Spotřebovanci 1.6

středa 26. února 2020


Na tento typ článků většinou schraňuji fotky několik týdnů, než je napíši. Tento na tom nebude o moc jinak. Radši píši o aktuálních věcech, které se zrovna dějí, a spotřebovance si hold nechávám na takové ta období, kdy není nic moc aktuálního. Ale i tak je píši ráda, jinak by tu nebyly! A co se mi od jejich posledního dílu povedlo dopotřebovat?


Dlouho jsem hledala nějaký ten ideální deodorant a konečně se mi to podařilo a osvědčila se mi značka Borotalco. Tato vůně sice není má nejoblíbenější, ale to nic nemění na faktu, že fungoval přesně tak, jak měl. 
Bezbarvý lak na nehty od Miss Sporty používám dlouhodobě při každém lakování jako podklad a neskutečně se mi osvědčil. Poměr cena/výkon je naprosto suprový!
Zubní pastu s příchutí zázvoru jsem koupila v německém DM, ale možná je k dostání i tady v Česku. Chuť pasty byla taková jiná, než jste nejspíš zvyklí z klasických past, mně ale sedla a mohu ji jen doporučit.


Čistící maska od Neutrogeny byla příjemná, ale pro mé časté používání ne úplně vhodná, ale to je má chyba výběru. Každopádně plnila svou úlohu dobře.
Pěny na holení od Baley mám nejradši a za tuto papájovou bych strčila ruku do ohně. Teď mám tu s bílou čokoládou a ta je úplně jiná, psala jsem si o ní ale s Verčou a ta říkala, že ta její je úplně stejná jako všechny předchozí, takže mám asi jen chybný kus. No, povím vám o ní, až ji spotřebuji! 


Krém na ruce s vůní červeného jablka byl moc příjemný a krásně voněl. Byla to ale limitka, jestli si dobře pamatuji, ale na eshopu Yver Rocher je stále k dostání v jejich záložce outlet. 
Balzámy na rty od Carmexu jsou u mě taková klasika, téměř v každých spotřebovancích se objeví. Zatím jsem nenašla nic, co by je překonalo. 
Na tento arganový olej si také nemohu stěžovat, plnil přesně to, co měl. Příště bych si ale pořídila větší lahvičku, tuto jsem měla moc rychle vypotřebovanou. 
Tělová mléka od Neutrogeny mám hodně ráda a proto vás nejspíš nepřekvapí, když tu napíšu, že tuto značku a i konkrétně tento krém bych si klidně pořídila znovu a vám ji mohu taky doporučit. Hlavně jestli máte suchou pokožku jako já teď přes zimu. 


Z toneru Syoss - Platinum jsem byla neskutečně zklamaná. Téměř vůbec nic s vlasy neudělal, mám takový pocit, že i normální fialový šampon vytáhne z vlasů žluté tóny lépe, než tento toner. 
Šampon a kondicionér od značky Urtekram jsem měla ráda a proto ho mohu doporučit i vám. 


Vlasovou masku od Alverde jsem měla několikrát a jsem s ní spokojená. Konkrétně tato je na suché a roztřepené vlasy. Ty po ní byly jemné a lépe se rozčesávaly. 
Vlasové máslo s avokádem a bambuckým máslem je mou stálicí a nemohu na něj dopustit. Dokáže mi krásně zjemnit vlasy a dodat jim hydrataci. 
Denní krém od Alverde s divokou růží jsem poprvé vyzkoušela z nějakého vzorečku, který jsem vyhrála v giveaway. Hned mi bylo jasné, že si budu muset pořídit i plnou verzi. Tento krém je lehký a dodává pleť hebkou a rychle se vstřebává. 

Znáte nějaký z mých vypotřebovaných produktů?


Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

11 komentářů:

  1. Tu pěnu na holení mám taky moc ráda, strašně hezky voní ♥ Ta pasta na zuby je zajímavá, akorát já jsem nedávno zjistila, že jsem v chutích pasty hrozná konzerva a jakmile nějaká chutná zvláštně, nebo jsou v ní moc cítit bylinky, tak jí prostě nejsem schopná vypotřebovat :D Mrzí mě ten toner od Syoss, jejich produkty jsou jedny z mých neoblíbenějších, je škoda, že tenhle nefunguje :/

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůně je nádherná! :)
      Jej, tak to si ji asi nekupuj, není to úplně klasická chuť, na kterou bys byla zvyklá :D

      Vymazat
  2. Mně Syos celkově nevyhovuje a barvy na vlasy mi vůbec nechytají, tak se této značce vyhýbám. Hodně se mi líbí ty poslední produkty od Alverde a balzámky od Carmex teď taky používám.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě barvy od Syoss chytaly, ale tohle je úplně něco jiného :(
      Alverde i Carmex jsou neskutečně super! :)

      Vymazat
  3. Tu pastu z DMka už jsem také měla a celkem mi chutnala, jen zuby nevyčistila do hladka jak bych si přála :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Veľmi ma zaujala tá pasta, vyzerá skvelo. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  5. Používáš bezbarvý lak jenom jako podklad nebo i poté s ním přejedeš barvu jako poslední vrstvu? Já totiž pořád nevím, jestli má smysl dávat nějakou vrstvu ještě pod barvu, protože pak mi přijde, že je toho na nehtu tuna a odlepuje se to :/
    Díky za tip na pěnu od Balei :) pořád jsem přemýšlela, že začnu nějakou používat, tak tohle by mohla být cenově přijatelná varianta :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pod lak právě, nehty se ti pak nebarví do žluta, mám to fakt ozkoušené :) naopak na lak ho už pak nedávám :)
      Balea je na toto super! :)

      Vymazat
  6. Super produkty, docela ráda nakupuju v DM, ale té pěny jsem si tam asi ještě nevšimla, každopádně bílou čokoládu miluju :) Ohledně holení jsem se chtěla zeptat, jestli jste někdo nebyl na epilaci tady? Docela bych to někdy chtěla vyzkoušet, ale zatím nemám odvahu a byla bych ráda za nějaké zkušenosti :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3