Můj duben 2020

sobota 9. května 2020


Ahoj, myslím,  že článek o březnu jsem vynechala úplně. Neměla jsem ani trochu náladu psát o měsíci, který vlastně byl z největší části úplně špatně. Jen jeho začátek jsem si užila a to bylo, když jsem byla s kamarádkou v Paříži, ale o tom vám ještě plánuji napsat. Pak se staly všechny ty nepěkné události a mě bylo dost špatně po celý zbytek měsíce. Duben už byl ale světlejší a proto se o něm chystám právě napsat. 


Během dubna, když se vše už uvolnilo, jsem se konečně podívala do Prahy a hned jsem toho využila, abych podpořila svou hodně oblíbenou restauraci Bimbimpap na Lipanský. Jedná se o korejskou kuchyni a to na fotce je jejich jedno z jejich nejtradičnějších jídel, jmenuje se právě bibimbap, a já ho naprosto miluji! Korejská kuchyně je pálivější a i toto jídlo je. Zajišťuje to právě ta červená omáčka u vajíčka. Jinak pod tímto je dušená rýže. Jestli máte rádi pálivější jídla, tak tohle prostě musíte ochutnat! (Teď mě úplně láká napsat, že toto není spolupráce, ale nemyslím si, že by mě z toho někdo podezříval, heh.)


V dubnu se odehrál i první díl online festivalu "#spolujednimhlasem", na který jsem koukala během hraní simíků. Dnes (článek píšu 8.5.) je druhý díl, měla jsem k němu stejný plán, ale nakonec jedu na výlet s kamarádkou a tak nestihnu začátek. Až se ale vrátím, budu hrát simíky a koukat na festival! V prvním dílu vystupovala i Lenny, hrála sice jen dvě písničky, ale zahrála i Forever, kterou naprosto miluji! A díky tomuto festivalu je už i na Youtube. Já ji slyšela už na jejím koncertu, zapomněla jsem sice, jak se jmenuje, ale vím, že hrála nějakou novou, která se mi hrozně líbila. Jakmile ji teď zahrála, bylo mi jasný, že to byla ta ona.

Během dubna jsem i dost pokračovala v pletení, ale o tom jsem vám už napsala samostatný článek, najdete ho zde, tak to tady už vynechám. Musím ale konstatovat, že už jsem v půlce druhého klubka a brzo bych mohla šálu dokončit! 

Už jsem měla připravené fotky z výletu na Šumavu, ale pak mi došlo, že výlet se vlastně odehrál až na začátku května. No tak vám o tom napíšu ve shrnutí května a nebo v samostatným článku. No a já jdu běžet svůj druhý závod v životě - i když jen online. No, stejně jsem nervózní, protože nemám úplně formu, ale za to mám pořádnou běžeckou krizi.
(Edit 9.5.: Závod jsem nakonec odběhla nejlépe, jak jsem mohla. Dala jsem těch 5 km za 28:02 v mé běžné kopcovité trati, na které jsem těch 5 km zaběhla rychleji jen jednou. Kdybych věděla, že se mi poběží tak dobře, vyberu si rovinky a mohla bych být ještě lepší. Ale i takhle to bude super umístění! Ale o tom vám asi ještě napíšu v samostatným článku.)

Máte nějaký highlight z dubna? Jaký? Začínáte už normálně žít?

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde


V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

9 komentářů:

  1. Duben pro mě byl také pohodlnější a lepší měsíc, než březen. Jsem ráda, že se vše vrací do normálu! :) Ať je pro tebe úspěšný i zbytek května. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že ses taky měla líp :) Jéé, děkuji moc! ♥ taky ti přeji úspěch! ♥

      Vymazat
  2. Duben byl pro mě paradoxně do poloviny trošku horší, než březen. Ale od druhé půlky jsem organizovala mamce tajnou oslavu narozenin a dopadlo to super, takže jsem měla radost :) Snažím se si na všem najít něco pozitivního. Doufám, že i tobě bude jen dobře <3

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak ale aspoň ta oslava musela být fakt super! :) Děkuji moc, taky se měj fajn ♥

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  4. Jak sama píšeš, duben už byl o malinko pozitivnější, myslím, že většina lidí se uklidnila z toho prvotního největšího šoku a už to všechno tak nějak šlo. U mě se žádné větší zvraty nekonaly, poklidně dál pracuji na home office a nebo se snažíme s přítelem využívat hezkého počasí na výlety. Takže taková pohoda. :)

    Lucka z Seriouszone

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to máš pravdu, na té společnosti je to vidět hodně :)
      Tak ať ta pohoda trvá dál! :)

      Vymazat
  5. Skvelý článok :) U mňa sa to tiež už upokojuje, šok z tejto nezvyčajnej situácie opadol a všetko sa pomaličky vracia do normálu :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :)
      Jéé, tak to jsem ráda, že se u tebe taky vše vrací do normálu! :)

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3