Recenze - Makeup Revolution London - Ultra Blush Palette

středa 29. března 2017


Ahojte,
dnes se spolu podíváme na tuto úžasnou paletku 8 tvářenek, které jsem si vybrala jako náhradu, za svou katastrofickou tvářenku, kterou jsem vám představovala v článku "Kosmetické propadáky, které mám doma". Tak jdeme rovnou na recenzi!


Tvářenky seženete v papírové krabičce, kterou jsem si sice schovala, abych ji vyfotila do recenze, ale nedomyslela jsem to, že recenzi třeba budu psát v Praze a krabičku jsem si nechala doma. No nevadí. Jestli už něco od Makeup Revolution London máte, styl krabičky určitě znáte. Samotné balení tvářenek je klasické, černé, lesklé. Má na sobě zlaté nápisy, které se mi ale bohužel během používání setřely. Takže tipuju, že po nějakém čase se nápisy smažou úplně.


Vybrala jsem si růžovou variantu, kterou najdete pod názvem Sugar and Spice. Já jsem spíš na ty růžové tvářenky, tudíž bylo jasné, kterou verzi si vyberu. Makeup Revolution London jich vyrábí více. Samotné tvářenky jsou úplným opakem té nepovedené od NYC. Jsou krásně pigmentované, ještě jsem si na to pořádně nezvykla, že stačí nabrat naprostý minimum a ne v tom máchat štětec půl hodiny a pak stejně muset vrstvit. U těchto tvářenek ještě musím štětec oklepávat, než nanesu samotný produkt na tvář. 


Celá paletka není úplně nejmenší a nejskladnější, spíše naopak. Má velké zrcátko, ve kterém se bez problému nalíčíte. Nenašla jsem uplatnení jen pro lesklý růžový odstín, který je vpravo dole, jinak všechny tvářenky z paletky používám. Světlý lesklý odstín vpravo nahoře používám jako rozjasňovač, takže jsem vlastně v paletce našla bonus! :D


Celkově jsem s paletkou až na to balení spokojená, takže ji mohu doporučit. Neztrácí se z tváří nějak extrémně rychle, prostě přirozeně. Navíc ji seženete jen za 200 korun. A 8 tvářenek za 200 korun mi přijde naprosto bombový.

Znáte tyto tvářenky? Co na paletku říkáte?

Vaše



9 komentářů:

  1. Tuto kosmetickou značku mám moc ráda. Paletka tvářenek by mi byla asi zbytečná, ale líbí se mi. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Great tip, thank you dear, i love this palette of colors!
    MissGrey.ro
    https://missgrey.ro/blog/colectie-plussize/accentueaza-ti-punctele-forte-cu-modelele-potrivite-de-rochii-pentru-plinute/

    OdpovědětVymazat
  3. Paletka vypadá fakt dobře, ale taky mi přijde pro mě zbytečná :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásne farby, no asi by som ich nevyužila keďže sa líčim len minimálne :)

    OdpovědětVymazat
  5. asi by som toľko líceniek nevyužila, ale páčia sa mi :) nejakú si už musím zadovážiť tiež :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. No to vypadá úžasně, fakt nádhera! :) Taky uvažuju nad nějakou novou tvářenkou, ale nejsem moc na velké paletky, takže spíš nějakou jen s jedním odstínem, co se mi vleze do kosmetické taštičky. :)


    blog Days of Daysy
    Agregátor blogů - zviditelni svůj blog

    OdpovědětVymazat
  7. O paletce jsem zatím neslyšela ale odstíny má teda moc bezké :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  8. Ta vypadá úžasně!

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Mají moc hezké paletky a takhle vypadá taky skvěle !:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3