Oblíbení Youtubeři 2016 + minisoutěž o slevu do Astratex.cz

sobota 17. září 2016

Ahojte, 
už dlouho si pohrávám s myšlenkou článku o youtuberech, které sleduji a mám je ráda. A jelikož je dnes deštivo a ani v tomto šeru nemám chuť cokoliv dělat, rozhodla jsem se, že právě tento článek dnes napíši. A pozor, na jeho konci najdete soutěž!
Tak jdeme rovnou na to!

A Cup of Style

zdroj: Google

Tyto dvě děvčata určitě nemusím představovat. Jsou neuvěřitelné svým "sluníčkovským" vystupováním a nekonečným optimismem. Jejich vlogy prostě dokáží zpříjemnit den. Byly první, koho jsem na Youtube vůbec sledovala a právě díky nim jsem Youtube začala sledovat, proto pro mne budou vždy takovou menší srdcovkou. Zabývají se hlavně módou, líčením a cestováním. Vydaly i knížku, kterou mám doma a v říjnu na nás čeká jejich motivační diář na rok 2017, který už mám předobjednaný. 
S děvčaty jsem se dokonce i setkala osobně na Utuberingu, o tom jste už mohli číst zde
Jejich kanál zde.

Christie&Babies

zdroj: Google

Christie už sleduji taky hodně dlouho. Vlastně od té doby, kdy její dcera Viktorka byla ještě miminko. Christie natáčí videa s tématikou její děti, jak už napovídá název jejího kanálu. Je to vlastně taková moje oblíbenější verze Mamylifestyle, hlavně asi tím, že je mi věkem blíž a i je mi celkově sympatičtější. Svým dětem dává ráda neobvyklá jména. No, prostě mne její tvorba baví! :)
Její kanál zde

Flabgee

zdroj: Google

Chudáček Flabgee to se mnou vůbec neměla jednoduché. Její tvorbu jsem poprvé viděla někdy před půl rokem a nebyla mi vůbec sympatická, nelíbil se mi její projev a celkově mne nebavila. Ale znáte to, nemáte na co koukat, tak prostě kliknete na nějaké video, které Vám doporučí Youtube. Youtube mi právě pořád doporučoval ji. Tak jsem nad tím mávla rukou a řekla jsem si, že jí tedy ještě jednu šanci dám. Snad po 4 měsících jsem zas viděla nějaké to video a tentokrát už mi nebyla tak nesympatická. Pak jsem se s ní ještě pár dní tak oťukávala a nakonec skončila v mých odběrech a teď mám radost z každého jejího nového videa. Láska na první pohled to sice nebyla, ale teď už ji mám ráda.
Její kanál zde.

Hana B.

zdroj: Google

Další mou oblíbenkyní je toto děvče z Ostravy. Natáčí hlavně videa o kosmetice, občas přidá nějaký ten ask a nebo vlog. Neskutečně mne baví svými názory a projevem. Nebojí se o věcech, co jsou na houby říct, že jsou na houby a to se mi na ní fakt líbí. 
Její kanál zde.

Lilian Voss

zdroj: Google

Tato zrzka patří mezi mé nejoblíbenější youtubery. Je vždy svá, říká své názory a stojí si za nimi a baví mne. Její Drzá Lilian je snad její nejlepší formát videa. Vždy vezme nějakou kauzu a "totálně to zhejtí". Ne, prostě řekne svůj názor, ale prostě tím svým stylem. Dále natáčí HAULy a dříve točila videa o svých psychických poruchách, za což ji obdivuji a jsem ráda, že to udělala. Věřím, že se našlo/najde plno lidí, kterým to pomohlo/pomůže dělat něco se sebou. Jo a k smrti nesnáším PetruLovelyHair a vždy o ní tak mluví. Ale ne že by ji shazovala, pomlouvala a tak bez důvodu a aniž by znala její tvorbu. Ona ji pravidelně sleduje a když už o ní točí nějaké video, tak všechny své "hejty" vždycky podloží. Takže jestli Lilian neznáte, dejte jí dnes šanci. :)
Její kanál zde.

LuxyLady2

zdroj: Google

Tak toto je taková ta naprostá dívčí klasika. HAULy, kosmetika, vlogy. Občas nějaká ta kecací videa o životě, práci, vztazích. Nejvíc mne na ní právě baví ty vlogy. Celkově je to sympatická holčina. :)
Její kanál zde.

Shopaholic Nicol

zdroj: Google

Další děvče, které nemusím představovat. Kdo by neznal Shopaholičku? Nikol mne baví hlavně svým stylem projevu, svýma zbytečnostma v bytu, snapama a Instastories. Je to prostě malé trdlo s velkým srdcem.
Její kanál zde

Svět podle Katky

zdroj: Google

Katka je sestra Jirky Krále. Právě tak jsem ji objevila, ale baví mne víc než samotný Jirka. Katka je čtenářka, najdete u ní plno videí o knížkách. Má psa, kterého vycvičila. Natočila o tom i video, takže jestli cvičíte svého pejska, určitě Vám taky pomůže. Točí videa o divných novinových titulcích, tím mne vždy rozesměje. Natočila i video, které bylo parodií na jejího bratra a pak i parodii na vaření se Zdeňkem Polreichem, které mne nutilo se smát na celý barák. Nejvtipnější její video ale přesto pro mne je její líčení se podle tutoriálu Teri Blitzen. Takže jestli Vás alespoň jeden typ jejích videí zaujal, navštivte její kanál.
Její kanál zde.


Tak toto by byli všichni moji oblíbenci, tedy spíš jen oblíbenkyně. Na nějaké mužské youtubery koukám taky, ale prostě mne nebaví jako tato děvčata. Samozřejmě sleduji víc youtuberů, ale toto jsou prostě moji TOP, na jejich videa se vždy těším a odpočinu si u nich. 

Napište mi, jestli mám mezi svými oblíbenci i nějaké ty Vaše, popřípadě které youtubery máte ráda vy. <3


A teď je na řadě slibovaná soutěž! Mám pro jednu z Vás slevový kód do eshopu astratex.cz. Je platný do 17.10.2016 a spočívá v tom, že když nakoupíte nad 600 Kč, dostanete 200 Kč slevu. Možná to znáte, posílá je eshop parfums.cz jako poděkování za nákup u nich. Já ho nevyužiji, tak jsem si řekla, že by mohl udělat radost jedné a nebo jednomu z Vás, takže bude taková menší soutěž. Stačí když:
1) budete sledovat tento blog přes GFC a napíšete pod jakým jménem
2) napíšete mi Váš mail, abych věděla, kam Vám ho mám poslat
Soutěž bude trvat do 30.9.2016, abyste pak měli 14 dní na výběr a nákup. :)
Tentokrát vítěze vyberu jen přes random.org
Jestli o tuto soutěž nebude zájem, tak se zlobit nebudu, jen chci ten kód dát někomu, kdo ho využije. :D

Vaše
















20 komentářů:

  1. Většinu youtuberů, co jsi napsala, ani neznám, ale schválně se na ně podívám :) Taky mám ráda holky z A cup of style, mají parádní videa :) Videa od Nicol mě taky moc baví, líbí se mi její humor :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podívej na ne, stojí za to :) humor Nicol je nejlepší :)

      Vymazat
  2. Všechny youtuberky znám, ale pravidelně sleduju jen holky z ACOS a Nicol :) U Katky naprosto miluju sérii divných novinových titulcích :D

    AXE Giveaway | Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, to mne vždy rozesměje :D a ještě jak si vždy domýšlí co se asi před a potom stalo :D

      Vymazat
  3. Baby z A cup of style a Shoppaholic Nicol mám veľmi rada! :) Síce u báb z ACOS sledujem viac blog ako ich vlogy. :))
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Z uvedených poznám iba Shopaholic Nicol a ACOS, tie však sledujem veľmi rada :)
    Hello, my name is Ev

    OdpovědětVymazat
  5. pri takýchto článkoch sa vždy až hanbím koľko málo blogeriek poznám :D
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to si právě vyjmenovala moje nejoblíbenější youtuberky, máme stejný vkus evidentně :)

    OdpovědětVymazat
  7. Niektoré dievčatá nepoznám, tak to napravím :) Dakujem za tipy
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  8. A Cup of Style, Flabgee, Shopaholic Nicol a Svět podle Katky zbožnuju ♥ A jestli můžu doporučit ještě jednou svou oblíbenkyni, na kterou jsem narazila až v poslední době, tak je to NotSoFunnyAnny :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O NotSoFunnyAnny vím, jen nepatří do mých best, ale děkuji :3

      Vymazat
  9. Skvelý článok! A cup of style A Shopaholic Nicole mám celkom rada :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  10. Mne sa páčia baby z a cup of style, ostatné ma veľmi nezaujali. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3