Ham ham TAG

středa 30. března 2016

Ahojte, 
dnes Vám přináším TAG o jídle, které jsem našla ve videu od PetryLovelyHair a ještě v něm říkala, že by byla ráda, kdybychom v něm pokračovali. Tak jsem se rozhodla pokračovat. Tak jdeme na to! :)

1)Máš raději snídani, oběd nebo večeři?
To záleží. Když je víkend a nebo nějaké volno, mám ráda snídani. Když se chodí do školy, tak mám nejradši večeři
.
2) Kolikrát denně jíš?
Nějak 3x-5x. Přesně Vám to asi neřeknu. 

3) nejoblíbenější jídlo
Já úplně miluju asijskou kuchyni, takže cokoliv z ní. Kdybych fakt musela volit jednu věc, tak bych řekla sushi.

4) nejméně oblíbené jídlo
Jestli něco od mala fakt nenávidím, tak jsou to "pochoutky", které vznikají při zabijačce. Takže jestli mne nemáte rádi a chcete mi znepříjemnit život, dejte mi toto pod nos. Pravděpodobně se mi udělá špatně. Hlavně teda po tý polívce. 

5) Bylo ti někdy po nějakém jídle špatně?
Mám špatný žaludek, stačí mi se přejíst a už mne chytají křeče v břiše a je mi nejčastěji šoufl. Nejvíce se mi toto stává po mastném nebo tučném jídle.

6) nejoblíbenější sladkost
Já nevím, jak to říct jinak. Ale prostě Kinder vajíčko. :D

7) oblíbená příchuť zmrzliny
Miluju jahodovou příchuť, pak třeba malinovou, různé lesní ovoce. Mám ráda spíš ty ovocný.

8) maso - nejoblíbenější způsob přípravy
Nejvíc mám ráda kuřecí maso naložené v koření a pak osmažené na grilu nebo na pánvi. Po tom bych se utloukla!

9) nejoblíbenější teplý nápoj
Mám ráda kafe latté a různé čaje. Ale oboje musí být hodně oslazené, jinak mi to nechutná.

10) nejoblíbenější ovoce a zelenina
Za ovoce určitě jahody a maliny a ze zeleniny mám ráda rajčata.

11) Držíš dietu?
Žádnou speciální dietu ne, jenom se snažím nejíst tolik červeného masa a více zeleniny a ovoce. Ale úplně o dietu se nejedná.

12) Máš nějaký zvláštní jídelní zvyk?
Miluju, když si k jídlu pustím nějaké video, seriál a nebo film. Jiný zvyky asi nemám.

13) Jíte doma společně?
Jenom obědy. Na snídani se nikdy nesejdeme, jak každý vstává jinak. Obědy jsou kolem dvanáctý pokaždé a večeře teplé mamka nevaří, takže kdo jak má hlad, tak si něco najde a nají se.

14) nejoblíbenější jídlo od babičky a mamky
Bude to znít divně, ale já od babičky měla vždycky nejradši rybí prsty, protože já je měla hodně ráda a mamka je vůbec nevařila. A od mamky? Miluju její perník s marmeládou.

15) nejoblíbenější mezinárodní kuchyně
Určitě ta asijská.

16) Co bys nikdy neochutnal?
Já se hrozně bojím tataráku. Mám z toho syrového maso respekt. Jednou si ho táta dělal doma a nabízel mi, ale odmítla jsem. Nevěděla jsem, kde to maso vzal, nic, a prostě jsem z toho měla strach. Možná bych byla schopná ho ochutnat někde v nějaké restauraci, kde musí mít kvalitní maso, ale takhle doma asi ne.

17) Nejexotičtější věc, kterou jsi ochutnal?
Jsme milovník všech možných mořských plodů. Od krevet až po chobotničky a mušle, to je moje.

18) Máš rád českou kuchyni? Co nejvíce?
Českou kuchyni moc ráda nemám. Je tam na mne moc těžkých a tučných věcí, takže jak už jsem psala, je mi z této kuchyně často špatně. Když už to jím, tak si musím dát fakt mini porcičku, abych to dokázala strávit. A ani nevím, co bych napsala jako nejoblíbenější jídlo. 

19) Vaříš často a rád? Co je tvůj "majstrštyk"?
Úplně extrémně často nevařím, má to na starosti mamka, ale občas to na mne taky vyjde. To jsem většinou šťastná, protože vaření miluju. Prý i vařím dobře, ale na mou rodinu málo solím. Aspoň dělám, zdravější verzi, jen to nedokáží ocenit. :D Nejlepší ode mne, myslím, je sushi. :)

20) Kdybys po zbytek života mohl jíst jen jednu věc, co by to bylo?
Já jsem člověk, který by nevydržel jíst jenom jednu věc. Já se všeho hrozně rychle přejím, pro mne by toto byl hrozný trest. Ani na to nedokážu odpovědět.

Tak, snad se Vám dnešní TAG líbil a zase jste se o mne dověděli něco více. Mějte se krásně, uvidíme se u dalšího článku.
Vaše 


4 komentáře:

  1. Tyjo, já odpověď znám naprosto přesně! Miluju snídaně! Za každých okolností. :D Miluju pečivo se šunkou a sýrem, croissanty, koláčky, lívance, buchty a to všechno si prostě můžu k snídani dát. :D Nejlepší jsou švédské stoly nebo prostě hotelové snídaně. :D
    Jooo, taky si často k jídlu něco pouštím. A nebo spíš naopak. K filmu musím něco jíst!! :D Což je špatné. :( :D
    A taky mám špatný žaludek. Je mi často po jídle zle. Navíc, když jím, tak buď mám pořád hlad a nebo se přejím a je mi zle. :D Tak si vyber. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Super tag, také mám nejraději ovocné zmrzliny a hlavně mi teď pomalu ale jistě začíná období grilování, to já miluju, hlavně hermelín :o) Také jsem už dlouho neudělala žádný tag, tak to budu muset napravit :o)

    OdpovědětVymazat
  3. Super tag, také mám nejraději ovocné zmrzliny a hlavně mi teď pomalu ale jistě začíná období grilování, to já miluju, hlavně hermelín :o) Také jsem už dlouho neudělala žádný tag, tak to budu muset napravit :o)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3