Spotřebovanci 1.9

neděle 9. srpna 2020

 

Ahoj, ani nevíte, jakou mám právě radost, že píšu článek, který zvládnu vydat včas. Jsem poslední dobou jako v jednom kole. Ano, píšu to pokaždé, ale tentokrát za to může běhání a ne pražský život, což je změna. Naše škola totiž udělala běžeckou výzvu a já jsem za 8 dní zaběhla nějakých 62 km. Jsem z toho docela unavená, ale zatím si vedu dobře, takže až připravím tento článek, musím jít ještě běhat. Bude to asi běh v sauně, heh. Teď ale jdeme na článek, který bude o mých prvních spotřebovancích, které jsem nasbírala právě v Praze. 

Sice už je dávno zima za námi, ale já jsem stále sušenka. Sice je to teď podstatně lepší než v chladných měsících, pořád si ale nemohu dovolit vynechat tělové mléko na dlouhou dobu. Povedlo se mi tedy dopotřebovat toto od Bernärgenu. Bylo fajn, ale na léto už bylo trochu hutnější. Já ho měla na poličce od zimy, kdy bylo naprosto ideální. Teď v létě si ho znovu nepořídím, ale v zimě nejspíš ano. 

Jestli čtete mé články pravidelně, možná vám neuniklo, že můj oblíbený způsob odličování je rovnou ve sprše čistícím gelem. Ten od Mixy jsem měla tady v Praze. Bylo to mé již několikáté balení a klidně si ho koupím znovu, jelikož dělá přesně to, co od něj očekávám. Čistící gel od Neutrogeny byl tak trochu dobrodruh. Měla jsem ho původně u rodičů na jihu. Když jsem v zimě jela poprvé s přítelem k jeho rodičům, brala jsem si ho tam a povedlo se mi ho tam zapomenout. Někdy v červenci mi ho přivezl a ani ne za měsíc jsem tam jela znovu, takže tu chvíli tam na mě už počkat mohlo, heh. A nedávno mi došlo tady v Praze. Je to cestovatel. I tento gel mám hodně ráda a už mi nové balení leží na vaně. Společně s tím od Mixy jsou mými stálicemi. 
Pudr All Matt od Catrice a korektor Liquid Camouflage už vám tu ani popisovat nebudu, neboť vlastně nepoužívám žádné jiné tyto produkty. 

Ve stejnou dobu se mi povedlo dopotřebovat denní a noční krém z kozí řady od Ziajy. Oboje bylo fajn. Denní krém byl suprově lehký a vstřebával se rychle, takže plnil přesně to, co jsem od něj chtěla. Noční byl trochu hutnější, na mě ale málo hutný, jelikož já jsem pořád vysušená, jak už jsem zmiňovala dříve. Když jsem ho ale používala fakt pravidelně, pleť nijak ošklivá nebyla, problém byl, když jsem třeba jednou zapomněla. A to mě se občas prostě stane, heh. 

Tak tady se mi, koukám, povedlo dát kondicionér od Alverde mezi samý Yves Rocher. Tak jím rovnou začnu. Měla jsem k němu na dovolenou tedy i šampón ze stejné řady, ale přítel ho zapomněl ve sprše, když si ho půjčoval, takže ten vám tu bohužel neukážu, ale přesně toto kombo na cestování miluji. Dělá prostě hezké vlasy a má miniaturky. Myslím, že jsem ho měla už i v plné verzi a bezoplachovou péči z této řady mám již druhou. 

Šampon a kondicionér od Yves Rocher také používám pořád dokola, takže nemá cenu k nim říkat něco jiného, než že mi sedí. 

Sprchový gel s vůní růže jsem dostala v rámci věrnostního programu od Yvesu. Zamilovala jsem si ho. Voněl fakt nádherně, bylo to něco jiného než ty jejich klasické vůně. Jsem ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet. 


Máte rádi něco z mých spotřebovanců?


Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

10 komentářů:

  1. Šampony od YR jsou nejlepší, musím si nějaké objednat. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Ze zmíněných produktů bych někdy ráda zkusila kozí řadu od Ziaja :) Jinak korektor od Catrice mám moc ráda.
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. Taky nepoužívám jiný korektor a zaujal mě šampon na vlasy od YR. Už dlouho jsem od nich žádný neměla.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Teda, to jsi dobrá, běhat v takovém horku a navíc 62km? Tleskám :-)
    Jinak, z těchto produktů jsem nezkoušela žádný. Ale dost by mě lákala ta kozí řada od Ziaji. Tak třeba někdy.

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :)
      Určitě ji zkus, je to hodně levné a udělá to dost parády :)

      Vymazat
  5. Catrice camouflage mám ráda a tu Ziju kozí mléko nyní používám a vyhovuje mi asi jako téměř vše od této kosmetiky.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3