be assured | recenze

neděle 27. února 2022

Ahoj, když jsem před měsícem přijímala spolupráci se značkou Vely, netušila jsem, s jak divným pocitem budu tento článek psát. Myslela jsem si, jak bude celý můj život zalitý Sluncem a nic mi nebude chybět, místo toho cítím prázdno a divné pocity. O tom to ale dnes nebude. Dnes tu jsem od toho, abych Vám pověděla něco o vitamínech, které jsem vyzkoušela.


Vitamíny Vely jsou vyrobeny z přírodních složek, bez GMO, alergenů, barviv, konzervantů či přídavných látek. Filozofií značky je to, aby se ženy cítily skvěle ve svém těle v jakémkoliv věku a mohly si naplno užívat svůj život.

Značka nabízí vitamíny pro teenagerky, mladé ženy, těhotné ženy, ale i pro ty starší. Máte na výběr mezi vitamíny, které se postarají o krásu vašich vlasů, doplnění energie, zmírnění vrásek, vnitřní klid, atd. Je toho hodně a abyste se ve výběru neztratily, tým Vely pro Vás připravil kvíz, který Vám pomůže s výběrem ideálních vitamínů právě pro Vás.



Jelikož můj leden byl naplněný stresem až po okraj, bylo mi jasné, že si během února budu chtít odpočinout. Z toho důvodu jsem si vybrala vitamíny, které měly přinést vnitřní klid. 

Samotné balení je upcyklovatelné a nápadité. Příchuť těchto vitamínu má být borůvková, já se přiznám, že v tom borůvky necítím. Když jsem si gumídkové vitamíny vzala poprvé, byla jsem z chuti zaskočená a vlastně mi ani tolik nechutnala. Hned u druhého gumídka už to bylo dobré a na chuť jsem si zvykla. Je sladká, jen nevím, po čem chutná. 

A pomohly mi vitamíny? Musím říct, že během února jsem se cítila dobře. Měla jsem v tomto měsíci i stresovější týden, ale i tak byla má nálada dobrá a nenechávala jsem se tolika věcmi rozhodit. Od tohoto čtvrtka jsem ale jako na trní. Úplně neviním vitamíny, že si s tím neporadily, určitě nebyly navrženy pro to, aby se vypořádaly s válkou, ne? Jsem tedy trochu zaskočená. Celý měsíc jsem se psychicky cítila dobře, ale teď, po tom čase, kdy by měly být vidět výsledky, se dobře necítím. Je to ale tou dobou.

Co na vitamíny říkáte?

Těším se u dalšího článku,

Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde

10 komentářů:

  1. Já osobně takovým to vitamínům příliš nevěřím .. na stres a pdoobně mi nikdy extra nepomohly skoro žádné, takže jsem to vzdala a říkám si, že nejvíc asi můžu pomoct sama sobě já. Doba je to šílená, úplně se mi navrátily úzkosti z prvních měsíců covidu, kterých jsem se po těch dvou letech konečně začínala zbavovat. Už si začínám myslet, že v tomhle světě se klidu ani já, ani ostatní asi jen tak nedočkáme. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chápu :)
      No to jo :/ hold lidi mají všechno a chtějí pořád víc..

      Vymazat
  2. Já myslím, že na to, co se teď ve světě děje, žádné vitaminy nepomůžou. Ale jinak se mi vitaminy líbí, přijdou mi originální :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě jsou super, ostatně každé vitaminy či doplňky stravy jsou nám prospěšné. :))

    OdpovědětVymazat
  4. Obrigado por esta postagem maravilhosa, quero aproveitar esta oportunidade para compartilhar sobre minha vida e como lutei contra a doença de HIV/Aids diante do Senhor Jesus em minha vida como uma luz de vela na escuridão. Você me mostrou o significado da fé com suas palavras. Eu sei que mesmo quando chorei o dia todo pensando em como me recuperar, você não estava dormindo, você era querido para mim. Entrei em contato com o centro de ervas Dr. Itua, que morava na África Ocidental. Um amigo meu aqui em Hamburgo também é da África. Ela me contou sobre ervas africanas, mas eu estava nervoso. Tenho muito medo quando se trata da África porque ouvi muitas coisas terríveis sobre eles por causa do meu cristianismo. deus pela direção, dê um passo ousado e entre em contato com ele no e-mail e depois vá para o WhatsApp, ele me perguntou se eu posso ir para tratamento ou quero uma entrega, eu disse a ele que queria conhecê-lo compro passagem em 2 caminhos para a África Para conhecer o Dr. Itua, fui lá e fiquei sem palavras com as pessoas que vi por lá. Patente, gente doente. Itua é um deus enviado ao mundo, contei ao meu pastor sobre o que estou fazendo, pastor Bill Scheer. Temos uma verdadeira batalha lindamente com o Espírito e a Carne. Adoração naquela mesma noite. Ele orou por mim e me pediu para liderar. Passei 2 semanas e 2 dias na África no Dr Itua Herbal Home. Após o tratamento, ele me pediu para encontrar sua enfermeira para fazer o teste de HIV quando eu o fizesse. Deu negativo, então pedi ao meu amigo que me levasse a outro hospital próximo quando cheguei. Fiquei branca demais com o resultado, mas feliz por dentro. Fomos com o Dr. Itua, agradeço-lhe mas explico que não tenho o suficiente para lhe mostrar o meu apreço, que ele compreende a minha situação, mas prometo que vai testemunhar sobre o seu bom trabalho. Graças a Deus pela minha querida amiga Emma, sei que poderia estar lendo isso agora, quero te agradecer. E muito obrigado ao Dr. Itua Herbal Center. Ele me deu seu calendário que coloquei na parede da minha casa. Dr. Itua também pode curar as seguintes doenças, HIV, Herpes, Doenças Neuromusculares, Hepatite B, Fígado Inflamatório, Diabetes, Doença Inflamatória Intestinal, Fibromialgia, recuperar seu ex. Você pode contatá-lo por e-mail ou drituaherbalcenter@gmail.com, ..www.drituaherbalcenter.com .. Ele é um bom médico, fale com ele gentilmente. Tenho certeza que ele também vai te ouvir.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3