Inspirace: 3 jarní outfity

středa 19. dubna 2017



Ahojte,
dnes jsem trávila nějaký ten čas u zoot.cz a rozhodla jsem se, že toho využiji. Poskládala jsem vám tři outfity právě z věcí z tohoto eshopu. Buďto to berte jako inspiraci a nebo jako představení mého stylu. Všechny outfity jsou si podobné, to uznávám, ale všechny outfity jsem dělala tak, abych byla schopná si je vzít, kdyby k tomu došlo. Já jsem s výsledkem moc spokojená, tak snad budete i vy. No a kdyby ne, tak vytváření outfitů mne bavilo, tak stejně z toho budu mít dobrý pocit. 



Základem prvního outfitu je má vysněná sukně. Tento styl sukně se mi hodně zalíbil, ale nikdy jsem ji na sobě neměla, takže nevím, jak by to na mne vypadalo. Chtěla jsem si ji zkusit, ale na zootu je pořád vyprodaná a nějak jsem nechodila po obchodech, abych nějakou našla. K sukni jsem dala bílé body a světle modrou džísku. Hrozně se mi líbí kombinace romantického outfitu, přes který je právě tato bundička. K celku jsem už zvolila jen jednoduché černé botky, zlatočerné doplňky no a neskutečně drahou kabelku. Ale prostě se mi do tohoto outfitu hodí. Schválně tipujte, za kolik kabelka je, jestli ji teda z eshopu neznáte. 


Další outfit je takový trochu sportovnější než ten předešlý. Miluju všechno s krajkou. Proto je pro mne tento krajkový top dokonalý. Kombinace takového topu a světle modrých džín je pro mne klasika, tyto dvě barvy se mi k sobě prostě hodí. Starorůžová ke krajce také vypadá skvěle, proto ten bomber. Sama mám hodně podobný a je to jeden z mých nejoblíbenějších kousků teď vůbec. Z outfitu jsem nechtěla udělat nějaký elegantní a romatický, tak jsem zvolila pohodlné tenisky a batůžek. Doplňky jsou tentokrát v černostříbrné. 


Tento třetí outfit je největším vykročením z mé komfortní zóny, ale zároveň mne i nejvíce láká. Největším "problémem" pro mne v tomto outfitu je klobouk, který jsem ještě nikdy neměla, přitom je to vkusný doplněk. Základem outfitu je áčková černá sukně a bílo černé pruhované tričko s červeným detailem zastrkané do sukně. K tomuto červenému detailu ladím i kabelku, hodinky a nejlépe i rtěnku. Přes outfit jsem ještě přehodila šedý cardigan. Na krk jsem tentokrát pověsila jen jednoduchý zlatý řetízek. Ono to teda na tý fotce není moc vidět, že je zlatý, ale je. Posledním kouskem outfitu jsou jednoduché červené sandálky.

Které outfity se vám líbí nejvíc? Popřípadě co byste na nich změnili?

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Vaše




12 komentářů:

  1. Všechny 3 outfity se mi moc líbí a klidně bych si je na sebe taky vzala. Jinak založení skupiny na FB byl skvělý nápad. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. První dva outfity jsou přímo pro mě, na třetím bych nic neměnila, jen to není můj styl :) Do skupiny se přidám :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  3. První outfit je na jedničku a moc ráda bych ho oblékla ;)

    SISTERSHOODS

    OdpovědětVymazat
  4. Prvý je top :) Milujem kombináciu rifľovky a sukne alebo šiat

    OdpovědětVymazat
  5. Č.2 je pro mě, rjaku miluju :) Jednička je moc hezká, ale osobně bych k tomu asi dal bíle boty, tenisky, na mě je to už trošku moc elegantní, přestože tento styl taky ráda nosím :)

    OdpovědětVymazat
  6. Všetky sú naozaj veľmi pekné, najviac ma však zaujal prvý :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nejvíc se mi líbí ten první, něco podpbného jsem si zkoušela, ale vůbec mi to nesedne :(( ten batůžek na druhém obrázku je skvělej!

    OdpovědětVymazat
  8. Moc hezké, mě by se nejvíc líbil třetí. :)

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  9. U třetího outfitu bych vyměnila boty, jinak se mi líbí všechny :) A možná i u prvního outfitu bych si vzala radši boty na podpadku než balerínky, protože z balerínek mě taky bolí nohy :D

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkné inspirace :-), sama jsem si na jaro oblíbila kombinace právě s touto pudrovou růžovou či sytě červenou.
    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Najviac sa mi páči 1. a 2. outfit, tie by som si kľudne obliekla. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, moc hezké outfity.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3