Udělám si přesčasy aneb co si myslím o zákonu přitažlivosti?

čtvrtek 17. února 2022

Ahoj, už jste si někdy zkoušeli něco přát a přitáhnout si to do života? Zákon přitažlivosti se tomu říká a věřím, že jste to tady na internetu už potkali. 

Já jsem k tomu lehce skeptická, nemyslím si, že to funguje úplně pomocí vyslovení přání, ale tou snahou, kterou musíme vyvinout, abychom danou věc získali. Je to super v tom, že si opakujete, co si přejete a nezapomínáte na tom makat. Jsem hold více racionálně založený člověk. A já vím, že aby zákon přitažlivosti fungoval, musí se pro to něco dělat. Myslím si ale, že ta akce by měla být o dost větší než vyslovení přání. 

Minulý týden jsem si ale něco přitáhla i já! A vlastně to byl i důvod, proč nevyšel žádný článek. 


Kolega, se kterým často zabíjím čas v práci, odjel na dovolenou a tak jsem si řekla, že si udělám nějaké přesčasy, abych nemusela pak trávit v práci moc dlouho, když odečtu ty pauzy na kafe.

Nenasadila jsem moc vysoké tempo, v pondělí a úterý jsem si nadělala každý den hodinu. Ve středu mi ale zazvonil telefon, volal projektant, který po mě chtěl, ať dodělám projekt do pátku, že už mi poslal podklady. Byla středa, říkala jsem si, že to nějak zvládnu, ale tak nějak jsem začala tušit, že budu pracovat hodně. Práce nebylo málo.

Zkrátím to. Nakonec jsem si za celý ten týden nadělala 10 hodin a projekt jsem odevzdat zvládla, byl to ale dost velký stres. Každou volnou chvíli jsem trávila prací. Zavedlo mě to k myšlence o zákonu přitažlivosti. V úvodu jsem vám prozradila svůj pohled na něj a musím uznat, že po tomto týdnu na něj věřím o trochu víc. Sice jsem si ty přesčasy chtěla udělat, v žádném případě jsem ale nechtěla takovýto masakr. 

Musela jsem kvůli tomu, abych to stihla, vynechat angličtinu. To jsem vám ještě nepsala, co? Začala jsem chodit v práci na angličtinu, každý pátek si povídám s lektorem, který mluví jen anglicky a je to úplně jiný level než školní angličtina, kde vám vše vysvětlí česky. No, snad mi to umožní naučit se víc mluvit!

Věříte na zákon přitažlivosti?

Těším se u dalšího článku,

Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde

5 komentářů:

  1. Ano. Zákon přitažlivosti nejrychleji funguje, když člověk sám přiloží ruku k dílu. A pak jsou opravdu chvíle, kdy to opravdu funguje samo od sebe. Ale člověk musí počítat s tím, že se mu přání splní úplně jinak, než si představoval.

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem o tom kdysi psala i článek na blog. Mám období, kdy na to věřím víc a kdy na to věřím míň. Většinou v období (jako mám teď) kdy toho mám vážně hodně a jsou to důležité věci, které chci a potřebuji, aby vyšly, přeju si častěji a vědoměji. Zároveň se snažím přemýšlet nad čím během dne uvažuji, protože občas vyslovíme přání, aniž bychom si to uvědomovali a to se nejčastěji splní mnohem rychleji než ta plánovaná.
    V posledních letech se mi párkrát stalo, že některé přání nevyšlo a vážně mě to mrzelo. O pár měsíců později se ale stalo něco, co by se při naplnění přání nestalo a nakonec to vždy dopadlo fajn, takže věřím, že i přání dokáží pochopit, která ve skutečnosti vážně potřebujeme a která ne. No je to zajímavý téma. Já nejsem žádná ezo holka, ale zrovna tohle mě fascinuje. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Dříve jsem věřila víc, teď méně, ale rozhodně nejsem proti tomu, pokud někdo věří. Proč ne :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Obrigado por esta postagem maravilhosa, quero aproveitar esta oportunidade para compartilhar sobre minha vida e como lutei contra a doença de HIV/Aids diante do Senhor Jesus em minha vida como uma luz de vela na escuridão. Você me mostrou o significado da fé com suas palavras. Eu sei que mesmo quando chorei o dia todo pensando em como me recuperar, você não estava dormindo, você era querido para mim. Entrei em contato com o centro de ervas Dr. Itua, que morava na África Ocidental. Um amigo meu aqui em Hamburgo também é da África. Ela me contou sobre ervas africanas, mas eu estava nervoso. Tenho muito medo quando se trata da África porque ouvi muitas coisas terríveis sobre eles por causa do meu cristianismo. deus pela direção, dê um passo ousado e entre em contato com ele no e-mail e depois vá para o WhatsApp, ele me perguntou se eu posso ir para tratamento ou quero uma entrega, eu disse a ele que queria conhecê-lo compro passagem em 2 caminhos para a África Para conhecer o Dr. Itua, fui lá e fiquei sem palavras com as pessoas que vi por lá. Patente, gente doente. Itua é um deus enviado ao mundo, contei ao meu pastor sobre o que estou fazendo, pastor Bill Scheer. Temos uma verdadeira batalha lindamente com o Espírito e a Carne. Adoração naquela mesma noite. Ele orou por mim e me pediu para liderar. Passei 2 semanas e 2 dias na África no Dr Itua Herbal Home. Após o tratamento, ele me pediu para encontrar sua enfermeira para fazer o teste de HIV quando eu o fizesse. Deu negativo, então pedi ao meu amigo que me levasse a outro hospital próximo quando cheguei. Fiquei branca demais com o resultado, mas feliz por dentro. Fomos com o Dr. Itua, agradeço-lhe mas explico que não tenho o suficiente para lhe mostrar o meu apreço, que ele compreende a minha situação, mas prometo que vai testemunhar sobre o seu bom trabalho. Graças a Deus pela minha querida amiga Emma, sei que poderia estar lendo isso agora, quero te agradecer. E muito obrigado ao Dr. Itua Herbal Center. Ele me deu seu calendário que coloquei na parede da minha casa. Dr. Itua também pode curar as seguintes doenças, HIV, Herpes, Doenças Neuromusculares, Hepatite B, Fígado Inflamatório, Diabetes, Doença Inflamatória Intestinal, Fibromialgia, recuperar seu ex. Você pode contatá-lo por e-mail ou drituaherbalcenter@gmail.com, ..www.drituaherbalcenter.com .. Ele é um bom médico, fale com ele gentilmente. Tenho certeza que ele também vai te ouvir.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3