Střípky z mého playlistu | říjen 2019

sobota 26. října 2019


Ahojte,
to, že čas neskutečně utíká mi vždycky dojde, když píšu články. A to konkrétně právě u střípků a pak u mého shrnutí měsíce. Je to neskutečné, že je píšu tak často! No a dnes jsou na řadě právě ty střípky. Tak se pojďte podívat ke mně do mého playlistu písní, které jsem v tomto měsíci poslouchala nejvíce!


Witt Lowry - Kindest Regards
Tak tuto písničku jsem sem chtěla dát už několikrát. Poslouchám ji totiž skoro pořád, ale tento měsíc jsem si všímala, že se mi vlastně pořád neskutečně líbí. A že z ní mám úplné mrazení v zádech, když slyším její první tóny. Tak tu teda je!


Kygo and Justin Jesso - Stargazing
Tato písnička byla jeden čas dost velký hit, ale to bych nebyla já, abych ji poslouchala v době její největší slávy. Ani když byl Justin Jesso v Praze na vyhlášení blogerky roku, tak jsem si na ni nevzpomněla. Po čase jsem jí ale šanci dala a hned skončila v mém playlistu.


Avicii - For a better day
Kvůli škole v poslední dny nemám úplně nejveselejší náladu. Možná vám o tom napíšu něco víc, ještě ale nevím, jestli to chci až takhle dopodrobna sdílet. Každopádně jsem si tuto píseň začala pouštět, když jsem potřebovala ten svůj "better day".


Kygo - Stole the show
Tuto písničku už nějaký ten čas mám v playlistu, ale tento měsíc jsem ji začala poslouchat víc a víc. Dřív jsem ji občas i přeskočila, když mi ji Spotify pustilo, tento měsíc se to ale nestávalo. 


Ewa Farna - Jak motýl
Eh, vzpomínáte si ještě na první desku Ewy Farné? Já ji tak milovala! Postupem času jsem na ni úplně zapomněla, tento měsíc jsem si ale Ewu docela připomínala. No a tahle písnička ve mně zanechala největší pocity a tak nějak jsem se v ní našla. 


Pokáč - Úplně levej
K této písničce natočil Pokáč nedávno videoklip a mě pobavil. Vlastně ve verších o tom, že se vždycky pořezal, když se snažil něco krájet, jsem se docela našla. Než jsem odletěla do Kodaně, taky se mi to povedlo. A když jsem ho pak slyšela na open air koncertech, svou jizvou jsem se chlubila. No, asi jsem taky úplně levá! 


Sam Smith - I'm not the only one
Já normálně tyhle pomalé zamilované písničky moc neposlouchám. Mám pro ně takový spešl název, od někoho jsem ho teda slyšela, ale přišlo mi to mega trefný. Radši ho sem ale psát nebudu, heh. Každopádně toto je jedna z mála písní tohoto žánru, která se mi fakt líbí. Slyšela jsem ji po dlouhé době na bowlingu, kde jsem byla se svými kamarády a od té doby jsem si ji už několikrát přehrála. 


UDG - Stínohry
Taky jste se lekli, že tu tentokrát nebudou UDGéčka? Já upřímně taky. Pak mi ale došlo, že jsem si tento měsíc neskutečně zamilovala Stínohry. Úplně v tom vidím vztah na dálku! 


Lenny - Alive enought
Tak tuhle písničku jsem měla od Lenny nejméně ráda. Když měla minikoncert před Karlínem a hrála ji tam jako jednu ze tří, nechápala jsem, proč ji tam dává. Vždyť má tolik lepších, známějších. Musím ale říct, že jsem ji tento měsíc ale začala poslouchat a docela se mi i zalíbila. Takže už se na Lenny z minulosti nezlobím, heh. 


Tom Grennan - Patience
Tahle písnička se mi zalíbila kvůli jejím prvním pár veršům, které bych nejradši poslouchala pořád dokola. Jenže koho by bavilo ji nonstop přetáčet. Tak jsem později přišla na chuť i réfrénu a jejímu pokračování. A je to vlastně taková super pohoda nakonec.

Jakou písničku jste si zamilovali v poslední době vy? 


Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

14 komentářů:

  1. Já si za poslední dny naprosto zamilovala nové songy od Seleny Gomez ♥

    Another Dominika | Ze sekáče

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak z těch jsem ještě nic neslyšela, ale dám jim šanci :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Fakt? A to bych tipovala, že Stargazing znají díky rádiím snad všichni :D

      Vymazat
  3. Tyhle články mám ráda, protože díky nim objevím nové písničky. :-) Pár se mi jich z tvého výběru líbí a popravdě ani jednu jsem neznala. :-) Já jsem si teď hodně oblíbila "Ed Sheeren - Beautiful people." :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to jsem ráda! ♥
      Já nemám moc ráda Eda Sheerana, ale jinak díky za tip! :)

      Vymazat
  4. Zdravím, abych řekla pravdu, tak pořádně jsem neznala ani jednu písničku kromě Stole the show :D Ale co mě na první poslech zaujalo, tak je Pokáč, fakt jsem se u textu pobavila, dost ocením, když se zpěvák drží češtiny a ještě k tomu ten text stojí za to...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Pokáč je úplně úžasný, doporučuji si poslechnout i jiné jeho písničky :)
      Ten čas je naprosto hrozný! :D

      Vymazat
  5. Jo a ještě jsem chtěla napsat, že nedávno taky kvůli měsíčnímu shrnutí na blogu jsem si říkala, jak ten čas letí. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Super playlist! Kygo, Lenny, Pokáče jsem slyšela na živo a byli úžasní! Ewu mám taky hodně ráda.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3