Kosmetický wishlist | Listopad 2023

sobota 25. listopadu 2023

Ahoj, v poslední době v mé mysli byly kosmetické produkty, které bych si ráda pořídila. Rozhodla jsem se tedy, že je hodím do jednoho článku a ukážu vám je. U některých z nich vím, že si je pořídím a některé jsou mé přání, ale vím, že se mi spíš nebude chtít za ně utrácet. Kdyby mi je někdo dal, budu skákat dva metry vysoko, to jo. Nebudu už zdržovat s úvodem a jdeme rovnou na to!


Řada od Welly - Ultimate Repair

Vlasovou kosmetiku od Welly už používám přes 2 roky. Začínala jsem klasicky na té oranžové Invigo řadě, která vyživuje suché vlasy. Dále jsem si pořídila řadu Fusion, kterou mám teď. Ta je pro intenzivní regeneraci poškozených vlasů. Obě tyto řady jsem si neskutečně zamilovala a tato kosmetika mým vlasům sedí. I má kadeřnice mi řekla, že mám vlasy moc hezké. Když jsem se dozvěděla o této novince, okamžitě jsem ji chtěla vyzkoušet.

Stick na konturování

Momentálně používám na tyto účely pudrové produkty. S výsledkem nejsem ale na sto procent spokojená. Toto léto jsem vídala dost slečen, které používaly tento typ produktu a vždycky byl výsledek skvělý! Jednou bych tedy ráda tento stick vyzkoušela. Nemám zálusk přesně na ten od Fenty, který jsem použila pro koláž.

Lancome - Idole 

Nějak se tak stalo, že mi začaly docházet všechny mé parfémy najednou. Začala jsem se rozhlížet po novém, o který bych si mohla napsat Ježíškovi a vzpomněla jsem si na tento, který jsem kdysi zkoušela a neskutečně mi voněl. Doufám, že se nic nezměnilo, ale pro jistotu si ho dojdu znovu někam očuchat.

Červený korektor

Jestli mě něco trápí, tak to jsou neustálé, tmavé kruhy pod očima a je vlastně úplně jedno, jak se vyspím. Na mém wishlistě se tedy logicky objevuje červený korektor, který by tyto tmavé kruhy měl být schopný zakrýt. Ale nemám s tím zatím žádné zkušenosti, takže píšu jen to, co jsem se dočetla na internetu. Jestli s tím některá z vás má zkušenosti, klidně mi napište, co pomohlo vám je zakrýt. Budu vděčná.

Set na obočí

Já mám svou sadu od Benefitu hrozně dlouho a už nějaký ten čas si říkám, že už bych ji měla vyměnit. Naštěstí už mi začíná i docházet, takže to mě donutí. Chtěla bych si tedy pořídit nějaký set na úpravu obočí.

Westman Atelier - Makeup Drops

Tyto kapičky jsem viděla u Markety Frank, která je neskutečně vychválila. Jedná se o lehce krycí make up, který má hydratační účinky. No přesně to, co potřebuju! Toto je ale zrovna jedna z těch položek, jejíž koupi nevidím moc reálně, protože tento makeup stojí 2000 Kč. 

Světlá tužka na spodní oční linku

Když už se mi nějak povede jakž takž zakrýt kruhy pod očima, mám pocit, že má spodní vodní linka je ještě červenější než v reálu. Já si nemaluji spodní řasy řasenkou, takže ani ta neodvede pozornost. Chtěla bych si tedy pořídit nějakou tužku v tělové barvě, která by červenou barvu mé spodní vodní linky zakryla. 

Tužka na obočí

V poslední době docela přemýšlím nad tím, jak si budu upravovat obočí. Nejsem si jistá, jestli můj způsob úpravy stínem jsem pořád já a nebo bych chtěla něco míň nápadného. Jen s gelem na obočí se ale necítím dobře. Možná bych i ráda zkusila tužku, domnívám se, že s ní bych nemusela mít své obočí tak výrazné.

Tak a to je pro můj wishlist vše. Co máte vy na tom svém? 

Těším se u dalšího článku,

Lenka






1 komentář:

  1. Ježiš Westman atelier jsou moje vysněné makeup kapky, ale ta pálka :O, jsou přesně věcí, které si přeji a jsem ochotná za ně zaplatit, ale pak jsou přesně ty věci, které bych si také přála, ale jsou bohužel šíleně drahé :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3