HAUL - Yves Rocher

středa 3. června 2020


Ahoj,
v předminulém článku jsem si stěžovala na to, jak mi nesedl šampon a kondicionér od Organic Shopu, článek najdete zde. Rozhodla jsem se, že teď si už nebudu pořizovat nic, co bych předtím nevyzkoušela a nevěděla, že mi to sedí a tak jsem své vlasy opět svěřila produktům od Yves Rocher. A pak se mé nákupy tam nějak zvrtly, takže jsem se rozhodla toho využít a ukázal vám je. 


Nenakupovala jsem tedy všechno v kamenném obchodě. Už delší dobu vím o tom, že má Yves Rocher na svých stránkách i outlet. Co jsem si tak všimla, tak tam nabízí zboží z limitek, které už nejsou aktuální a zboží, které má v obchodech nové balení. Takže jsem vzala útokem hlavně tento outlet. Teď už vám blíže představím, co jsem si vybrala. 


Jak už jsem nakousla v úvodu, potřebovala jsem nějaký nový šampon a kondicionér. Tyto mám v Praze a vím, že mi sedí a dělají mi pěkné vlasy, proto jsem si je pořídila i sem, na Šumavu. Plus jsem k tomu přibrala ještě masku, jelikož já jsem hodně navyklá používat masky. Vždy tak jednou za týden minimálně, ideálně při každém mytí vlasů. Tato celá řada je zaměřená na regeneraci poškozených vlasů, takže bych řekla, že je to přesně to, co potřebuji. 


Hydratační maska byla jako dárek v květnu pro členy věrnostního klubu. Dostala jsem ji právě k šamponu a kondicionéru. Když jsem viděla, že bude jako dárek, musela jsem ji mít! Každá hydratační maska je taková má slabost. V té době jsem si všimla, že mi došel pleťový krém v Praze a chtělo to sehnat nějaký nový. Vzpomněla jsem si, že jsem vlastně dostala tuto masku a koupila k ní  i krém. Oboje jsem už začala používat, ale o tom vám povím zase někdy jindy. 


Jestli čtete můj blog pravidelně, víte, že tuto vánoční limitku s vůní jedlového lesa jsem ze začátku ráda neměla. Pak jsem si k ní ale našla cestu až tak moc, že jsem smutnila, že si už nebudu moct koupit tělové mléko z ní. Na outletu jsem ho ale sehnala a s ním i sprchový gel. Mám tedy další zásobu a už se těším, až se budu opět halit do vůní lesa. K objednávce z internetu jsem dostala jako dárek parfemovaný sprej na tělo a na vlasy. Už jsem ho jednou použila a to na vlasy a musím říct, že jsem nečekala, že ho z vlasů ucítím celý víkend! A vůni manga miluju.

Co máte od Yves Rocher nejradši?


Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

18 komentářů:

  1. Tyhle šampony a kondicionér jsme jednu dobu s mamkou používaly, ale přestaly nám bohužel vyhovovat :/ Jinak si značku Yves Rocher nemůžu vynachválit! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak to je škoda -.-" hlavně jestli jste si místo nich našly jiné! :)
      To já taky :)

      Vymazat
  2. Pekný haul. Ja som od Yves Rocher ešte nič nemala ale asi by som to mala zmeniť lebo je na túto značku veľká chvála.

    VIKTORIÁNSKA MÓDA V MODERNOM ŠATE

    OdpovědětVymazat
  3. Stejnou kosmetiku od Yves Rocher jsem dostala od ségry, už nevím jestli k Vánocům nebo k narozeninám. Každopádně zatím jsem ji nezačala používat, mám ještě spoustu dalších načatých věcí, tak si tohle schovávám na potom. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu, taky bych první dopotřebovala to, co mám :D tak ať ti sedí! :)

      Vymazat
  4. Já mám nejraději klasicky jejich sprchové gely. Umí nádherné vůně a velmi ráda u nich objednávám, protože vždy dostanu nějaký dárek, který potěší.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem od Yves Rocher vždycky měla jen balzámy na rty, protože nikde blízko mě není prodejna a já nerada něco kupuju naslepo :/ Ale o outletu jsem nevěděla, tam se mrknu a třeba si něco ulovím :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balzám na rty bylo to první, co jsem od nich měla :)
      To chápu :/ tak třeba ten outlet :)

      Vymazat
  6. Yves Rocher mám moc ráda :) můj nejoblíbenější produkt je určitě dvoufázový odličovač a taky mám ráda balzámy na rty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten dvoufázový odličovač jsem nezkoušela, ale všichni o něm mluví dost kladně :) já se odličuji ve sprše gelem, takže bych ho nevyužila. Balzámy na rty mám ale taky ráda :)

      Vymazat
  7. Šampon jsem měla a byl skvělý. :) YR má fakt výborné šampony.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Vánoční limitky bývají fajn a hydro řada mi vyhovovala....☺
    Blog MonalisaBeautyEriAnna
     

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám od nich nejradši sprchové gely, nic moc dalšího vyzkoušené nemám :-)
    Michaela Blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3