#LittleChristmas2019 - Aliexpress tipy

sobota 9. listopadu 2019


Ahojte,
je to až neskutečný, že už je vlastně čas na vánoční články! Minulý rok jsem tento článek nestihla, jelikož jsem si na něj vzpomněla až někdy na konci listopadu a to už trochu ztrácelo smysl ho psát, přece jenom by vám už nic do Štědrého dne nepřišlo. A tak jsem se tento rok poučila a pro jistotu jsem si na tento formát vzpomněla už v půlce října spokojená, že tentokrát ho nevynechám. Prolezla jsem tedy aliexpress a našla nějaké věcičky s vánoční tématikou, které mě zaujaly.
Jo a ještě bych vám chtěla říct, že v pondělí 11. 11. budou na Aliexpressu slevy, tak už vím, kdy budu objednávat, heh.


1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

Co nesmím nikdy vynechat, jsou kryty na telefon. Jakmile začíná advent, tak já měním klasický kryt, který nosím pořád a nasazuji právě ten vánoční. Vždycky jsem tedy měla jeden a ten samý, ale jelikož jsem si nedávno pořídila nový telefon, musela jsem vyměnit i kryt. Zvolila jsem první z fotky 4 a už ho mám doma a těším se, až ho budu moct konečně nasadit! 

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

Jestli něco objednávám na Aliexpressu fakt ráda, tak to jsou všechny možné stužky a ozdoby na balení dárků. Ještě jsem si tedy nerozmyslela, jak budu letos balit dárky, vlastně ještě nemám ani jeden a to chci sehnat za listopad všechny, heh. Líbí se mi ale hodně stužky z druhé fotky, takže letos asi zvolím ty a vyberu k nim jen nějaký jednoduchý papír. No, uvidím.

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

Když už jsem vám ukazovala stužky na dárky, tak tu mám i nějaké ty balící papíry a věci, které byste při samotném balení mohli využít. No, balících papírů na Aliexpressu moc nemají, ale ty z druhé fotky jsou fakt hezké! Jenže se mi vůbec nehodí k těm stužkám, které jsem tak opěvovala v předchozím odstavci. No, budu se muset ještě pro něco rozhodnout! 
Barevné kousky papírů na vystlání nějaké krabice mi už několikrát chyběly a tak přemýšlím, že si je na letošní vánoce pořídím. No a krabičky na dárky vás dokáží zachránit, když nebudete stíhat a nebo budete prostě jen líní dárky balit.

1 - 2  - 3 - 4 - 5 - 6

Jmenovek na dárky mám ještě plno z minulých let, kdy jsem si je právě na Aliexpressu objednávala. Netušila bych, že mi jich pošlou tolik! Vlastně, ono to tam je vždy napsané v tom popisku, ale já si nějaké vlastně ani pořádně nepřečtu. 
Samolepky s vánoční tématikou ráda lepím na dárky. Když je mám teda zabalené v nějakém jednoduchém a nepřeplácaném papíře, protože nalepit na nějaký hvězdičkový papír ještě samolepky, no to by bylo asi už dost šílené. 
Tyto malé svícínky na čajovky mě dost zaujaly. Líbí se mi, jak jsou dřevěné a určitě budou skvělou ozdobou domácnosti. Přiznám se ale, že bych si je radši pořizovala někde jinde, nejsem si jistá, jak moc velká kvalita těchto věcí z Aliexpressu je. Jsou ale nádherné!

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

Světýlek není o Vánocích nikdy moc a i na Aliexpressu se jich dá několik najít. Nikdy jsem si tam ale žádné neobjednávala, tak nevím, jak moc spolehlivé budou. Máte s nimi zkušenost?
Co jsem si ale objednávala a co se mi před 2 roky líbilo, byly umělé větvičky. Zdobila jsem s nimi dárky. Jo, nejspíš by bylo hezčí je ozdobit pravými větvičkami, jenže já je balila už hrozně dopředu a navíc několik dárků ještě převážím a tak jsem se bála, že bych ty živé akorát tak na cestách zlikvidovala. 
Další ozdůbky by se podle mě daly využít jak na zdobení dárků, tak domácnosti. Hlavně ty malé zvonečky a rolničky musí být roztomilé!

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6

Ozdůbky na prvním obrázku se dají určitě použít na manikúru, na kterou jsou očividně zamýšlené. Já bych se ale nebála je dát do průhledných koulí na stromeček. Vlastně jsem něco takového zamýšlela, ale na Aliexpressu jsem našla ty koule jen plastové, což docela chápu kvůli převozu, ale otevírají se celé a ne jen tím místem na zavěšení, jako u skleněných, které koupíte v kamenném obchodě. Snad mi rozumíte. Takže jestli se do tohoto pustím, rozhodně si ty koule koupím jinde.
Dále jsem vybrala další ozdůbky jak na stromeček, tak třeba na dárky a nebo na štědrovečerní večeři. 
A jako poslední tu mám náušničky, které jsou naprosto dokonalé a přemýšlím, že si nějaký objednám. Taky bych už ty své, které nosím nonstop už 6 let mohla aspoň na den vyměnit, heh. 

Zaujalo vás něco? Objednáváte tyto blbůstky z Aliexpressu?


Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

28 komentářů:

  1. Skvělý článek plný inspirace :) Zrovna začínám řešit vánoční dárky a trocha tipů se vždycky hodí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Z Aliexpressu jsem už dlouho nic neobjednala a už ani neobjednám, trochu jsem na to změnila pohled, bůhví čí ručičky to vyrábějí a aby to cestovalo přes půlku světa... Ale bývaly doby :D Letos chci balit dárky do látkových obalů, které schovám na další rok. Toho odpadu, co vzniká, je mi líto a chci ho začít omezovat i na naše rodinné Vánoce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už to taky podstatně omezila, dřív sem tam objednávala každou kravinku, ale na ty Vánoce si na to vždy vzpomenu :)
      Ty jo, tak o tom napiš článek, na látkové obaly jsem zvědavá! :)

      Vymazat
  3. Je docela vtipné, že ty mašličky a kuličky na drátku jsem si už koupila a vypadjí úplně stejně. :-D Vsadím botu, že jsem zaplatila zbytečně moc, ale když už to mám doma... Super článek. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ty kryty jsou úžasný! Sice nemám moc dobrou zkušenost s objednávám krytů na telefon z těchto eshopů, ale asi si stejně jeden pořídím, když to vidím :D
    Plánuješ taky tipy na dárky? Ty bych potřebovala zoufale :/ :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? :D mě se snad nikdy nestalo, že by mi přišlo něco, co by mě překvapilo, jak špatné to je :D :D
      Ty jo, to nevím, sama s tím mám většinou problémy :D ale zkusím se nad tím zamyslet a dyštak něco napíšu :)

      Vymazat
  5. Z Aliexpressu objednávám ráda, letos mě tam zaujal vánoční přehoz na stůl, takže na ten se těším. A z minulého roku mám pěkné jmenovky na dárečky

    OdpovědětVymazat
  6. Já už tyhle "blbůstky" přestala objednávat. Většinou kupuju potřebnější věci, jako jsou obaly na mobil, různé delší USB káble apod.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Miluju blbůstky z Ali, ale snažím se krotit. Často to přijde v otřešné kvalitě a také to není moc dobré pro životní prostředí. Já jsem si tam předloni koupila jmenovky na dárky a jsem s nimi moc spokojená. Zaujaly mě z Tvého výběru nejvíc asi ty krabičky na dárky. Já nedám dopustit na balící papír z Lídlu, kde 5x0,7m stojí jen 20kč.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už z Ali neobjednávám tak často jako dřív :)
      Tak to děkuji za tip na balící papír! ♥

      Vymazat
  8. Ty krabičky jsou zááááchrana! Proboha ty potřebuju. Já sice ráda balim, ale některý věci maj tak pitomej tvar, že to nijak hezky nejde. Takže moc díky, by mě nenapadlo, že tam můžu koupit i tyhle krabičky. Navíc se dají používat každý rok🌸!

    ZAJÍMAVOSTI ZA ZÁŘÍ A ŘÍJEN 2019 I OBLÍBENCI

    OdpovědětVymazat
  9. Z AliExpressu objednávam nejaké drobnosti neustále, takže určite sa inšpirujem, ďakujem za super tipy :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  10. Já už se dívala také po nějakých baleních, ale objednávám z Wishe, nicméně mě moc zaujaly ty stuhy na druhém obrázku, ty jsou doslova nádherné.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem se letos pro tyhle Vánoce rozhodla trošku netypicky. Objednávala jsem pro všechny povlečení, polštáře a + další kravinky :D Tak snad nebudou zklamaný. Ty už máš Leni vše ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsou ale dobré dárky :) mě by povlečení rozhodně radost udělalo :)
      Jop, mám :)

      Vymazat
  12. Na Ali se dají najít tak krásné věci, moc ráda tam jen tak brouzdám vším možným, co na mě vyskakuje. A že to jsou občas poklady 😃

    OdpovědětVymazat
  13. Já plánuju dát mamce sadu hodně kvalitních ručníků

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3