Velký kosmetický HAUL - Yves Rocher a DM

středa 1. července 2020


Ahoj, je to se mnou těžké, ale slibovaný článek z Paříže opět nebude. Nebudu se tu na nic vymlouvat, jsem prostě líná si přetáhnout fotky z mobilu do počítače, heh. Doufám, že se mi to ale během července už povede! Proto tento článek věnuji svým kosmetickým nákupům, které jsem tento týden udělala v Yves Rocher a DM. Tak jdeme na to!


Tentokrát jsem se rozhodla, že v Yvesu využiji naplno akce z věrnostního programu, protože jsem koukala na video od Veru life, která právě zmiňovala, že toaletní voda, kterou dostanete za nákup nad 599 korun je hodně dobrá. Koukla jsem se na její popis a když jsem se dočetla, že je květinovo-ovocná, rozhodla jsem se, že ji musím vyzkoušet také a doopravdy. Hned na první přičichnutí se mi dost zalíbila. 
Jako další dárek byla k nákupu miniaturka sprchového gelu s vůní manga, který mám také hodně ráda a využiji ho na dovolené, kam za pár hodin odjíždím. Stejně tak jsem byla ráda za hřeben
Kvůli rouškám se mi začala horšit pleť. Dělaly se mi pupínky přesně na místech, kde se rouška nejvíce dotýkala obličeje. Už delší dobu jsem věděla, že bych si měla pleť čistit důkladněji, ale nemohla jsem se k tomu dokopat. Roušky to ale zvládly. Proto jsem si pořídila hydratační tonikum, které má hrozně příjemnou vůni! 
Balzám na rty jsem už brala jen pro dosažení částky pro toaletní vodu. I ten ale dokonale voní! 


Dále jsem si v Yvesu pořídila šampony a kondicionéry. Šampon a kondicionér, co mám na bytě, mi už stejně došly a tak bylo na čase. Zrovna tyto mi hodně vyhovují, teď se mi zlepšily vlasy, ťuk, ťuk, tak jsem je vzala rovnou dvakrát. Vlasy mám teď o dost hebčí a i hezčí. Už jsem totiž u rodičů a i v Praze začala používat jen ty a změna je viditelná během pár týdnů. Jestli nevíte, o čem teď mluvím a zajímalo by vás, jaké produkty mi vlasy zhoršily, můžete se to dočíst zde


Já se vlastně neodličuji jinak než čistícím gelem. Přijde mi pohodlnější si rovnou odlíčit celý obličej ve sprše za mokra než pak před umyvadlem. Jelikož mi můj starý čistící gel došel, koupila jsem si tento od Neutrogeny, který jsem už jednou měla a mám ho hodně ráda. Je z hydratační řady. 
Taková má vychytávka na kempovací dovolené, kde nemáte jistotu pravidelné sprchy a možnosti si umýt vlasy, je bezoplachový kondicionér. Jen taková vložka. V kempu sprchy jsou, ale já si ani nejsou jistá, jestli v kempu budu spát. A kdybych se šla koupat a namočila si vlasy a nepoužila žádný kondicionér, tak je pak nerozčešu. Jo, možná to teď vypadá, že jsem nádhera ve stanu, ale toto je jediná věc, kterou z tohoto hlediska při kempování řeším. 
Já se spálím i na sebemenším sluníčku, proto je pro mě nutností opalovací krém. Nemám ale ráda takové ty hutné, co se nikdy nevsáknou a trvá sto let, než je na sebe namažete. Proto jsem si pořídila tento olejíček, se kterým je to o dost rychlejší!


Jako poslední tu mám dekorativku a nějaké ty miniaturky. Začneme třeba s těmi miniaturkami, abychom to pak zakončili dekorativkou. Miniaturky jsem pořizovala na dovolenou. 
Když někam takhle jedu, nedám dopustit na toto kombo šamponu a kondicionéru od Alverde. Mám je už vyzkoušené a vím, že mým vlasům sedí a nepoškozují je. 
Suchý šampon Batiste je taky zaručený úspěch. V jistých chvílích už stažené vlasy prostě nestačí a člověk nechce vypadat a cítit se jako totální mastňák, že jo. Což vypadat. Ale cítit se tak, to je pro mě ještě horší!
Další tří věci - korektor, gel na obočí a řasenka - mi došly. Korektor a gel na obočí vlastně už ani jiný nepoužívám, ale Colossalku jsem si brala po dlouhé době. 

Já za dvě hodinky odjíždím na dovolenou. Než jsem tento článek dopsala, dost se to přiblížilo. Jsem ale úplně bez nálady, protože nám zrovna dnes přišli dělníci montovat nový kotel s bojlerem. Do mé šatny. Mám půlku šatny v háji. Zrovna tu půlku, kterou používám. Zbyla mi ta s poličkami, kde dosáhnu tak maximálně na dvě a pak už je to moc vysoko, takže mi jsou k ničemu. Nebudu si mít kam věšet oblečení. Jsem z toho dost nešťastná, do mého pokoje se skříň nevejde, což nevadilo, dokud jsem měla použitelnou šatnu. Teď se z ní stala kotelna. Achjo. Jen jsem to potřebovala někam napsat a doufám, že mi ta nálada z toho nezkazí celou dovolenou. Doufám, že na to zapomenu, hned jak opustím byt.

Já jsem si nepředpřipravila žádné články, tudíž bych se chtěla rovnou i omluvit, že teď vycházet nebudou. Uvidíme se ale znovu příští středu a nebo víkend! Podle velikosti podovolenkové deprese. Taky jste po dovolený vždycky tak hrozně smutní, že už skončila?

Co jste si v poslední době pořídili vy? 

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

20 komentářů:

  1. Pěkný nákup, teď jsi připravena na léto :)
    Ten korektor od Catrice je super, také jsem ho dlouho používala, i ten gel na obočí jsem měla, jen se tu v UK hůře shání, za tu cenu taky pecka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :)
      Tak to je škoda, že není tak lehké ho sehnat. Za tu cenu totiž nic lepšího není! :)

      Vymazat
  2. Ahojky Leni :) užij si dovču, doufám, že Ti vyjde sluníčko. Jsem ráda, že jsi se inspirovala. Zaujal mě čisticí gel od Neutrogeny, už bych taky mohla rozdělat u masku co jsem si koupila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) Sluníčko vyšlo dokonale, pršelo jen jeden den, jinak pořád vedra :D

      Vymazat
  3. Šampony od YR jsou nejlepší co jsem kdy měla :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý nákup. Velmi ráda nakupuji v Yves Rocher i hlavně kvůli těm dárkům, co dávají. Jinak si užij dovolenou.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, já na těch dárcích ujíždím! :D ani si nepamatuji, kdy jsem si naposledy nechala utéct ten za nákup :D

      Vymazat
  5. Tenhle čistící gel od Neutrogeny jsem si zrovna koupila, jsem na něj zvědavá! :))

    OdpovědětVymazat
  6. Yves Rocher som kedysi používala, tie ich sprchové gély a vône sú úžasné ❤

    Blog de la Licorne * Instagram * We♥It

    OdpovědětVymazat
  7. Snad podovolenková depka nebude tak velká! :) A doufám, že se to vyřeší i s tvojí šatnou a budeš mít kam vešet oblečení :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No byla docela velká, ale vyléčila jsem ji fotbalem, což bych do sebe nikdy neřekla! :D
      To už se vyřešilo, budu se stěhovat do jiného pokoje a hledáme někoho za mě, který už do toho půjde s tím, že ta šatna je prostě menší :)

      Vymazat
  8. Já si v poslední době pořídila spoousta věcí od ziaja a taky jsem měla nálet do Dmka. Určitě taky napíšu článek :D
    Michaela Blog || Instagram

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ziaja je také super, používám od ní denní krém s kozím mlékem! :)

      Vymazat
  9. Super haul! YR kosmetiku mám ráda. Jinak Catrice Camouflage a Batiste šampon jsou mými oblíbenci

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já suché šampony používám jen na dovolených, ale na Catrice korektor nedám dopustit :)

      Vymazat
  10. Pekny nakup! produkty od alverde zboznuji :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3