Jak dopadla má vision board 2021?

středa 5. ledna 2022

Ahoj, vymyslela jsem si, že si chci na tento rok opět sestavit svou nástěnku vizí - vision board. Opět jen virtuálně. Nechtěla jsem ale nechat tu z minulého roku jen tak zapomenutou a tak jsem se rozhodla, že jako první zrekapituluji to, jak jsem se jí držela. Tak jdeme rovnou na to a mou vision board na rok 2022 uvidíte v dalším příspěvku!


A co bylo v mé vision board před rokem?

  • Dál se věnovat blogu a posunout ho dál - v tomto bodu jsem dost selhala. Alespoň tak to vnímám. Realita byla taková, že jsem mnohem více času musela věnovat vstupu do dospěláckého života a na blog tolik času nebylo. Doufám ale, že se k němu tento rok zase naplno vrátím.

  • Šetřit peníze a zvýšit si povědomí o finanční gramotnosti - Tento bod si mohu odškrtnout jako splněný. Hodně jsem se přes rok věnovala investování a dost jsem si zvýšila znalosti o něm a i jsem začala investovat a zhodnocovat své peníze.
  • Číst knížky - Myslím, že jsem četla víc než v roce 2020, ale zase jsem těch knížek nepřečetla tolik, kolik bych chtěla.
  • Roadtrip po Norsku - Ano, ano, ano! Jeden z nejkrásnějších zážitků tohoto roku. 10-denní roadtrip po Norsku.
  • Promoce - Nakonec se taky povedly. Sice byly odloženy až na září, ale vyšly, jo! A já jsem dokončila Ing. a celý svůj vysokoškolský život. Fňuk.
  • Začít natáčet na YouTube - Začala jsem a i jsem to pozastavila. Ale svým způsobem mi to chybí. A vlastně mi v tom brání mé nízké sebevědomí. Co kdyby na to přišel nějaký kolega a chtěl o tom mluvit?
  • Běh - Běhala jsem mnohem méně, než jsem si předsevzala. Za to jsem ale běžela po pláži a dva závody. A byla jsem na svém prvním běžeckém výletě vůbec.
  • Pokračovat v norštině - První polovinu roku jsem se učila norštinu hodně, i jsem si pořídila učebnice. Pak jsem polevila a ještě jsem se do toho nevrátila. Škoda.

Nemůžu říct, že bych na vision board zapomněla. Nesplnila jsem sice vše, ale hodně věcí jsem si odškrtnout mohla a celkově hodnotím rok v tomto ohledu kladně!

Plnili jste vy svá předsevzetí a nástěnky vizí nebo rok dopadl nakonec úplně jinak, než jste chtěli?

Těším se u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde

10 komentářů:

  1. Už tě nějakou chvíli sleduji a vím, že jsi v tom dobrá a posouváš se dál a dál :) Já si předsevzetí nedávám, spíše malé cíle. :) Například posouvat se v práci a dodělat si školení, které mám rozdělané - ale priorita to není... takže když nesplním, tak se svět nezboří.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! ♥
      To je dobře, že to tak bereš :) ať se ti v novém roce daří!

      Vymazat
  2. Přijde mi, že i když jsi ne všechno splnila na sto procent, tak mi přijde, že můžeš být se sebou maximálně spokojená :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. I tak sporo rzeczy zrealizowałaś. Gratulacje 😉.

    OdpovědětVymazat
  4. Super, že jsi s vision board relativně spokojená! :) Vždy může být lépe, ale i hůř a držím palce i do tohoto roku, ať se ti podaří další vize naplnit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :) Tobě taky přeju, ať se ti vše daří v novém roce!

      Vymazat
  5. Super bilancování, mě to každoročně hrozně baví a také jsem si dovolila v novém článku shrnout, co jsem ze svých plánů v roce 2021 uskutečnila. :) Mě letos čekají dost podobné věci jako tebe vloni - ukončování výšky, vstup do dospěláckého života, učení se jazyka atd. :)
    Tak držím palce ať se nová vision board v novém roce naplní a těším se na ní. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      Tak ať se ti všechny tvé cíle vyplní! :)

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3