl takový krémový, takže nevysušoval. Sice jsem pak měla chuť zkoušet pořád něco nového, ale už se těším, až si ho koupím znovu. 
Sprchový gel od Zoelly mě bavil. Když jste ho vymačkávali, choval se jako želé, jakmile vám ale přistál na dlani, roztál a byl klasickým gelem. A krásně voněl. 


Vlasové masky od Alverde mám doteď hodně ráda. Tato byla cukrová a naprosto krásně a sladce voněla! Slibovala hebké a lesklé vlasy a já bych řekla, že to i plnila. Rozhodně bych si ji koupila znovu.
Tak a na toto jsem hodně pyšná! Vidíte ty dvě spotřebovaná tělová mléka?! Sama tomu nevěřím! Jedno je od Dove a druhý od Indulony. Ani jedno nemělo nějakou speciální výraznou vůni, ale obě dvě plnily, to co měly. 


Z této vlasové řady jsem byla ze začátku neskutečně nadšená. Když jsem dopoužívala první balení a masku, kupovala jsem si hned další. Každopádně jsem tuto řadu střídala s jinými přípravky, jelikož tyto jsem používala na koleji a jiné jsem měla doma. Teď ale používám jen tuto řadu a musím říct, že jsem z toho v rozpacích, protože už pěkně dlouho jsem neměla horší vlasy než teď. Jo, jsem šetřílek, takže to dopoužívám, ale jestli se mi po jiných přípravcích vlasy zázračně spraví, vím, kde byla chyba. 


Šampon a kondicionér od Urtekramu mi sedly a nemám jim pořádně co vytknout. 
Bezoplachovou péči od Nivey jsem si kupovala kvůli minulému létu, kdy jsem jela na road trip a bylo mi jasné, že budu potřebovat něco, díky čemuž mi půjdou rozčesat vlasy. Tento přípravek nádherně voněl a fungoval!

Tak to by bylo pro dnes vše. Je toho nějak moc, uf. Budu muset fotit spotřebovance častěji!

Znáte nějaký přípravek? Shodujeme se v názoru na něj?


Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥  

12 komentářů:

  1. Všechny produkty vypadají skvěle, několik z nich i znám a sama používám. Zaujala mě ale ta avokádová řada na vlasy, jen škoda, že s ní nejsi spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Super produkty:) Carmex jsou boží balzámy, úplně jsi mi připomněla takový malinově růžový, který dokonale voněl a ještě dokonaleji chutnal! Budu ho muset zase koupit:)

    OdpovědětVymazat
  3. Plno super produktů, odlakovač a korektor si taky pravidelně kupuji :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  4. Korektor od Catrice klasika, ale skvělá klasika :) i odlakovač od Ebeline mám vcelku ráda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám krém z kozí řady od Ziaji moc ráda, korektor od Catrice si také kupuji.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super :) já už kozí řadu začnu konečně taky používat :)

      Vymazat
  6. Na ten BB Cream od Bourjois koukám už delší dobu, ale poslední dobou se mi zhoršila pleť, tak raději sahám po něčem víc krycím. Ziaju používám taky a mám ji ráda. :)

    Šári/GrünHauz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu.. každopádně BBčko doporučuji, až se ti pleť zlepší :)

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3