Podzimní HAUL 2021

neděle 17. října 2021

Ahoj, zdravím vás z postele, kam jsem se přesunula po obědě a hodlám v ní zůstat do konce dne. Sychravé počasí tomu pomáhá a mé tělo je stále dost unavené z minulého týdne, kdy jsem se zkrátka nezastavila. Ani včera se mi to moc nepovedlo. Vyrazila jsem s kamarádkou na nákupy. Měly to být rychle nákupy - nutně jsem potřebovala jen jednu věc. Na seznamu jich ale bylo více a jelikož byly v obchodech dobré kousky, nakoupila jsem si jich trochu víc. A ty vám dnes ukážu.


Jako první vám ukážu sukni nad kotníky, kterou jsem sehnala v Mohitu ve výprodeji. Už dlouho jsem nějakou takovouto chtěla, ale cena mě trochu odrazovala. Tato stála původně 600, ve slevě jsem ji sehnala za 400 Kč. Jo, sice si teď docela dost dlouho počkám, než si ji budu moct vzít, ale to nevadí.


Další věcí, kterou jsem v Mohitu sehnala, byly černé džíny. Pro ty jsem jela. Je pro mě docela těžké sehnat nějaké padnoucí džíny, protože mám pocit, že dost často je šijí pro lidi bez zadku. A ten já mám. Sice ne nějak velký, ale prostě mám. Věděla jsem, že v Mohitu už jsem pár padnoucím džínů pořídila a jsem ráda, že mě nezklamalo ani tentokrát!


Poslední věcí, kterou jsem v Mohitu koupila, je tento obyčejný, šedý svetr. Svetrů není nikdy dost a když jsem tam tenhle viděla, věděla jsem, že pro něj najdu využití. 


V Mohitu jsme byly jako první. Do Marks and Spenceru jsme šly vlastně jen kvůli jídlu, ale cestou jsme zabloudily i do výprodejů a já jsem si vybrala dva stejné krátké kardigany. Já mám tyto kousky oblečení ráda a tak jsem vlastně ani moc dlouho neváhala nad tím, jestli si je vezmu a nebo ne. Modrý mě stál 200 a béžový 300. 

Na svém seznamu věcí, které v mém šatníku chybí, je sice ještě plno věcí, ale tyto mi pro tentokrát stačí a aspoň budu mít příště ještě co hledat! 

Koupili jste si také něco v poslední době? Co?

Těším se u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde

7 komentářů:

  1. Krásné a hlavně hodně praktické kousky sis koupila :) tu sukni si dej s nějakým punčoškama a mužeš ji klidně nosit aj teďka💕

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkné kousky :). Jo, s džíny mívám taky problém, mám totiž stehna i zadek, ale pas už moc ne.. takže sehnat padnoucí džíny s vysokým pasem je peklo :D.

    OdpovědětVymazat
  3. Tá sukňa aj rifle vyzerajú skvele. ♥

    Maj krásny deň. ♥
    Blog of Sunflower ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Ta sukně je vážně moc povedená! :) myslím si, že s nějakými silonkami a koženkou bys jí určitě mohla ještě vynosit i teď na podzim. :) Za mě sukně s kotníkovými boty úplně top. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem si naposledy koupila bílé tričko s decentním nápisem, koženou sukni a společenský kabát :) Nejvíce se mi líbí ta sukně :) Ale svetr je takový univerzální a určitě ho vynosíš.

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  6. Super kousky, v jednoduchosti je krása a na podzim se skvěle hodí. Ty kalhoty bych si vybrala také. :))

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je dobrý úlovek z M&S!
    Já mám ráda jejich boty. :)

    Ela

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3