Malí Youtubeři, kteří mě baví

neděle 20. října 2019


Ahojte,
už dlouho si říkám, že bych pro vás mohla připravit článek o Youtuberech, které ráda sleduji, ale kteří prostě ještě nejsou tak profláklí. Podělit se o lidi, které ve většině případů znáte, je sice super, ale asi si z toho moc neodnesete. Proto jsem dnes vybrala Youtubery, které pravděpodobně neznáte. Nejvíce odběratelů má první v seznamu a to 13,7 tisíc. Tak na ně mrkněte!

Katka *My Irish Life*



Katka je Češka, která žila dlouho v Irsku. Píši žila, protože momentálně je v Německu a pak se se svým irským manželem a naprosto roztomilým synkem chystají ještě na chvíli zpět do Irska a po té se natrvalo usadit tady v Čechách. Katka natáčí převážně vlogy z jejích dnů právě s jejím synem, ale taky nás nechává nahlédnout do povahy Irů. Zrovna nedávno jsem koukala na video, kde její manžel i s ní porovnávají povahy českých a irských žen. No, vyšly jsme z toho lépe, holky! Na toto konkrétní video se můžete podívat zde.


Honza nepatří mezi nejaktivnější lidi, které vám tu představím, ale rozhodně patří mezi ty lidi, na které koukám, když mi není úplně veselo. (A vlastně bych ho ani moc nenazývala Youtuberem.) Honzíkovo přístup k životu a jeho nakažlivý úsměv totiž umí zlepšit náladu! Na tomto kanále Honzík často přidává videa z cest, které jsou prostě dechberoucí. Ráda se s ním vždycky někam takhle virtuálně podívám. A jestli se zamilujete do jeho úsměvu (pozor, může se jednoduše stát!) tady je další jeho kanál s pořádnou porcí vlogů. Ovšem už značně neaktuálních, heh.


Eliška je budoucí maminka a hlavně hrozná sympaťačka. A její manžel sympaťák. Zanedlouho bude mít dcerku a všichni její fanoušci se na ni už neskutečně těší. Eliška natáčí také hlavně vlogy, občas ale nasdílí i nějaké to povídací video. Chce se věnovat tématice ohledně otěhotnění. Hlavně když se to nedaří a tak. Je další holkou z marketingu, nedávno sice odešla na mateřskou, ale pracovala pro Philip Morris.


Jestli se pohybujete okolo blogů dlouho, tak Verunku pravděpodobně znáte. Verča dřív psala blog a později si založila i kanál na YouTube, kde je stále aktivní. Verča je neskutečný smíšek, který si momentálně užívá naplno života v Praze, kterou si úplně zamilovala. No vůbec se jí nedivím! Věnuje se jak povídacím videím, videím o zdravým jídelníčku, cvičení, tak i klasickým holčičím tématům.  Verča prostě umí zlepšit den!


Verča se se svým francouzským přítelem zrovna odstěhovala na francouzský venkov a nejen o tom teď natáčí videa. Nikdy jsem k Francii tolik netíhla, vlastně ji nejvíce znám ze série filmů Taxi, heh, ale díky tomu se teď ráda nechávám vtáhnout právě do této země skrz Verčiny videa. A vše poznávám téměř od nuly. Verča se dál věnuje minimalismu, seberozvoji, józe a taky ráda běhá.


Sestry Lucie a Veronika Šumovy sleduji už dlouho. Dříve jsem četla blog mladší z nich, Lucky, která právě přemluvila svou sestru Verču, aby si s ní založila YouTube kanál. Poslední dobou mi přijde, že do něj více přispívá Verča, ale to nevadí. Holky se věnují hlavně videím o jídlu a o cestování. A cestování, to já můžu!


Emily jsem poznala někdy v osmé třídě na základce, kdy vešla do naší třídy a učitelka nám ji představila jako naši novou spolužačku na rok. Emily se narodila v Americe, kde teď i je, ale podstatnou část rodiny má u nás v jižních Čechách. Proč vám ji sem ale dávám je to, že Emily se sebrala a předělala si starou Volkswagen dodávku ve stylový obytňák a vydala se na roadtrip po západním pobřeží USA. Sice teď nic nového nepřidává, ale jestli vás zajímá Amerika a tak, doporučuji kouknout. Videa jsou v češtině, Emily totiž mluví česky, ale slyšíte v jejím povídání, že není úplně stoprocentní rodilý mluvčí.


A jestli si jsem opravdu jistá, že něco z mého výběru neznáte, tak jsou to tyto dva poslední kanály. Jako poslední vám představím kluky, Jindru a Tomáše, kteří se vydali v elektromobilu s dojezdem 150 km na jedno nabití až za polární kruh. Cestou se perou s různými nabíječkami, které občas nefungují, ale také zjišťují, jak jsou na tom dané země s ekologií, jelikož to je téma, o které se hodně zajímají. Ve videích sdílí i své postřehy z daných zemí, které navštívili. Tak jestli vás toto téma zajímá, tak hurá na tento kanál!

Tak schválně! Koho jste znali nebo neznali? Kdo vás zaujal nejvíc?

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

18 komentářů:

  1. Z těchto youtuberů se občas podívám jen na Veru life, zbytek znám maximálně podle názvu :) Mě celkově teď youtube celkem dost omrzel, ale vždycky se ráda kouknu na video od Eli Sunday, což je (zatím) taky jen "malá" youtuberka :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, ta na mě zrovna teď vyskočila a tak koukám na první video od ní a je sympatická :)

      Vymazat
  2. Moc zajímavé tipy :) Určitě se na mrknu :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  3. Ani jeden kanál nepoznám — ale to je hlavne preto, že slovenských a českých youtuberov takmer vôbec nepozerám. Ale veľmi ma zaujal Přirozene zdravě, keďže to je obsah presne pre mňa, takže určite naň mrknem! ❤
    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "MY FAVOURITE DAIRY SUBSTITUTES"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak v tom případě to plní účel, heh. Snad se ti taky zalíbí ♥

      Vymazat
  4. Katku mám ráda, ale pouštím si ji dost málo, místo na 40 minutové video se raději podívám na seriál. :) To samé u Elišky, tam si pouštím spíš kratší videa, takže jen občas. Zaujal mě ten Mikulka.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, je pravda, že zrovna tyto dvě mívají ty videa delší, mně to ale nijak nevadí :) Honzík je skvělý! ♥

      Vymazat
  5. Veľmi pekný článok, páči sa mi, že podporuješ tých malých tvorcov. :) Žiadneho z nich nepoznám, ale musím povedať, že Youtube už pre mňa nie je, čím býval, a často už ho nesledujem.

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  6. Leni, Ty jsi zlatá :) děkuju za pěkné zhodnocení. Já jsem se zase dala opět na čtení blogů. K blogování jako takovému se zatím neplánuji vrátit, youtube mě baví a naplňuje více, ale zase si teď dělám čas na pročítání blogů. Děkuju za nové tipy, je to náhoda, zrovna dnes jsem narazila na Elišku Froňkovou :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš za co ♥
      Tak pokračuj v YouTube, když tě baví víc! :)

      Vymazat
  7. Skvělé tipy, nikoho z nich sice neznám, ale určitě na ně mrknu :))

    OdpovědětVymazat
  8. Jee ani jedného nepoznám, no skvelé! Určite pozriem :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  9. Priznávam, že nepoznám ani jedného, ale ďakujem za tipy, určite sa na nich pozriem :) Skvelý nápad na článok! :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3