Tak tyhle zubní pasty jsem ještě neviděla!

sobota 11. listopadu 2023

Ahoj, nepatřím mezi lidi, kteří by si pořád dokola kupovali ty stejné zubní pasty. Pořád je střídám a zkouším nové. Jsem ráda, že je jich na trhu tolik! Když mi přišla nabídka spolupráce s eshopem nazuby.cz, bylo jasné, že vyzkouším nějaké nové. Schválně jsem tedy našla pár past, které jsem doteď neviděla a objednala jsem si je. Už to nebudu zdržovat a rovnou vám ukážu, co jsem si vybrala. 


Jako první vám představím jedinou ústní vodu, kterou jsem si vybrala. Abych byla upřímná, tak v poslední době jsem nepoužívala žádnou, chci je ale opět zařadit do své rutiny. Nejvíc mě zaujala tato od značky Ben and Anna. Jedná se o přírodní ústní vodu pro citlivé zuby bez alkoholu a fluoridů. Od stejné značky jsem si vybrala i bělící zubní pastu, která není v klasické tubě, nýbrž v kalíšku. Její balení obsahuje i dřevěnou špachtličku, díky které dostanete pastu na kartáček.



Než se úplně ponoříme do kategorie zubních past, ukáži vám ještě cestovní sadu od Curaproxu. Žádný cestovní kartáček a ani nic podobného jsem do teď neměla a jelikož jezdím téměř na každý víkend mimo domov, dost mi něco takového chybělo. Když jsem spatřila tuto cestovní sadu, která obsahuje skládací kartáček, mezizubní kartáčky a pastu, bylo mi jasné, že něco takového potřebuji. Navíc ta sada je fakt skladná. Jelikož při svým cestování dost často potřebuji malá balení past, pořídila jsem si tento mix, opět od Curaprox. Pasty mají navíc velmi netradiční příchutě, hlavně by mě zajímalo, jak chutná ta s příchutí gin-tonic, heh. Navíc je v této sadě ještě kartáček na zuby, který určitě využiji doma.



Kolem značky Swissdent jsem dost často chodila v drogerii. Vždy jsem ji chtěla vyzkoušet, na druhou stranu stála asi tak 4x tolik, za kolik jsem si vždycky kupovala pasty. Díky této spolupráci jsem si ji mohla vybrat a jsem za to vděčná! Zvolila jsem verzi Gentle, protože přece jen jsem na své zuby opatrná. Jedná se o bělící pastu a ráda bych vám na ni v budoucnu udělala recenzi. Jako poslední produkt z mé objednávky vám představím pastu, která by měla chutnat jako vodní meloun. Úplně si to zatím neumím představit, ale těším se, až ji vyzkouším! Jak asi bude těžké ji nesníst?



Zkoušeli jste někdy pasty od značky Swissdent? Kupujete si pokaždé jinou pastu a nebo jste věrní té jedné?


Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka









9 komentářů:

  1. Většinou pasty střídám, ale často kupujeme zelený Elmex, vyhovuje celé rodině

    OdpovědětVymazat
  2. Travel set jsem měla v porodnice a byl super, i pasta. Jinak pasty docela měním, al nejradši mám Elmex :)

    Smile Thess

    OdpovědětVymazat
  3. Taky pasty ráda střídám, ale Swissdent jsem zatím nezkoušela. Od Curaproxu kupuju pravidelně kartáčky, ale pasty jsem taky nezkoušela. Momentálně používáme na střídačku Parodontax a Opalescence. Ráda kupuji i Meridol. Přeji krásné dny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Paradontax mi nechutná a na druhou stranu mi ani zubařka neřekla, že bych ho měla z nějakého důvodu používat. O značce Opalescence slyším poprvé a Meridol je fajn :)
      Děkuji, tak přeji krásné dny ♥

      Vymazat
  4. Joo, tu malou skládací krabičku na cesty máme doma, to je ohromně praktické :D :) Je pravda, že kartáčky kupujeme pravidelně, ale zubní pasty jsem ještě nezkoušela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo :D Tak vyzkoušej! Já zatím teda zkusila jen ten Gin Tonic a Gin Tonic mi to moc nepřipomíná.. ale hnusné to není :D

      Vymazat
  5. Na Curaprox kartáčky nedám dopustit, ale o pastách jsem zatím neslyšela. Vypadají skvěle! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3