Notino HAUL

středa 12. dubna 2017



Ahojte,
dnes jsem si pro vás připravila takový menší HAUL. Jedná se o 4 věci, které jsem všechny objednávala z Notino.cz. Tak jdeme rovnou na to. 

Bioderma Atoderm - balzám na rty


Balzámů na rty není nikdy dost, v tom si určitě rozumíme. Jeden z mých Carmexů mi došel, druhý k tomu nemá daleko a tak mi bylo jasné, že je na čase pořídit si něco nového. Mohla jsem zůstat věrná Carmexu, protože jim fakt nemám co vytknout, ale chtěla jsem si vyzkoušet opět něco nového. Rozhodla jsem se pro Biodermu, přece jen tato značka má docela jméno. Zatím toho o balzámu moc napsat nemohu, protože jsem ho použila jen párkrát, ale co už mohu říct teď je to, že naprosto fantasticky a sladce voní. 

Coconut Water XHC - kondicionér na vlasy


Poslední dobou jsem se úplně zamilovala do různých produktů s kokosem. Jako poslední jsem si pořídila tento kondicionér, který je určený na suché a poškozené vlasy. Je ho 400 ml, což je pecka! Kondicionér je produkt, kterého mám snad největší spotřebu, takže toto mega balení oceňuji. Zatím jsem ho nepoužila, takže o něm mohu napsat ještě méně než o balzámu na rty.

Schwarzkopf Proffesional BC Bonacure Color Freeze


Další věc je tento šampon. Jedná se o takzvaný "fialový" šampon, který je teda fakt fialový! (ano, proč jinak by se mu tak říkalo?) Fialový šampon má za úkol zestudenit barvu a zabránit žlutým tónům na blond a šedivých vlasech. Zatím vám o něm mohu napsat to, že smrdí a že je fakt fialový. Na dlouhodobější výsledky si budu muset ještě počkat. 

Loréal - True Match


Tak už jsem si True Match pořídila. Některé z vás to asi nepřekvapuje, mluvila už jsem o tom snad ve dvou článcích. Teď už ho mám konečně doma a hned jak mi dojde můj Match Perfection, tak ho začnu používat. No a podle stavu Match Perfection to nebude vůbec trvat dlouho, už z něj doluji poslední zbytečky. True Match mám v odstínu 1C/1R Rose Ivory. Jsem zvědavá, jak mi ten odstín sedne, na ruce vypadal jako kdyby tam vůbec nebyl, tak snad tomu bude tak i na obličeji. No, už brzo to zjistím.

To by bylo pro dnes vše. Co jste si v uplynulé době pořídili vy?

Vaše






8 komentářů:

  1. Já taky nový makeup, známý Lasting finish, jsem na něj zvědavá :D Těším se na recenzi na True match, ten mě zajímá :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  2. Kokosový kondicionér mě zaujal hodně a to samé i makeup :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zaujal ma ten kokosový balzam :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten kokosový kondicionér si asi objednám. Jinak v poslední době jsem si pořídila akorát miselární vodu od Garnieru.
    BLOG: Svět nad hlavou

    OdpovědětVymazat
  5. Pokukuji po zom fialovém šamponu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na ten make up som pozerala aj ja, akurát na mňa sú všetky odtiene strašne tmavé a oranžové, takže my neostáva nič iné ako počkať do leta, kým trochu nezhnednem :D
    http://nouveaugrunges.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. Na notino se v blízké době chystám, ale nebudu kupovat kosmetiku ( mám stopku), ale něco jiného :-)
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  8. Balzám od Biodermy je fajn, měla jsem ho asi před dvěma lety a moc mi vyhovoval. :) Já si naposled z kosmetiky pořídila asi Nars Sheer Glow make-up, ale už to bude aspoň měsíc! :D Teď plánuji nějaké novinky od NYX a Makeup Revolution. ♥

    https://magdatumova.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3