Organic Shop - šampon, kondicionér - tohle už si na vlasy nedám

středa 27. května 2020


Ahoj,
během focení fotek k dnešnímu článku mi došlo, proč fotky většinou fotím až odpoledne. Naši sousedé si totiž nedávno udělali novou střechu. Takové ty klasické zářivé oranžovo-červené tašky. No a když svítí slunce dopoledne, odráží se paprsky právě o tuto střechu a ke mně dopádá takovéto dost teplé červené světlo. Jelikož se mi ale na něm povedlo nafotit všechny fotky z dnešního článku, nechám ho tam. No, tak teď už jdeme na článek.


Jo, už jsou tady zase. Šampon a kondicionér od Organic Shopu, o kterých jsem vám psala už ve dvou spotřebovancích. Tady a tady. Shrnu, o čem ty odstavce v článcích byly. V prvním jsem psala, že mám po jejich používání fakt špatné vlasy a v druhém jsem zas opravovala své tvrzení, že za to nakonec nemohly tyto přípravky, ale spíš vyčerpání vlasů z neustálého odbarvování. Teď jsem si na ně ale konečně dodělala názor a ten bych vám chtěla v dnešním článku sdělit. A podle nadpisu článku už můžete tušit, že to zas tak pozitivní dnes nebude. 


V době, kdy jsem tvrdila, že mi tyto produkty sedly, jsem pořád ještě pendlovala mezi Šumavou a Prahou. To znamená, že jsem v Praze používala šampon a kondicionér od Yves Rocher a na Šumavě tyto. Pak ale přišla karanténa a já jsem zůstala na Šumavě a byla jsem odkázaná jen na tyto produkty. A ty se opět ukázaly. Používala jsem tuto kokosovou řadu, která slibovala výživu a hladké vlasy. No a z vlasů mi udělala spíš opak. Vypadají opět polochcíple. Stejně jako jsem tvrdila v prvních spotřebovancích. Jsou bez života, bez lesku. A hlavně neskutečně krepatí a jsou drsné a nepříjemné na omak. Nedá se z nich nic vykouzlit. A to jsem vlasy už neodbarvovala ani nepamatuji. 

Sice i kokosová řada krásně voněla, ale já už vím, že si šampon a kondicionér od této značky nekoupím a na chvíli se zase svěřím šamponu a kondicionéru od Yves Rocher, které tehdy mým vlasům pomohly natolik, že jsem si myslela, že jsou vlastně tyto produkty dobré.

Zkoušeli jste něco od této značky?

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥


13 komentářů:

  1. Tuto značku vůbec neznám, vidím ji poprvé. Škoda, že její účinky jsou tak špatné.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem značku viděla poprvé u tebe :) Je škoda, že produkty nejsou nic moc, protože miluju všechno, co obsahuje kokos :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle značku vidím poprvé a je to škoda, že je na nic.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. O této značce jsem zatím neslyšela, ale mají pěkné obaly. Škoda, že produkty jsou na prd.
    Já jsem kdysi už kokosový olej na vlasy zkoušela a byla to katastrofa, tak už s ním raději nic nekupuji a momentálně jsem věrná kosmetice Lush.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Z Lushe jsem zkoušela klasicky jen koupelové bomby :D :)

      Vymazat
  5. A to jsem po těch fotkách chtěla říci, že je budu muset vyzkoušet - kokosové produkty já totiž miluju! :D Odradilo mě ale tvé hodnocení..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám kokosové produkty taky normálně ráda :D To chápu -.-"

      Vymazat
  6. Moc mám ráda tento e-shop. Naprostá spokojenost s nákupem. Peeling od Organic Shop voní neuvěřitelně a dokonale plní svůj úkol. Po použití je pokožka hladká a sametová. Makeup.cz potěšil: skvělé ceny, rychlé dodání.

    OdpovědětVymazat
  7. Tuhle značku vidím poprvé a upřímně vypadá zajímavě, kdybych recenzi nečetla, možná bych nad ní asi popřemýšlela :) Já se taky snažím dávat přednost přírodní kosmetice, vím, že lze koupit třeba tady. Samozřejmě je ale nutné nepodcenit výběr, zvláště u deodorantů, kdy nějaké jsou sice přírodní, ale neúčinné :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3