L'oréal - Wild ombre recenze

středa 9. prosince 2015

Ahoj všichni,


dnes jsem si pro Vás připravila recenzi na barvu na vlasy od L'oréalu Wild ombré. Mnoho z Vás tuto barvu už určitě zná a nebo ji alespoň jednou zkusilo. Já jsem se k ní dostala docela náhodou. S ombré jsem se seznámila už zhruba před dvěma roky, kdy jsem si u kadeřnice nechala udělat tmavě modré ombré. Bylo to někdy na jaře. Do léta mi to vybledlo a vymylo se to. V létě mi vlasy takto zesvětlaly samy od sebe a mne se to začalo líbit. Rozhodla jsem se, že tomu ještě trochu pomůžu a normálním odbarvovačem jsem si vykouzlila ombré. Takto jsem to dělala následující dobu. Nedávno jsem šla do drogérie jen tak se kouknout, co nabízí a jestli nemají něco ve slevě. A měli. Tuto barvu a tak jsem se rozhodla, že ji vyzkouším. Stejně už jsem zas potřebovala zesvětlit konečky.


Balení
Jednoduchá krabička jako u každé barvy na vlasy. Uvnitř se skrývají rukavice, u kterých jsem ocenila, že to nejsou ty klasický igeliťáky, ale že jsou takové užší a pevnější a mnohem lépe se s nimi pracuje. Dále je v balení speciální kartáček na nanesení barvy. Dále tam je odbarvovací prášek a krém a aplikační lahvička s oxidačním činidlem. Balení obsahuje i flakónek se závěrečnou péčí a samozřejmě i návod na použití.

Příprava barvy
Příprava je fakt jednoduchá, jenom vsypete odbarvovací prášek a namačkáte odbarvovací krém do aplikační lahvičky, uzavřete ji a promícháte třepáním na různé strany a můžete začít.

Aplikace
U samotné aplikace barev na vlasy mívám většinou problémy s množstvím barvy. Když použiji jednu barvu, je jí málo a když dvě, zase moc. Takže jsem se obávala, kolik barvy bude na mé husté vlasy připraveno v této barvě. Ze začátku jsem dost šetřila a když jsem zjistila, že barvy je fakt dostatek, přejela jsem konečky ještě jednou a pořádně a stejně mi ještě nějaká barva zbyla. Aplikace samotná je dost jednoduchá. Jenom vymáčknete požadované množství na speciální kartáček a včešete do konečků.

Shrnutí
Po opláchnutí barvy jsem měla na hlavě své staré znamé ombré. Práce s touto barvou byla o dost jednodušší než práce s normálním odbarvovačem, takže k tomu už se asi nevrátím a zůstanu u této barvy. Barva měla klasický zápach barev na vlasy, ale na to už jsme většinou zvyklé. Rozhodně bych Vám tuto barvu doporučila, je to snadné a zvládne to každý. :)


Na závěr fotka výsledku.

Mějte se krásně, pac a pusu, eL. 

7 komentářů:

  1. Měla jsem uplně stejnou, když jsem zatoužila po ombré. Ale jelikož mám vlasy barvené na černo tak to nějak extra nevyšlo, mám takový spíš do zrzava, ale nevypadlo to vůbec špatně :) Ale teď už se mi to nelíbí :D Takže se chystám to přebarvit. :D A Tobě to moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já doufám :/

    Ty jo, já a barvy :DD Jsem blondýna, barvila jsem se kdysi jednou a dopadla jak draco malfoy :D v té době jsem netušila nic o šamponech,co ti stáhnou žluté tóny :D tak jsem na to hodila normální plavou blond a od té doby max melíry :D
    no, a teď v srpnu jsem začala experimentovat :D nejdřív světlejší blond, pak mě sraly odrosty, tak po 14 dnech znovu, a zase..takže světle hnědou, a pak tmavší hnedou, až jsem byla bruneta..eee :D a ta mě přestala bavit hned po týdnu :D takže blond, ta nechytla, takže zesvětlovač :D to byla zase žlutá, takže šampon na šedé vlasy..a nakonec jsem na to práskla po 2 týdnech bílé zlato, a teď jsem nejspokojenější :DD chtěla bych je víc do šediva, ale kašlu na to :D zajímavé je, že mám ty vlasy furt kvalitní :DD
    ombré nevím no, do toho se pouštět nebudu :D

    OdpovědětVymazat
  3. tak to jsi odvážná, že jsi se sama pustila do ombré :-) Osobně mám s domácím barvením špatné zkušenosti, ted už maximálně zesvětlující šampon

    OdpovědětVymazat
  4. ja keby si sama nafarbím ombré,dvakrát to dobre nedopadne:D ale si šikovná:)
    máš to nádherné!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ombré jsem taky občas nosila, ale pak mi to nějak omrzelo. Teď si barvím celou hlavu :D ale ombré je skvělý oživení vlasů a určitě to bude slušet každému. Tobě to sluší moooc :3

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych na to sama asi neměla odvahu, ale tobě se to moc povedlo! :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3