Podzimní wishlish 2020

sobota 24. října 2020

Ahoj, zase jsem se chvíli neozvala. Dohnala mě práce a diplomka, ne Voldemort naštěstí. Ťuk, ťuk. Teď mám ale chvíli času, kterou jsem se rozhodla věnovat právě blogu, než se zase vrhnu na diplomovou práci. Achjo, ať už toto skončí. No, ale asi to už nebudu protahovat a půjdeme rovnou na článek, který dnes bude o takových těch malých přání. 


Tvářenku Dandelion a rozjasňovač Dandelion Twinkle od Benefitu používám už dlouho a naprosto je miluji. U obou jsem se ale už dostala na pánvičku, vlastně tvářenku mám už skoro dodělanou celou a rozjasňovač z velké části také. Z těchto důvodů bych chtěla nová balení, oboje jsem si naprosto zamilovala a používám je každý den a vlastně ani netoužím po změně. Jo a nikdy jsem si nemyslela, že tvářenku a rozjasňovač vůbec někdy dopoužívám!

Podzimní počasí ve mě vždy evokuje deky. Postel nebo gauč a plno dek. Zahrabat se do nich a jen tak si číst. A proto mám na svém wishlistu velkou huňatou deku a dvě knížky. Karamelovou džungli od Terezy Salte, kterou mám ve skutečnosti už v Zásilkovně a Tiché roky od Aleny Mornštajnové, které už na mě taky čekají. Právě od Aleny Mornštajnové jsem četla Hanu a úplně si mě získala, takže očekávám, že i tato knížka bude neskutečně čtivá.

K podzimu podle mě patří i čaje. Na to, že jsem spíš kávová, jsem docela i velký čajový maniak. Přes podzim a zimu nepiji nic moc jiného, jen čaje. Poslední dobou mám ráda ty bez kofeinu, ten přece jen přijímám už v kafi. Zamilovala jsem si různé bylinné čaje, třeba teď piji jeden na imunitu a různé ovocné. 

Tento podzim jsem si oblíbila i teplejší šaty, které jsem před týdnem hodně nosila, když jsem si vyprala všechny kalhoty a zjistila jsem, že v kombinaci s teplými punčocháči to není vůbec špatný nápad. A jelikož mám takovéto šaty jen dvoje, další do sbírky bych klidně přivítala.

Co byste si do svého podzimního wishlistu napsali vy?

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

34 komentářů:

  1. Ahoj, moc pěkně sis to složila ☺. Tvářenku i rozjasňovač právě používám, jsou moc prima, vřele doporučuji 👍. Pěkný, slunný víkend přeji.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem plánovala vytvoření podzimního wishlistu, mě osobně hrozně baví koukat na to, co si lidi přejí :) Hrozně jsem se pobavila u čtení o tvářence a rozjasňovači, než jsem dočetla do konce, říkala jsem si, jak může někdo dovypotřebovat rozjasňovač! :D A ta deka! Úžasná! Přeji ti, ať se ti všechna přání splní <3

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já to taky nechápu, ale nějak se mi to povedlo :D
      Děkuji! ♥

      Vymazat
  3. Ahoj Leni, knížku Tiché roky jsem četla a moc se mi líbila. Co se týče Karamelové džungle, tu si chci koupit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, tak to jsem ráda, že jsem se snad s výběrem trefila! :)

      Vymazat
  4. Nějaké čaje bych také potřebovala. Dala bych si lipový nebo ovocný, jsem už dlouho neměla. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásné věci máš na wishlistě, knížky jsou na podzim nutností! :) Tak ať se ti podaří koupit vše, co si přeješ. :))

    OdpovědětVymazat
  6. Ta deka je naprosto boží! Jinak s těma šatama jsme na tom stejně, s teplýma punčochama je to nejskvělejší kombo<3

    OdpovědětVymazat
  7. Teda ta deka je tak krásná, také by se mi líbila, akorát se bojím, aby byla praktická, vešla se i do pračky atd...
    A jinak jsem taky čajová, takže i to by bylo na mém seznamu, už mi dochází. Také tam mám pár věcí z Lushe, které už jsou na cestě a moc ráda bych si pořídila nějaké baretky v nových barvách, ale zatím jsem na ty pravé nenarazila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ona by se tam asi vešla, lepší otázka by možná byla, jestli by se vešlo něco k ní.. :D
      Jé, tak to je dokup! :)
      Baretky jsou super, tak ať je seženeš! :)

      Vymazat
  8. Krásný wishlist, opravdu z něj dýchá podzim :) Já žádný vyloženě podzimní wishlist nemám, ale mám v hlavě pár věcí, které bych si ráda pořídila :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkný wishlist :) Takyjsem čajový maniak, bez toho se na podzim neobejdu :) A pleteným a teplým šatům na zimu jsem taky docela přišla na chuť :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ta tvářenka a rozjasňovač vypadají moc dobře, čtu o nich poprvé.

    Aha, to je deka, já myslela, že šál, lol... nicméně, vypadá hezky. :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně stojí za zkoušku! :)

      Jo, taková obrovská, minulý podzim hodně frčely :D

      Vymazat
  11. pěkné kousky vybrala bych si ♥ tím že teď řešíme předělávání dětského pokoje nemám moc času a už aby vše zas normálně fungovalo :D musím pak vyměnit šatník ☺

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak ať je předělávání co nejdřív hotové a bez problémů! :)

      Vymazat
  12. Svetrové šaty sú aj na mojom jesennom wishliste a ja by som si tam ešte pridala svetrovú sukňu, alebo teda sukňu z úpletu a bledo hnedé kožené gate.
    Tvoj wishlist je veľmi pekný a tá deka vyzerá skvelo.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  13. Já si o tento podzim udělala radost právě koupí podzimních šatů. A od Aleny mám přečtené všechny knížky, má ty příběhy fakt skvělý! :-) A deky? Och, ty taky miluji. Doma mám jednu vánoční a těším se, až ji vytáhnu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ještě žádných, ale chtělo by to napravit :D
      No knížka od Aleny a deka, to zní jako naprosto dokonalá kombinace, že? :D

      Vymazat
  14. Podzimní šaty se mi taky moc líbí! Bohužel teď není úplně šance je někam nosit :D :) Mě bude stačit nějaká krásná podzimní procházka s barevnou přírodou :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo no, jedině do práce a nebo na nákup, ale i to je fajn :D
      Těch jsem teď měla plno a bylo to boží!! ♥

      Vymazat
  15. Tiché roky mě snad bavily ještě více než Hana, ale oni všechny knížky této autorky jsou top, takže věřím, že nebudeš zklamaná. :) Dej pak vědět, co Karamelová džungle. Upřímně mě její první knížka moc nebavila, jelikož mi přišla jako totální opakování toho, co má vlastně na blogu a v podcastech, takže nevím, jestli má vůbec smysl to pokračování číst. Aby tam zas nebylo jenom to, co už o ní víme z podcastů :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to se mega těším! Bohužel mám tu zásilku zaseknutou v Zásilkovně kvůli Voldemortovi :( :/
      Jo, trochu se bojím, že to bude jen opakování všeho, ale pro mě je to stejně neskutečně odpočinkové a proto to mám ráda. Myslím ale, že říkala, že tam dala i nové věci :)

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3