Nákup potravin 1.1

středa 16. září 2020

 Ahoj, vlastně to ani není tak dlouho, co jsem psala poslední nákup potravin na týden. Byl to vlastně první takovýto článek na blogu vůbec. Dnes jsem byla ale na nákupu v Kauflandu a přinesla jsem si odtud docela velký nákup a tak jsem se rozhodla, že vám ho ukáži. Alespoň se mi nejspíš podaří tento týden vydat své klasické dva články! Teda doufám, ale nemělo by tomu nic bránit.


Celý tento nákup mě vyšel na 500 korun, ale musím přiznat, že hlavně kvůli mezizubním kartáčkům, které byly za 100. Samozřejmě jsem nakupovala ve slevách, kdo z nás to nedělá, heh? 


V práci se nám rozbila mikrovlnka a tak jsem se tak nějak smířila s tím, že budu mít nějaký ten čas studené obědy. Moc ráda za to nejsem, ale co se dá dělat. Budu si dělat teda hlavně zeleninové saláty, což mému tělu určitě neuškodí. Ráda si kupuji tyto mixy salátu a do toho krájím rajčata a okurku, kterou jsem měla na bytě a proto jsem ji nemusela kupovat. 


Mléčné výrobky tvoří velkou součást mého jídelníčku. Žádnou intoleranci na laktózu nemám. Přiznám se tedy, že ty sójové výrobky a rostlinná mléka mi také chutnají, ale pořád mi přijde zbytečné za to vyhazovat takové peníze, co si budeme, je to prostě dražší, když v pohodě snesu i ty mléčné výrobky a ještě když mi chutnají. V posledním nákupu jsem se vám svěřovala, že mám teď ráda hlavně sladké jogurty. Ty  bílé mám tentokrát hlavně na dip do těch salátů. Müllermilch byl ve slevě a tak jsem ho tam nemohla nechat. Tyto ochucené mléka fakt mohu! A klasické mám hlavně do kafe a pak také do tvarohu. 


Bylo mi jasné, že ty saláty budou za chvíli pořád to stejné dokola a tak jsem si koupila i olivy, kterými je budu moct obzvláštňovat. Dále jsem nakoupila nějaké to ovoce, který miluji na snídani v práci, když prostě nemám čas si dělat palačinky. Do tvarohu se hodí také. Přiznám se, že jsem si zapomněla vzít své sáčky na ovoce a tak jsem si musela vzít ten klasický, ale já ho využiji ještě. A konečně jsem sehnala fík, tak už se na něj těším!


Další věc, kterou mám ráda v salátech, jsou sýry. A můj hodně oblíbený je uzená parenica, takže jsem si ji musela vzít. Takovým mým guilty pleasure je uzená makrela. Jo, vím, že to není něco extra zdravého, ale neskutečně se těším, až si ji sním! Poslední věcí na této fotce jsou tortellini. Ty, které jsem si vybrala, jsou plněné ricottou a špenátem a těším se, až je ochutnám. 


V Kauflandu jsem zaběhla i do části s drogerií. Potřebovala jsem tam hlavně větší mezizubní kartáčky, protože ty malé mi už do více mezer nestačili. Ale o svém čištění zubů vám budu psát příští měsíc. Když už jsem tam byla, všimla jsem si šumáků s magnesiem, které často používám. Hlavně na lepší spánek. Dnes jsem celkově unavená a tak jsem se rozhodla, že si dám jen takový klidný večer a k tomu maska patří. Právě ji mám na pleti, ale už ji budu muset sundat, takže ukončím i tento článek. 

Jaké ne úplně zdravé jídlo milujete vy? 

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

18 komentářů:

  1. Tu uzenou makrelu mám taky ráda. Jinak jsi nakoupila samé dobroty.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. Vánočku s máslem a grankem.. :D zamilovala jsem si to na intru, aje to moje slabost. :D a když se to zvrhne jsem schopna slupnout půlku vánočky na posezení :D

    Podzimní tvoření - Ježečci z filcu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, ale vánočka je fakt dobrá a kakao taky nemá chybu! :)

      Vymazat
  3. Ta maska od Garnier je skvělá, moc ráda ji také používám a mám jednu i doma v zásobě :)
    A já tak miluju skořicovou rýži, ale bohužel ji tady v UK s této příchuti neprodávají, to mě pěkně štve, vždycky se na ní těším domů :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už ji taky měla poněkolikáté a vlastně jsem si ji taky brala na jistotu :)
      No je suprová! :D Ty jo, jak to tak čtu, tak by mě zajímalo, co se v UK prodává :D :D

      Vymazat
  4. Šumivé magnesium užívám také společně s vitaminem C. :) Teď na podzim budou tyhle doplňky ideální. Hezký nákup! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To budou :) I jsem přemýšlela o něčem na imunitu, ale dospěla jsem k názoru, že pro mě je to zbytečné, jelikož imunitu dost posiluji přirozeně :)
      Děkuji! :)

      Vymazat
  5. U mně je to cokoliv, co obsahuje sýr, tomu prostě neodolám :D Makrelu mám taky ráda, ale nebaví mě z ní vybírat kosti, tak si jí kupuju fakt minimálně :D A Müller Riso taky patří mezi mé oblíbence, v létě měli limitku vanilku s čokoládou a kokos, ty fakt stály za to, teď už jsem je ale nikde neviděla :(

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sýrům v poslední době také přicházím na chuť :D
      Jo, taky jsem s tím docela bojovala, ale měla jsem ji po hrozně dlouhé době a tak jsem to nějak přežila :D
      Ty limitky byly úžasné, úplně jsem je žrala! Ale máš pravdu, že už nikde nejsou, to je škoda :(

      Vymazat
  6. Ahoj, tortelliny mám také velice ráda a tyto mne zaujaly. Babí léto a fíky jsou prostě parádní kombo. ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Mullermilch produkty taky miluju ♥ ♥ zajímavý nákup :)

    Melissa H.
    www.melissahartford.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Čokoládu, vždy a všude :D! Jsem šíleně na sladké, víc než na slané, ale snažím se to regulovat a narozdíl od dětských let nepiju limonády (až na víkendové akce) a nesladím kávu a čaj. Jinak u nás pařenice také vede, je nejlepší.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Ty jo, mléčnou rýži bych si dala <3 A mezizubní kartáčky jsou něco, nad čím už dlouho uvažuji. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak do nich určitě jdi! Ze začátku to může být nepříjemné, ale teď si to už neskutečně užívám :D

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3