HAUL | Leden 2022

neděle 30. ledna 2022

Ahoj, už před Vánoci jsem si říkala, že bych si potřebovala doplnit šatník, protože jsem už pěkně dlouho nenakupovala. Koupila jsem si k Vánocům poukázku do Zootu, vybrala jsem si věci a zjistila, že jsou až v moc dobré slevě na to, abych ji nevyužila. A tak jsem si udělala radost i bez poukázky. A výběr věcí na ni jsem si nechala na jindy. Pak jsem zaběhla i do pár obchodů a z nich si vybrala některé věci. Dnes bych vám ráda ukázala, co jsem si pořídila.

Jako první vám ukážu halenku od Vero Mody. Je v barvách, které já miluju a navíc má i květinový vzor a to taky můžu. Věřím, že bude oblíbeným kouskem v mém šatníku!


Tato sukně byla na Zootu nafocena tak, že vypadala růžově a i v popisu barvy bylo, že je růžová. Ve skutečnosti je ale korálová. Chvíli jsem přemýšlela, že ji kvůli tomu vrátím, nakonec jsem si to  rozmyslela a doufám, že ji budu nosit ráda i tak, protože se mi na ní líbí vše, jen v té barvě to pokulhává. 


Další věcí, kterou jsem si vybrala, jsou tyto košilové, lehké šaty. Musím si k nim ještě pořídit pásek ke zvýraznění pasu, pak budou dokonalé!


Potřebovala jsem nějaké obyčejné, bílé tričko. Toto vypadalo v trochu ležérnějším stylu a proto jsem se rozhodla pro něj. Až při rozbalování jsem si všimla, že má na sobě nápis, který naštěstí není moc vidět, tak budu mít aspoň nějaké obzvláštnění mého šatníku!


Před pár dny jsem se dostala i do Sinsay, kde jsem si vybrala volnější růžové sáčko ze Sinsay za 250 Kč. Bohužel se mi nepovedla vyfotit barvu tak, jak je, ale doufám, že vám ho někdy ukážu v tom správném odstínu.


Další věcí ve slevě, kterou jsem si v Sinsay vybrala, byla tato kabelka. Všechny mé malé černé byly už totálně zničené a potřebovala jsem nějakou novou. Já je zas tak často nenosím a tak jsem chtěla jen nějakou levnější. Tato byla za 180 korun a myslím, že mi poslouží přesně tak, jak jsem zamýšlela.


Poslední věc, kterou jsem si koupila, je tento šedý kabát z Reservedu. Ten můj, který mám teď, už vypadá hodně obnošeně a tak jsem si řekla, že se ve slevách porozhlédnu po novém. Padl mi do oka tento a hned jsem si ho odnesla a nový kabát jsem měla za pět minut. Jako ten předchozí, heh. 

Koupili jste si něco na sebe vy v poslední době?

Těším se u dalšího článku,

Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde


14 komentářů:

  1. Ahoj, moc pěkné věcičky a těší mne, že má taky někdo zcela normální velikost XS ..., jako třeba já. ☺♥ No zcela náhodou jsem zašla do 2handu, okolo kterého chodím cestou do a z práce. No a mám super šedo-khaki oversize bundu, kabátek s příměsí 30% vlny ze Zary - právě velikost XS a kabelku Longchamp, kterou jsem tam nemohla nechat, navíc jsem ji vlastně dostala dárkem. ☺♥
    Krásný večer. papa
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
  2. Odpovědi
    1. Děkuju :) Do mého šatníku zapadly, jako kdyby tam byly už dlouho :)

      Vymazat
  3. To sako vypadá moc dobře. I sukně je fajn a vůbec nevadí, že je v trochu jiném odstínu... :)

    Já si koupila v poslední době samé teplé zimní věci - svetry a halenky. Taky ve slevě. :)

    Ela

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je vtipné, z obrázku to vypadá, že úplně stejný kabát z Reservedu mám i já, akorát já ho kupovala před 3-4 lety asi? :D Je super ale asi po měsíci se mi na něm brutálně roztrhala podšívka, za což jsem byla teda pěkně naštvaná, protože nejlevnější nebyl. Každopádně s tím roztrhaným vnitřkem to nosím už celé ty 3 roky a neřeším to. Tak jenom pozor na to, jestli je to ten stejný. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Heh, tak třeba recyklují starší návrhy :D
      Já mám roztrhanou podšívku i u toho svého starého, tak snad chvíli vydrží :)

      Vymazat
  5. Krásné věci sis pořídila a kabátek ti moc sluší. Líbí se mi i ta kabelka. :))

    OdpovědětVymazat

  6. Hello Everyone Here,
    My Name is Dylan Brandon, I'm from the UK and I was once a Vaginal Cancer patient.
    Until the day my doctor recommended Dr Itua Herbal Remedy to me on how he uses Herbal medicines to cure all kinds of disease, I was very inst rested on his herbal remedy because I was very sick at that moment and I was diagnosed with Brain Tumor and Vaginal Cancer. I took the risk to take his treatment after watching his documentary.
    I contacted him on Email and explained my situation to him, he kindly told me how it works and also how I can purchase his herbal product through his website www.drituaherbalcenter.com/shop.
    A week later the herbal medicines were shipped to me through courier service, I drank his herbal medicines for three weeks and I was healed, cured from Brain Tumor/Vaginal Cancer.
    It was so marvelous that even my friends with Breast/Prostate Cancer also contacted Dr Itua for herbal products and they are all cured as well with Dr Itua Herbal Medicines, I do not know how many Sick people are here today or who have not yet read this. I pray god should let you see this to know there is wellness for you. He guaranties me that he can cure the listed diseases below______Bladder cancer,Brain cancer,Hiv,Herpes,
    Esophageal cancer,Gallbladder cancer,Gestational trophoblastic disease,Head and neck cancer,Hodgkin lymphoma
    Intestinal cancer,Breast Cancer,Prostate Cancer,Brain Tumor,Kidney cancer,Hpv,Tach Diseases,Leukemia,Liver cancer,Lung cancer,Melanoma,Mesothelioma,Adrenal cancer.Bile duct cancer,Bone cancer ,Multiple myeloma,Neuroendocrine tumors
    Non-Hodgkin lymphoma,Oral cancer,Ovarian cancer,Sinus cancer,Hepatitis A,B/C,Skin cancer,Soft tissue sarcoma,Wart Removal,Lupus,Spinal cancer,Stomach cancer
    Testicular cancer,Throat cancer,Thyroid Cancer,Uterine cancer,Fibroid,Angiopathy, Ataxia,Arthritis,Amyotrophic Lateral Sclerosis,Brain Tumor,Fibromyalgia,Fluoroquinolone Toxicity
    Syndrome Fibrodysplasia Ossificans Progres Sclerosis,Alzheimer's disease,Chronic Diarrhea,Copd,Parkinson,Als,Adrenocortical carcinoma Infectious mononucleosis. Vaginal cancer,Vulvar cancer
    Dr Itua Herbal Center Contact,Email: drituaherbalcenter@gmail.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3