Velká prosba na Vás + jak mne sledovat přes GFC

sobota 12. března 2016

Ahojte,
problém sice vyřešen nebyl, ale přináším Vám 2 způsoby, jak mne sledovat přes GFC. Jen to bude trochu složitější než jenom kliknout na "Připojte se k tomuto webu". 

1. způsob



2. způsob



mám na Vás trochu neobvyklou prosbu. Poslední dobou se mi někteří z Vás píšete, že když chcete odebírat můj blog přes GFC, tak to hlásí přesně toto:


A nevím, kolika lidem se toto zobrazuje a kolika to jde. Chtěla bych zjistit, jestli to nejde všem a nebo jen některým. Moc bych Vás tedy chtěla poprosit, jestli byste mne nezkusili sledovat přes GFC a do komentářů mi napsali, jestli Vám to jde a nebo ne. Protože kdyby to nešlo všem, tak bych to asi musela nějak začít řešit a jestli to nejde jen někomu, bůhví co v tom je. Nesetkal jste se s tím někdo už náhodou? Nevíte, co s tím?

Zase na druhou stranu se musím přiznat, že už se mi taky stalo, když jsem chtěla sledovat nějaký blog, že to ze stejného důvodu taky nešlo. Byla bych Vám fakt moc vděčná, kdybyste mi pomohli tuto záhadu rozlousknout, jsem už z toho docela smutná...

Děkuji za každou pomoc, Vaše


15 komentářů:

  1. Ahoj :) Jak asi víš, tak mě to taky nešlo.. ale nakonec jsem to vyřešila ještě jinak, než jak jsi mi popsala v komentáři :) Stačí jak máš na hlavní stránce bloggeru vlevo sloupeček se svými blogy, co sleduješ, klepnout na políčko přidat, zadat adresu blogu a je to! A jo, nejradši bych si nafackovala za to, že mi to došlo až teď :D ..každopádně držím palce, aby se to vyřešilo co nejdříve a šlo to už všem :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Mne to tiež nejde, keď sa chcem k tebe prihlásiť na odber :(. Snáď sa ti to čoskoro podarí vyriešiť :)

    OdpovědětVymazat
  3. Také se mi to původně nepodařilo :-(. Řešila jsem to stejně jako Domča. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Takisto mi to nejde,verím že sa ti to podarí čo najskôr vyriešiť :) Kika - Blog for smile

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mi to nešlo, ale ten první způsob mi funguje :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za reakci :) tak aspoň takhle, i když je to na houby, že to nejde rovnou -.-"

      Vymazat
  6. Som veľmi rada, že si napísala tento článok. Veľmi mi pomohol a už aj sledujem tvoj blog :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3