Jak na galaxy nehty?

středa 27. září 2017


Ahojte,
o víkendu jsem si připomněla galaxy nehty, které byly trendem před pár lety. Vlastně nejenom nehty, ale všechno s galaxy motivama. Leginy, bundy, mikiny... Já tyto nehty nosila hodně ráda a vlastně jsem ani nepřišla na důvod, proč se jich vzdát po tom, co nás tento trend zase na nějakou dobu opustil. Dnes bych vám proto chtěla ukázat, jak takovéto nehty udělat, ne fakt to není nic těžkého, abyste si je také mohli vyzkoušet. Pamatujete si vůbec tento galaxy trend?


Pro pokračování ve čtení pokračujte kliknutím na:



A co budeme potřebovat?
  • Houbičku na nádobí
  • bezbarvý lak
  • černý lak
  • bílá lak
  • modrý lak
  • růžový lak
  • fialový lak
  • průhledný lak se třpytkami 
Než začneme s návodem, ráda bych si obhájila houbičku na nádobí. Může to být bizarní, ale právě houbička je jeden z mých nejoblíbenějších pomůcek pro manikúru. Právě s houbičkou můžete udělat ty nádherné ombré nehty (chtěli byste na ně návod příště?)! 

Tak a teď už k samotnému postupu. Lakování vždy začínejte s bezbarvým lakem. Vrstvou tohoto laku si totiž zaručíte, že vám nehty po barevných lacích nezežloutnou. Na bezbarvý lak už jsem jen nanesla dvě vrstvy černého laku. 


Tak a právě teď začíná ta správná sranda s houbičkou na nádobí. Odstřihněte si z ní krychličku, stačí tak 2x2x2 cm. Pozor, k manikúře nevyužívejte její tvrdší a drsnější stranu, vždy jen měkkou pěnu. Na houbičku si naneseme kapičku fialového laku. Pozor, fakt jen kapičku, nepřehánějte to s lakem, jinak můžete mít místo trochu fialové nehet fialový celý. Rohem houbičky s lakem začneme ťupat na malé místo na nehtu. Zopakujeme toto pro všechny nehty. Není vůbec nutné lak do houbičky doplňovat po každém ťupkání, klidně vám stačí tři doplnění na obě ruce. Pak si naneseme na další roh krychličky třeba modrý lak a postup opakujeme. Každou barvu nanášíme na jinou stranu nehtu. Stejný postup využijeme i u růžového a bílého laku.


Po kouzlech s houbičkou budou nehty vypadat nějak takto. Lak, který jste nanesli mimo nehty, odlakujeme a čeká nás poslední krok. Bezbarvý lak se třpytkami. Já nanesla dvě vrstvy tohoto laku. Čím více třpytek, tím více hvězd. 



Tak a to by bylo ode mne pro dnes vše. Co na nehty říkáte, zkoušeli jste je někdy? Zkusíte je?

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Vaše


5 komentářů:

  1. Mně se líbily ty galaxy legíny, když to frčelo :D ale na nehty bych si to asi neudělala, mám ráda jednoduché s jednou barvou :) ombré lakování mě ale zaujalo, na to se těším :)

    LADY LENNA

    OdpovědětVymazat
  2. Newvím, jestli je to dobré na prezentaci. Nápad docela fajn, ale ty opatlané nehty, když dneska existuje tekutý latex, kterým kůži kolem nehtu natřeš a po lakování sloupneš i s přebytečným lakem. Také by neškodila vrstva bezbarvého laku, která by zakryla ty nerovnosti.

    OdpovědětVymazat
  3. jéj, toto som zvykla praktizovať pred rokmi :) galaxy verziu som nikdy neskúšala, skôr to bola len kombinácia čierneho a farebného laku, no veľmi sa mi to páčilo ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  4. Odlican post ;)
    https://kraljicadrameblog.wordpress.com/2017/09/30/peremo-ves/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3