Spotřebovanci 1.8

neděle 19. dubna 2020


Ahoj!
V posledních spotřebovancích jsem vám avizovala, že jsem vytřídila i nějakou tu dekorativní kosmetiku a že se tu brzy objeví. Nevím, jestli se dá říct, že je to brzy (no na to, jak vydávám spotřebovance asi jo, heh), ale je to tu! 


Řasenka Total Temptation od Maybelline patří mezi mé nejoblíbenější. Řasy krásně zvýrazní a dodá jim objem už ve dvou vrstvách, které dávám vlastně se všemi řasenkami. Asi je to nějaký můj zvyk. Už mám koupenou novou.
Řasenku Eye Catching od Bourjois Paris jsem měla také hodně ráda. Je to podle mě ale úplně jiný typ řasenky než Total Temptation. Řasy nedělá tak výrazné, spíš je hezky pročeše a dodá jim černý nádech. Její efekt je méně výrazný, ale já jsem ho měla ráda na dny, kdy jsem se moc nemalovala, ale chtěla jsem na sobě mít jen řasenku. Přesně na tyto dny byla dokonalá. Obě tyto řasenky mohu doporučit.
Korektor Liquid Camouflage můžete vidět skoro v každých spotřebovancích. Né, že bych na sobě měla tuny korektoru, ale mám vždy jeden v Praze a jeden u rodičů a vždy se mi to sejde, že mi dojdou nastejno a pak jsou ve spotřebovancích hned za sebou, heh. 
Korektor HD od NYXu mi ale k srdci nepřirostl. Netrefila jsem úplně odstín, jak je vidět už z fotky. Ten od Catrice mi sedí dokonale. Ale ani jeho textura se mi moc nelíbila a nepracovalo se mi s ním dobře. Tento už si znovu nekoupím, ani správný odstín by to nezachránil.
Satin makeup base od Dermacolu jsem si kdysi kupovala na doporučení Petry LovelyHair. Jo, byla fajn, dělala, co měla, ale mě po chvíli začaly vadit ty silikony na obličeji a začala jsem raději používat denní lehký krém. Makeup pak sice nemá takovou výdrž, ale cítím se v tom mnohem lépe a pro mě je toto důležitější než mít naprosto dokonalý makeup.
Affinitone od Maybelline jsem nedopotřebovala, ale vytřídila jsem ho, protože už si ani nepamatuji, jak dlouho mi u rodičů ležel. Já jsem přestala používat makeupy úplně. Dávám přednost BB creamům, které mě tolik nedusí. Nepotřebuji nějak hodně něco zakrývat, vystačím si jen s lehkým sjednocením. Parfemace tohoto makeupu mi vůbec nesedla. Odstín byl sice super, ale znovu si ho taky nepořídím. 


Tak a teď se podíváme na oleje, které se mi také povedlo dopotřebovat najednou. 
Arganový olej mám hrozně ráda na vlasy. Vlastně jsem si od tohoto nepořídila žádný nový a už mi docela chybí. Tento jsem měla už několikrát a jsem s ním spokojená. 
Avokádový olej si mě nijak nezískal. Používala jsem ho občas na pleť a občas na vlasy, ale nemám chuť si ho pořizovat znovu. 
Za to malinový olej jsem měla hodně ráda. Používala jsem ho na pleť a dělal ji nádhernou. Musím se přiznat, že jsem si myslela, jak bude vonět jako maliny, ale moc ne. I tak jeho parfemace nebyla nepříjemná a já si ho nejspíš koupím znovu.


Na pleťovou masku od Isany jsem psala samostatnou recenzi zde. Abych vám ji ale shrnula i tady. Maska byla super, naprosto dokonale voněla! Skutečně pleť hydratovala a během relaxace byla skvělým společníkem. Až mě mrzí, že byla limitka a že už si ji nebudu moct koupit znovu.
Denní krém z divoké růže od Alverde je už ale mou stálicí. Už ani nevím, kolikáté balení mám. Splňuje přesně to, co chci. Je lehký, rychle se vstřebá, hezky voní, hydratuje a nestojí majlant. Jestli nebudu mít nějaký zvláštní chutě zkusit nějaký jiný a nenajdu přitom něco lepšího, pochybuji, že ho vyměním. Dokud mi tedy bude stačit. 
Balzám na rty od Neutrogeny jsem dostala někdy k tělovému mléku. Měla jsem ho u rodičů na stole. Jeho vůně byla příjemná. Hydratoval, ale nebyla to taková bomba jako Carmexy. Používala jsem ho ale ráda, jen jsem ho musela na rty nanášet častěji.
Zovirax DUO je mou stálicí zase v oblasti bojů s opary. Je to vlastně ta jediná mastička, která mi na ně funguje! 

Našli jste mezi mými spotřebovanci nějaké své oblíbence? 


Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde


V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

21 komentářů:

  1. Arganový a malinový olej mě zaujaly, asi si je taky pořídím.

    OdpovědětVymazat
  2. Riasenku od Bourjois som mala tiež a bola som s ňou veľmi spokojná. :) Najmä preto, že ako píšeš, nerobí nejaký extra efekt a je určená najmä na jemné zvýraznenie. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to jsem ráda, že nejsem jediná, komu tak sedla! :)

      Vymazat
  3. Malinový olej mám taky a je dokonalý, už mám jenom trochu. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu rozumím, umí mizet hodně rychle, je tak příjemný ho používat! :)

      Vymazat
  4. Tenhle koncept článků mám hrozně ráda. Vždy si v nich najdu nějakého nového oblíbence, kterého potom používám až do skonání (nebo než ho firma přestane vyrábět :D ). U tebe se mi velmi zalíbil ten arganový olej. Můžu se zeptat, jestli ho objednáváš online nebo jde koupit v drogerce? :) Už mám v té karanténě z vlasů jednu velkou hrůzu a potřebuju záchranu :D
    Děkuji a měj se krásně ✨ Těším se na další spotřebovance ✨

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heh, dokud ho firma přestane vyrábět :D to máš recht :D
      Jé, tak to je super :) Hele já ho vždy objednávám online, mám vyzkoušený www.brainmarket.cz , ale teď koukám, že ho mají i na notinu a ještě za lepší cenu a notino je taky spolehlivé :)
      A jestli ho budeš na vlasy používat, je třeba je první pořádně navlhčit vodou a až pak nanést olej :)
      Děkuji moc ♥

      Vymazat
  5. Affini Tone make-up mi moc nevyhovuje, ale skvělý je Affini Matt, ten používám dlouhodobě. Olejíčky Saloos také miluju, jak na odlíčení, tak jako následnou péči :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se svou super suchou pletí se bojím matujících makeupů, ale díky za tip! :) Saloos je super :)

      Vymazat
  6. Pamatuji si, že make-up Affinitone od Maybelline jsem používala pár let zpět a byla jsem s ním hrozně spokojená. Přišel mi lehký a zároveň skvěle krycí. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Kde se tyhle produkty berou? :D
    Mě možná po půl roce dojde sprchový gel. :D Jo a včera jsem našla vyschlý jelenní luj, tak jsem ho vyhodila. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heh, tohle je výsledek hlavně třídění a ne nějaké velké spotřeby :D

      Vymazat
  8. Skús od NYXu vyskúšať Can´t stop, won´t stop korektor. Mne sa osvedčil! :) Ale aj ten od Catrice mám celkom rada, väčšinou ho striedam s tým od NYXu. NYX je super v tom, že má naozaj svetlé odtiene, ktoré mi vyhovujú, zatiaľ čo korektor od Catrice nie je úplne ideálny odtieň.
    Nicol z World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně zase barva od Catrice sedí :) ale díky za tip! :)

      Vymazat
  9. Jsem se chtěla k něčemu vyjádřit osobně, ale já mam ze všeho jen jeden produkt a to korektor od Catrice 🤣. A ten je zrovna fakt fajn. A zrovna mě dost zaujala pleťová maska od Isany a ona to byla limitka???????? To snad není možný :D. Já tuhle značku občas okukuju, ale nejsem si úplně jistá, jestli to není jen neuvěřitelná chemie. A to myslím, tak že tam nejsou nějaké super látky, ale jen mix obyčejných věcí (voda, alkohol, vůně,...). Ale když teda říkáš, že to bylo fajn, tak já budu hlídat nějakou jinou masku. Nebo máš nějaký tip na další produkt od týhle značky?

    Verča ze Ztracena v Praze | Co číst a poslouchat? A jak na tom celém ušetřit? | TIPY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten je fakt oblíbený! :D
      No já jsem od toho jen chemii čekala, nakonec mě to ale příjemně překvapilo :D a taky mě štve, že to byla limitka :D
      Já mám ráda masky od Baley, ale když jsem si kupovala tuhle Isanu, byla to moje první a poslední věc od Isany, co jsem měla, takže v tomto ti bohužel moc neporadím :(

      Vymazat
  10. A vyhovoval ti Affinitone barevně? Na mě má šíleně oranžový podklad, který můj obličej vůbec nezvládá. :/ Na bázi od Dermacolu se právě kvůli Petře už taky dlouho chystám, tak teď nevím, jestli do toho jít. Bylo to na obličeji hodně cítit? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty jo, to už si nepamatuju, ale když jsem ho přestala používat úplně, beztak ani ta barva nebyla to pravý :/
      No když jsi dala fakt malou vrstvičku, tak ani ne, ale při větší už jsem to cítila -.-"

      Vymazat
  11. Hallo sehr tolle Produkte. Ich werd einige davon kaufen :)
    Ich folge dir auf dein Blog ;) Würde mich freun,wenn du auch auf meinen folgst ;)

    Liebe Grüße Katrin
    https://katrinausdd.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3