První zkušenost - Carbonated Bubble Clay Mask + vyhlášení giveaway

středa 21. června 2017



Ahojte,
dnes přicházím s článkem, který jste tu u mne ještě neviděli. Dnes si spolu v článku poprvé vyzkoušíme masku na pleť, která bublá. Poprvé jsem ji viděla u Monči, a ta říkala, že maska funguje. Byla jsem tedy zvědavá a rozhodnutá, že masku také vyzkouším a popíšu vám své první pocity z jejího použití. 


Masku seženete na Aliexpressu a nebo Ebay a už po přečtení těchto dvou "eshopů" vám musí být jasné, že je maska za pár kaček. Maska přišla v trochu promačkané krabičce, ale to nevadí, stejně jsem ji z krabičky hned vyndala a krabičku samotnou vyhodím. Maska je v pevném plastovém kelímku. Kromě tohoto kelímku se v krabičce nachází i taková malá špachtlička, kterou si máte masku nanést na pleť. 

Klikněte pro pokračování ve čtení:



A co má maska vůbec dělat s pletí? Měla by pleť omladit, zpevnit a vyčistit. Slibuje hebkou zmatněnou pleť s makeupovým efektem. Tuším, že maska je spíš myšlená na mastnou pleť, takže v tomto na mé suché nemusí úplně fungovat na sto procent. Jsem ale zvědavá, co to s mou pletí udělá. Maska je tmavě šedá. Parfemací mi hodně připomíná masku od Freemana a to konkrétně Charcoal and black sugar mud mask. Parfemace rozhodně není nepříjemná, mne osobně voní.


Masku jsem si nestihla na obličej ani pořádně nanést a už mi bublala na obličeji jako o život. Reakce začala hned po styku s pokožkou. se špachtličkou se mi pracovala překvapivě dobře, čekala jsem, že ji po prvním tahu odhodím a pomohu si prsty, to se ale nestalo a masku jsem s ní nanesla na celý obličej. Masku hned po nanesení můžete vidět na obrázku pod tímto textem.


Samotné bublání docela nahlas praskalo a šimralo mne po obličeji. Přišlo mi to docela vtipné. Masku jsem nechala dobublat a pak jsem si ji setřela z pleti a zbytečky smyla vodou. A výsledky? Řeknu vám, nikdy jsem neměla hebčí pleť. Fakt je to na obličeji hodně znát. Na pleti jsem si schválně nechala mastné zbytky krému, abych otestovala i zmatnění a všechnu mastnotu maska odstranila. Proto nevím, jestli to bude vhodné pro suchou pleť na časté používáme. Ani nevím, jaké to má dlouhodobé účinky. To když tak shrnu až v recenzi, jestli ji na tuto masku budu psát. Jestli maska vytáhne špínu z pórů? To vám nepovím, patřím mezi ty šťastlivce, komu se póry nezanáší. Celkově je mám hodně malé. Maska po dobublání je na fotce pod tímto textem.


Já myslím, že když si masku koupíte, tak to nebudou zbytečně vyhozené peníze. Maska určitě něco dělá. Ať už je to ta neskutečná hebkost a nebo zmatnění. Doporučila bych ji spíš pro mastnější pleť. Už u Monči jsem četla, že maska fungovala. Toto její tvrzení musím potvrdit. Jak jsem byla zklamaná z té černé masky (zkoušela jsem ji na příteli, z mých pórů by ani neměla pořádně co vytáhnout), tak to tato maska polepšila. Za mne rozhodně palec nahoru.

Jestli chcete masku zkusit, kupovala jsem ji zde.

Slyšeli jste už o této masce? Co na ni říkáte?

Tak a ještě zbývá to vyhlášení. Nakonec šťastná ruka padla na soutěžní komentář č. 34, který napsala:
Výherkyni jsem kontaktovala, když se neozve, vyberu když tak někoho dalšího. Gratuluji!

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Mějte se krásně,
Vaše


9 komentářů:

  1. Tá maska vyzerá fakt skvelo. Určite ju kupujem, verím že mojej problematickej pleti iba prospeje :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ja ju tiež chcem skúsiť, podľa mňa je to veľká sranda, ako bublinkuje :D :)

    Candy | C a n d y G r a n t

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá to jako dobrá sranda, jak to tak bublá. Nicméně taky nemám mastnou pleť :D

    Your beauty compass

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem o této masce u Moniky četla a asi si ji připíšu na wishlist. :-D Vypadá docela dobře a líbí se mi ten efekt bublinek. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. :-D tak to je velmi zajímavý výrobek..já mám z kosmetiky z ebay/aliexpress docela strach..sice už jsem pár výrobků měla a nic se nestalo, ale přeci jen..každopádně pokud si spokojená, tak je to moc dobře :-)
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  6. Tak teda, masku idem hneď objednávať. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Teda to vypadá opravdu zajímavě. :) Ovšem ke kosmetice z pdoobných shopů nemám moc důvěru, takže asi nevyzkouším.


    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3