Spotřebovanci 2.1 | Dodělala jsem tvářenku a rozjasňovač!

sobota 6. března 2021

 Ahoj, chtěla bych vás přivítat u nového článku na tomto blogu, který se bude opět věnovat kosmetickým produktům, které jsem v poslední době spotřebovala. Jestliže je vám ovšem milejší tvorba v podobě videa, tak tento článek v této podobě je dostupný! Video najdete za článkem. A teď už můžeme jít rovnou na to!


Tady na tu fotku jsem hodně pyšná, jelikož se mi povedlo spotřebovat tvářenku a rozjasňovač. Vezmu to ale popořadě. 
Tvářenku od Catrice All Matt si kupuji neustále dokola, jelikož mi fakt vyhovuje. Vydrží mi i docela dlouho, na to, jak já používám ráda pudry, a splňuje všechno, co od něj chci. Rozhodně ho mohu doporučit!
V únoru jsem zkoušela pudr i od S-he. Byl oproti Catrice mnohem míň slisovaný, takže při každém nabrání ho na štětce zůstalo více. Sice bylo rychlejší ho na sebe dostat, přišlo mi ale, že i rychleji ubýval. Tomuto pudru ovšem taky nemám co vytknout. 
Gel na obočí od Essence používám pořád dokola a trvám si na tom, že v této cenové kategorii lepší neseženete. 
Tvářenku od Benefitu Dandelion miluji už na první použití. Je to přesně má barva. Používala jsem ji teda pěkně dlouho, než jsem ji spotřebovala a povedlo se mi to! Je to má první spotřebovaná tvářenka. Nemám ji absolutně co vytknout, je prostě dokonalá. Teda možná tu cenu, to jo. 
Rozjasňovač od Benefitu Dandelion Twinkle jsem si zamilovala taky a jsem s ním stejně spokojená jako s tvářenkou. 


Na této fotce vás asi ničím nepřekvapím. 
Sprchový gel ve vůni jedlového lesa jsem si zamilovala minulé Vánoce, kdy to byla limitka. Je mi teď hrozně líto, že už ho neseženu, ale nedá se nic dělat. 
Malý krém na ruce opět od Yvesu ze stejné limitky jsem spotřebovala rychle. Mám ho ještě ve velké verzi a to je to jediné, co mi z této limitky zůstalo.
Šampón a kondicionér na vlasy od Yvesu pro poškozené vlasy už ode mě určitě znáte. Toto je vlastně poslední balení, co u mě na delší dobu uvidíte. Mám je sice hodně ráda, ale už jsem je používala hrozně dlouho a začala jsem mít pocit, že už vlastně na ně vlasy nijak nereagují.


Hydratační gel od Yves Rocher jsem používala také docela dlouho. Od léta až na podzim. V tomto časovém období mi hodně vyhovoval a hydratoval mou pleť přesně tak, jak jsem chtěla.
Svíčku od Kringle Candle ve vůni lesa jsem si kupovala s tím, že to asi nebude úplně má typická vůně, chtěla jsem se ale odvázat. Ze začátku na mě byla vůně hodně silná, po chvíli už ale zeslábla a byla fajn. Dokonce jsem si na ni i zvykla a cítila jsem pak, že mám v pokoji vánoční stromeček, i když jsem tu žádný neměla. 
Bioaktivní kolagen od Callallocu používám už také hodně dlouho a jsem s ním spokojená. Myslím, že díky němu, se mé vlasy o dost zlepšili!


Pleťové masky od Baley mám sakra ráda! Kupuji si pravidelně tyto limitky a jsem s nimi vždy spokojená. Tato se slaným karamelem  naprosto skvěle voněla a fungovala!
Deodorant od Borotalca je asi tak jediná věc proti pocení, která mi funguje, a tak jsem ráda za to, že jsem jednou dala na doporučení GettheLouk a koupila jsem si ho! Jestli jste v ostatních produktech bezradní, rozhodně mu dejte šanci.
Pastu na zuby od My White Secret jsem si ovšem tolik neoblíbila. Ze začátku byla jeho vůně dokonalá, po otevření krabičky jsem cítila tu snad nejlepší mentolovou vůni, kterou jsem kdy cítila, samotná pasta ale pak byla už bez chuti a nakonec ani zuby nevybělila.

Spotřebovali jste někdy tvářenku nebo rozjasňovač?

Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥



14 komentářů:

  1. Na ty tvářenky od Benefitu už se chystám pěknou dobu, si je pořídit :D

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj a pěknou neděli přeji. Benefit Dandelion mám taky a rozhodně i přes to, že jsou to miniatry se neblížím tak jako ty ke konci. ;D Balea masku slaný karamel jsem měla a byla super.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem měla miniatury a trvalo to fakt dlouho, než jsem ji spotřebovala! :)

      Vymazat
  3. Tyto šampony od YR jsem také zkoušela a nebyly špatné. :) O Collalocu přemýšlím už sakra dlouho, ale stále se k jeho objednání nemohu dokopat. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu, je to docela dost peněz, kdyby ti to nesedlo :/ ale já si ho nemohu vynachválit :)

      Vymazat
  4. Musím povedať, že mne sa rozjasňovač ani lícenka nikdy nepodarili vypotrebovať. Používam ich veeeľmi jemne a preto mám asi stále plné balenia. Ale úplne súhlasím s maskou od Balei. Moc ma bavia tieto ich limitky a táto vážne krásne voňala.

    xxAlexandra z MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak snad se ti to jednou povede! :)
      Přesně, jsou dokonalé :)

      Vymazat
  5. Myslím, že se mi ještě nikdy nepodařilo takové produkty spotřebovat. Většinou jsem je vyhodila a koupila nové, protože jsem je měla už dlouho. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Odpovědi
    1. Tak snad ti taky bude vyhovovat, jestli si ji pořídíš ♥

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3