Tak tohle už nezapomenu!

neděle 10. října 2021

Ahoj, když mi v mailu přistála nabídka spolupráce s Tiskařík.cz , moc dlouho jsem neváhala. Za prvé jsem s nimi už dvakrát spolupracovala a vždy jsem byla nadšená a za druhé se zrovna trefili do času, kdy jsem byla krátce z Norska, takže bylo jasné, jak tuto nabídku využiju. Tak já vám jdu rovnou ukázat své výtvory!


Jako první se pochlubím svou fotoknížkou, kterou jsem dělala snad půl dne. Nechtěla jsem tentokrát jen naházet fotky na stránky knížky, ale chtěla jsem si s tím trochu vyhrát. Přidávala jsem do knihy i popisy jednotlivých dní a mapy, kudy jsme jeli. Jednou vám to odvyprávím i tady na blogu, já tomu věřím! I když to teda nejde tak, jak jsem si plánovala, to se přiznám. 

Samotná kniha je vyrobena hodně kvalitně a i fotky jsou hezky vytištěné. 

Nechám vám teď nakouknout na pár stran. 





Fotokniha ale není to jediné, co Tiskařík nabízí. Kromě samostatných fotek, fotoobrazů (na ten najdete můj pohled zde), hrnků, atd. má v nabídce i personalizované pexeso. Jedno jsem si nechala dělat už u první spolupráce a tak mě hned napadlo, že bych si mohla nechat udělat další balení pexesa a rovnou se stejným rubem! A tak se stalo, takže teď mám dvě balení a povýším tuto hru na trochu složitější tím, že obě balení smíchám. Ještě jsme se tedy ke hře samotné nedostali, doufám ale, že to v následujícím týdnu přijde, protože jsem zvědavá, o kolik těžší to bude. 

I pexeso je moc hezky zpracované a vytištěné. Jediné, co jsem teď trochu postrádala byla linka, kde mám pexeso střihat. I bez toho se to ale dalo v pohodě zvládnout. 

Tohle pexeso mi přijde jako skvělý dárek třeba pod stromeček, pokud už po nějakých začínáte pokukovat.



Nechali jste si někdy dělat fotoknihu a nebo vlastní pexeso?

Těším se u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde

13 komentářů:

  1. Takéto na mieru robené pexeso je vážne super ako píšeš darček napríklad na Vianoce. Tento nápad si musím niekde zapísať a určite ho raz využijem.
    Veľmi pekný príspevok.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :) tak snad se ti taky bude líbit, jestli ho nakonec objednáš :)

      Vymazat
  2. Já jsem si fotoknihu že Skotska objednávala zrovna v pátek.. Akorát jsem nevyužila Tiskaříka, protože ho neznám, ale Emipk foto. :) tak ho třeba vyzkouším příště.. Pexeso je super.. ��

    OdpovědětVymazat
  3. Ta fotokniha vypadá moc dobře. :) Nikdy by mě nenapadlo si nechat vytisknout knížku o nějakém takovémto výletu. Ale možná bych to na konci roku mohla udělat o celém tomhle 2021 stráveném víceméně v Bulharsku. Díky za tip. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) To není vůbec špatný nápad, je úplně něco jiného držet ty fotky z této formě :)

      Vymazat
  4. Super, fotoknihy mám moc ráda a pexeso jsem si ještě nikdy udělat nenechala, ale vypadá to jako super tip na dárek :)

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  5. Tak ta fotokniha se ti povedla, to je tak krásný😍 já sice žádnou fotoknihu ještě nevytvářela, ale za to si pravidelně vyvolávám fotky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Fotokniha je super památka :D Já osobně mám vždycky problém fotky vyvolat, i když už mám album, na fotky to nebohé album vždycky dlouho čeká xD A pexeso je taktéž zajímavý způsob, jak si vzpomínky uchovat, obzvlášť až člověk bude mít malé děti!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, taky mi trvalo dost dlouho, než jsem fotoknihu vytvořila :D
      To máš recht!

      Vymazat
  7. Fotokniha je podle mě dárek, který potěší snad každého. Mít takto uchované vzpomínky není nikdy na škodu a tvá kniha se moc povedla! :) I to pexeso je super nápad. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3