Vision board 2021

úterý 5. ledna 2021

 Ahoj, sice jsem minule psala, že se uvidíme u článku, ve kterém vám popíšu svůj prosinec, tento mi ale ovšem přišel lepší. A tak se dnes pobavíme o mé vision board na rok 2021. Nedávala jsem si až moc vizí, jen ty, které mi přišly reálné, a které by mě dokázaly posunout, kdyby se všechny vyplnily.

Víte, jak jsem tady psala o tom, že bych ráda vyzkoušela Youtube? Tak už se to stalo skutečností a právě tento článek je první z těch, jejichž verze bude i na Youtube. Tam jsem to pojala čistě povídání si o tom a zde vám i svou vision board ukážu. Byla jsem nervózní, když jsem se do toho pustila, do natáčení. Musela jsem hodně stříhat, ale žádný učení z nebe nespadl a já věřím, že mi Youtube pomůže s vyjadřováním se a souvislým mluvením. A taky mě to prozatím sakra moc bavilo! Video vám sem za článek hodím, ale berte v potaz, že je moje vůbec první a že nejsem dobrý řečník. Ale ono se to zlepší, já tomu věřím. 


  • Dál se věnovat blogu a posunout ho dál - po pauze kvůli diplomce jsem nabitá novou energií s blogem dám pracovat a věnovat mu čas a své úsilí.
  • Šetřit peníze a zvýšit si povědomí o finanční gramotnosti - tato věc mi přijde hodně důležitá a když ji zvládnu, budu mít ze sebe fakt radost. Né, že bych byla finanční negramot, ale ráda bych financím porozuměla ještě víc.
  • Číst knížky - poslední půlrok na to nebyl vůbec čas a já se musím přiznat, že mi to fakt chybí. Navíc se mi nahromadilo hrozně nepřečtených knížek!
  • Roadtrip po Norsku - nevím, jestli bude možný tento bod vůbec uskutečnit, ale jestli ano, hrozně ráda bych vyrazila!
  • Promoce! - už za měsíc, brrr, budu mít státnice a obhajobu diplomové práce a když se zadaří, mohly by přijít inženýrské státnice. Já doufám, že to vyjde!
  • Začít natáčet na Youtube - tento bod si už tímto článkem vlastně plním, tak snad mi to vydrží.
  • Běh - kvůli diplomce jsem běh dost zanedbávala a teď se chci vrátit zpět do formy a pokud možno, tak ji i překonat!
  • Pokračovat v Norštině - né že bych se někdy plánovala stěhovat do Norska (ale kdyby mi to život připravil na zlatém podnose, nestěžovala bych si), ale nechci, aby můj mozek zakrněl a Norština se mi líbí, tak proč se v ní nezlepšit? 
Tak a zde je slibované video.



Máte nějaké vize na rok 2021?

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

13 komentářů:

  1. Líbí se mi tvoje cíle pro letošní rok! Je hezké, ež chceš v mnohém pokračovat a zároveň zkusit i něco dnového. Tleskám za odvahu sednout si před kameru. Já osobně bych měla velký problém, stačilo pákrrát natáčet "přáníčka" do svatebních či narozeninových videí. Ale jako u všeho platí "trénink dělá mistra" a já si myslím, že i ty se s kamerou zžiješ. Na první pokus to nebylo vůbec špatné :D Moc se mi líbí, že jsi krásně rozvinula pbody článku, vysvětlila, proč zrovna otto je tvůj cíl pro další rok.
    Budu držet pěsti ať to všechno výjde!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, děkuji moc za krásnou reakci! Hrozně jsem se bála, co na to řeknete a ty jsi můj první komentář a hned takový hezký. Fakt děkuji a vážím si toho! ♥

      Vymazat
  2. Leni, máš krásnou vision board, já ti přeji, ať se ti splní každý bod <3 Co se týká YouTube, máš můj obdiv. Já už nad tím přemýšlela asi milionkrát, ale nemám na to, strašně se stydím :D

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! ♥
      Já taky, ale doufám, že se to časem zlepší :D dost je to na tom videu vidět, mi přijde, ale jednou se tomu snad budu smát a dělat na to speciál za bůhví kolik odběratelů :D

      Vymazat
  3. To jsou moc hezké cíle! Hlavně doufám, že ti to Norsko vyjde. Já plánuju tenhle rok Skotsko s kamarádkou, tak si můžeme držet palce navzájem, ať se tam v tomhle roce podíváme. :) Máš můj obdiv, že se učíš norsky. Já se zkouším furt zlepšovat ve španělštině, ale to není tak těžký jazyk - pokud pochopíš základy a primární gramatiku, tak to jde raz dva. Což si myslím, že se o norštině říct nedá.
    Taky držím palce s natáčením na YouTube! :)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc! :) Ať ti taky cestování vyjde! :) Jo, to jsem o španělštině slyšela už hodněkrát, že není těžká, ale mě se prostě nelíbí :(

      Vymazat
  4. Super článek, všechno ti moc přeju! Těším se na tvoji tvorbu. <3

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to držím palce. Taky mám teď hodně knih, tak plánuji hodně číst.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti držím se vším palce, promoce si užij na maximum a do Youtube natáčení se určitě pusť! :))

    OdpovědětVymazat
  7. Mám, jet příští měsíc, nebo ten další "pracovat" do Rakouska. :) Jen je to cíl, který zatím nechci sdílet veřejně na blogu, nebo mezi přáteli... protože bůh ví, co bude. Jinak ten trip se ti povede, ty omezení se nějakým způsobem opět změní, jen kdo ví za jakých podmínek to půjde a kdy to bude :) Na YT mrknu.

    somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3