Každá doba potřebuje své sladké chvilky!

středa 24. února 2021

 Ahoj, když jsem dostala nabídku spolupráce s eshopem rigalli.cz, moc jsem neváhala. Eshop se specializuje na prodej čokolád, dalších dárků a dobrot, a jelikož jsem měla akutní nedostatek čokolády, nenechala jsem si tuto příležitost utéct. Čokoláda mi totiž v těchto dnech osladí život a funguje mi na pocuchané nervy, které teď trápí snad každého z nás. O tom ale psát nechci, pojďme se vrátit k čokoládě!


Na základce jsem byla neskutečný závislák na čokoládě. Jedla jsem půlku malé Milky denně, což bylo naprosto šílené! No a taky jsem podle toho tak vypadala. Někdy na gymplu jsem čokoládu přestala jíst úplně a držela jsem si to pěkných pár let. Vlastně určitě přes pět let, protože k čokoládě jsem se vrátila teprve nedávno, bude to sotva rok. Teď jí nejím takové množství, ale jdu na to s rozumem. A ničeho v malých dávkách neuškodí. Bez čokolády si momentálně neumím představit ty horší dny, ale ani PMS, kdy na ni mám neskutečnou chuť!


Během vybírání toho, co ochutnám, jsem vsadila vše na jednu kartu. Zvolila jsem značku Pure, jelikož mě zaujala svými obaly, které jsou jednoduché a tím pádem pro mě krásné. Vybrala jsem si tyto bonboniéry - Exclusive truffle collection, která v sobě ukrývá sbírku čokoládových bonbónků obalených v různých dobrotách a Cherry truffle, která v sobě má višňovou náplň, tuto kombinaci úplně miluji. 


Nebyla bych to já, kdybych nějaké bonbony rovnou neochutnala, samozřejmě pro účely tohoto článku. 

Vyzkoušela jsem ten s kokosem a ten byl super. Chuť kokosu vám určitě představovat nemusím a samotný čokoládový bonbón byl jemný a vůbec nijak neštípal. Nevím, jak přesněji to popsat, ale jestli jste ochutnali nějaké to množství čokolády, možná ten pocit znáte. Na jednu stranu je fajn, dost dobře podle něj poznáte, že už jste dané čokolády měli hodně, na druhou stranu si ji příště nebudete chtít koupit, heh. 

Dále jsem měla ten s calvados, což jsem teď googlila, že je to francouzská pálenka z jablek. Jo, mám nedostatky ve znalosti pálenek. Obal bonbonu nebyl nijak speciální a zvláštní, přišlo mi, že se jedná o malé kousky tmavé čokolády, ale vevnitř ta pálenka lehce cítit byla a i tento mi hodně chutnal! Celkově mám ráda kombinaci alkoholu a čokolád, hořkost alkoholu mi skvěle jde k té sladké čokoládě.

Jako poslední bonbon z této bonboniéry jsem ochutnala ten v brusinkách a to vám řeknu, lepší čokoládový bonbón jsem snad ještě neměla! Samotný obal z brusinek je docela kyselý, to se ale hodí k té krásně jemné, sladké čokoládě!

Následně přišla na řadu i třešňová bonboniéra. Její čokoláda je opět výborná a ani třešňová náplň není špatná, na můj vkus jsou ale celé bonbony moc sladké. Mám višně mnohem radši v hořké čokoládě, ale toto je o osobní preferenci.

Ještě mi zbývá ochutnat bonbóny obalené v borůvkách a v tiramisu. Možná tu ještě zítra dopíšu mé pocity z nich, což bych možná měla, když už jsem s tím začala, ale dnes už jsem přečokoládovaná a nechci jíst další. 


Máte čokoládu rádi? Je to pro vás taky zlepšovač nálady?

Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥


19 komentářů:

  1. Já miluju čokoládu, ale snažím se ji moc nejíst :D Tyto pralinky ale vypadají a určitě i chutnají dokonale, jsem si jistá, že bych jim nedokázala odolat :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jestli na ně někdy budeš mít velkou chuť, tak doporučuji :D

      Vymazat
  2. Čokoládu miluji, ale jen tu kvalitní a vždy mi stačí kousek, nemám potřebu sníst ji vždy celou. Tyhle vypadají krásně, miluju truffles, dostala jsem je i od přítele k Valentýnu a stále si je občas vychutnám!

    OdpovědětVymazat
  3. Spolupráce s Rigalli byla i pro mě jasné ano. Já jsem od malička extrémně na sladký a žebříček vedou právě čokolády. U nás doma si hodně potrpíme na čokolády Lindt, na to když si člověk zvykne, tak je v háji. Já cokoliv, co je plněný alkoholem/ovocem/marcipánem, atd. nemusím, ale musím uznat, že tyhle vypadají hodně dobře! :) Jsem zvyklá dát si něco sladkýho k odpolední kávě a čokoláda je pro mě ideální. Škoda, že moje pleť tuhle lásku nesdílí :D ♥

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já miluju mléčnou Lindt! :) Jo no, taky bych byla ráda, kdyby na čokoládu měla moje pleť lepší názor, než má teď :D

      Vymazat
  4. Už jen s tím nápisem článku souhlasím! Já teď během karantény také plácala jedno sladké přes druhé, ale člověk si prostě musí někdy dopřát! :D :))

    OdpovědětVymazat
  5. Uh mňam, tak tie vyzerajú fakt skvelo. Ja čokoládu milujem a je ťažké zvládnuť deň bez, ale snažím sa pretože nechcem neprejsť cez dvere:D
    Ale rada si doprajem, život je moc krátky na to, aby som si čokoládu úplne

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  6. Tak kdo by odolal, že? :-D Já sice na sladké moc nejsem, ale tohle vypadá fakt skvěle.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Mňam no tak to vypadá naprosto fantasticky. Ty jo určitě se musím hned podívat na jejich stránku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podívej, obzvlášť tyto bonboniery mohu doporučit! :)

      Vymazat
  8. Calvados znám, ten jsme pily na jedné svatbě... Jinak bonboniéry vypadají opravdu luxusně a musí být moc dobré. Já miluji sladké.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3