Bláznivé, šílené dny

neděle 26. září 2021

Ahoj, přemýšlela jsem, s jakým článkem dnes přijdu. Vím, že už dlouho slibuji, že dám dohromady články z Norska a doufám, že dám! Každým dnem zapomínám další a další detaily, které bych si chtěla uchovat. Během dneška a zítřka chci dodělat fotoknihu a doufám, že stihnu sepsat i nějaký ten článek. Nějak se k tomu ale teď nemohu dostat a proč, o tom vám právě dnes chci napsat. 

Každý můj seznam novoročních předsevzetí obsahuje bod "naučit se odpočívat". Každý rok na tomto bodě ale ztroskotám nejvíc a obávám se toho, že tento rok to bude ten největší výbuch za celou dobu. 

Ale i když neodpočívám, tak nemůžu říct, že bych se měla špatně. Spíš naopak! Mám tolik plánů a akcí, že ten odpočinek nestíhám. Od té doby, co jsem přijela z Norska, pořád něco dělám. A tentokrát jsem měla plné i víkendy, během kterých jsem normálně vždy zpomalila tempo a oddychla si. Měli jsme s kamarády několik party a i když na ně jedu vždy jako řidič, takže nepiju, stačí mi ale to nevyspání a cítím se totálně mrtvá. A několik těchto party a setkání se začalo odehrávat i v týdnu, což je v kombinaci s brzkým vstáváním do práce docela výhra. A ani po práci odpočinek nestíhám. Při ulehání si vždy říkám, kam se ten den zas poděl. Baví mě to tak, ale tělo mi za to moc neděkuje. 

Až tento víkend, který jsem si prodloužila, jsem neměla žádné plány a musím říct, že si dost užívám, že nemusím vůbec nic dělat. Za celý včerejškem jsem byla jen na procházce, ze které vidíte fotky. Poznáváte to místo? Jestliže jste četli tento článek, tak možná jo. Dobrá, teď jsem vám sem chtěla nalinkovat jeden starší článek, ale nenašla jsem ho, tak budeme dělat, že se to nestalo, heh. 

Dnes píšu tento článek a mám v plánu dodělat tu fotoknížku. Ještě musím jít běhat, ale na to se dnes fakt těším, takže to pro mě není žádná povinnost. Konečně jsem se dostala do tohoto bodu! O mých běžeckých patáliích vám taky určitě napíšu. 

A zítra mám v plánu taky jen běh a možná kolo, když budu mít tu chuť. Jinak koukám na videa, čtu a hraju simíky. A konečně mám pocit, že trochu odpočívám a moje tělo mi za to určitě poděkuje!

Odpočíváte pravidelně a nebo jste v tom špatní jako já?

Těším se u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde

9 komentářů:

  1. Občas je takové to nic nedělání potřeba, člověk si odpočine od všeho. :) Vyrazit do přírody je ale vždycky dobrý nápad. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to je! :) Myslím, že se budu ve středu cítit jako jiný člověk :D

      Vymazat
  2. Dřív (respektive před koronou) jsem jela na 130% každý den - ráno brzo vstát do práce, po práci do školy, večer po škole si zacvičit, navařit oběd do práce, udělat něco do školy, jít spát když dobře o půlnoci a ráno zase brzo vstávat..až s koronou mi došlo, že když pravidelně vyhrazuji během dne pár minut pro sebe - ať už to je díl seriálu, pár stránek knihy nebo jen maska na obličej na 20 minut, tak mi jde vše potom mnohem líp. Takže oželím cokoliv, jen abych pár minut pro sebe a relax měla a musím říct, že můj život od té doby nabral uplně jiných obrátek, protože jsem odpočinutější nejenom fyzicky, ale aj psychicky❤️

    OdpovědětVymazat
  3. Je třeba si dopřát i odpočinek, i když se mnohdy člověk cítí na víc a na to, že vše zvládne. Celkově bojuju s tím "udělat si čas sama na sebe", ale když se mi to povede, jsem za to neuvěřitelně ráda:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobře, že se to čas od času povede. Snad se nám to bude dařit čím dál víc! :)

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3