Spotřebovanci 2.2

neděle 19. září 2021

 Ahoj, můj život se v posledních dnech odehrával hlavně v offlinu a na online prostor zase úplně nezbyl čas. Tento víkend mám ale po dlouhé době prázdný a vlastně sama pro sebe a neskutečně si to užívám! Včera jsem teda ještě dělala dopoledne nějaké věci do práce, pak jsem dělala generální úklid a den jsem ukončila s kamarádkou na vínku, takže na článek čas nebyl, dnes už ale naštěstí ano. A mám z toho neskutečnou radost! No a dnes pro vás sepíšu recenze na pár spotřebovaných produktů a dnes tu mám fakt plno těch, o kterých jsem vám ještě nic nepsala. Tak jdeme rovnou na to!


Vy, kteří mě sledujete déle, víte, že jsem hodně dlouhou dobu používala pouze přírodní produkty na vlasy. V poslední době mi ale přišlo, že už mi absolutně nestačí. Vlasy jsem měla drsné a bez lesku, proto jsem se rozhodla jednak zkrátit zničené konce, ale i změnit péči o ně a na zkoušku jsem si objednala tato balení kondicionéru a šamponu od Welly. Jedná se o vyživující řadu na suché vlasy. Hned jsem viděla rozdíl a bylo mi jasné, že se svých přírodních šamponů vzdávám a dost jsem litovala, že jsem tento krok neudělala už dřív. Přiznám se, že teď už mám v koupelně velká, litrová balení.

Vždy po mytí vlasů používám ještě bezoplachovou péči, tato olivová od Nature boxu byla taková nijaká, za celou dobu používání mě nepřesvědčila o tom, abych si ji koupila znovu. 



Když jsem se stěhovala do Prahy a měla plno výdajů, nechtělo se mi utrácet za drahá holítka od Gillette. Dala jsem proto šanci levnějším od Baley a to konkrétně z řady Fairytail, protože jsem na ni slyšela chválu. Mně ale k srdci vůbec nepřirostly, naopak. Vůbec mi nevyhovovaly a jen jsem se těšila, až mi dojdou náhradní a koupím si to dražší Gillette. 

Transparentní pudry používám každé líčení a jak ten od Catrice, tak ten od Essence mám hodně ráda a mohu je doporučit!



Antiperspirant Borotalco je také mou stálicí, jiný mi nefunguje a ani si už jiné nekupuji. Takže mohu jedině doporučit!

Minulé léto jsem měla jako vzoreček z Yves Rocher denní krém z řady Elixir Jeunesse a v tu dobu mi hodně seděl. Rozhodla jsem se tedy, že si pořídím denní i noční krém z této řady. Pořizovala jsem si je na zimu a to byla asi ta chyba. Já mám věčně vysušenou pleť a v zimě je to asi tak milionkrát horší. A tyto krémy si s tím absolutně nedokázaly poradit. Kdybych je měla v létě, tak je to asi v pohodě, ale takto mi vůbec nesedly a už si je znovu nekoupím. 

Jaké produkty používáte na vlasy? 

Těším se u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde

9 komentářů:

  1. Ten YR krém jsem měla taky a taky mi to nepřišlo jako nějaké bomba, takže s tebou souhlasím a ani já bych si ho už nekoupila. Další spotřebovance neznám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, že nejsem jediná, kdo si to myslí! :)

      Vymazat
  2. Teď mám zrovna přírodní šampón od Naturalis. Jmenuje se "zlatovláska", což k mým zrzavým vlasům sedí :D Přiznám se, že to zprvu byl šok, ale už jsme se za ty měsíce zkamarádily a oblíbila jsem si ho :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  3. Do šamponů od Welly budu muset také investovat nebo si je letos budu přát k Vánocům, hrozně je chci vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Momentálně používám šampony a kondicionéry od Inecta, ale o šamponech a kondicionérech od Welly přemýšlím taky, minimálně je vyzkoušet. K tomu ještě používám jednou týdne masku od Garnieru fructis, také se snažím používat olejíčky na vlasy, ale ještě jsem nepadla na žádný, který by byl fakt top.

    Epilepsyylife

    OdpovědětVymazat
  5. Mám stejnou řadu od Welly na vlasy, taky v litrovém balení!:D Na léto je ještě super ta jejich žlutá řada:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3