První pocity z pánského motýlka očima mého přítele

středa 13. září 2017


Ahojte,
dnes přicházím trochu netradičně, jak už sám název článku napovídá. Ve spolupráci s e-shopem trendhim.cz a svým přítelem jsem si pro vás připravila článek. Za přítelem jsem přišla s tím, aby mi napsal komentář k pánskému motýlku. Úplně jsem koukala s jakou zodpovědností se do toho pustil, nevím, kde se to v něm bere, ale mohl by být z fleku blogger. 


Trendhim.cz je e-shop, který se zabývá prodejem pánských doplňků. Na stránkách tohoto e-shopu najdete bohatou nabídku všech možných pánských doplňků od kravat, přes tašky a peněženky, šperky až k věcem na holení. Prostě vše na co si vzpomenete. Nápad tohoto e-shopu se mi líbí, přiznejme si, dámy, že svými hadry a doplňky naše milé dost často odstrkujeme a oni pak nemají tak na výběr jako třeba my. Je skvělý nápad jim nabídnout rovnou celý e-shop. A vlastně je to skvělé i pro nás, máme pro ně kde nakupovat dárky.

O čem se ale budeme dnes bavit? Nejvíce o žlutém motýlku, který vidíte na fotkách. Právě toho si totiž vybral můj přítel na vyzkoušení. Mělo to ale jen jeden háček. Musel k němu sepsat své první pocity tak, jak to dělám já třeba naposledy k druhému diáři z dílny A Cup of Style. A jak se s tím přítel popral? To se dovíte když kliknete na:

"Motýlek přišel zabalený v látkovém pytlíčku a navíc i v igelitovém obalu. Po rozbalení je první věc, které si všimnete barva. Měla by to být kanárkově žlutá. Na obrázku v internetovém obchodě vypadala opravdu hodně žlutě. Na živo je přece jen trochu více do zlaté, ale i tak je velice hezká a příjemná na pohled. Motýlek je vyrobený z polyesteru. Tenhle materiál je každopádně velice příjemný na dotek a dodává motýlku velice zajímavé lesklé odlesky, které vypadají se žlutou barvou velice pěkně. Nejedná se o klasického vázacího motýlka, kterého si musíte sami uvazovat. Tento je již uvázaný a má opravdu velice jednoduché zapínání. Jednoduchou přezkou si snadno nastavíte potřebnou délku kolem krku a pak už jen zaháknete háček, což jde také velice lehce. Tohle zapínání v kombinaci s již uvázaným motýlkem opravdu ušetří spoustu času při oblékání a navíc zajistí, že motýlek vypadá vždy perfektně. Navíc přezka i háček jsou kovové takže motýlek určitě dlouho vydrží a jen tak se nerozbije. Celkově provedení můžu hodnotit kladně. Motýlek je ušitý na pohled opravdu velice hezky, z přední strany nejsou žádné švy a ze zadní je jen jeden opravdu malý. Celkově vypadá opravdu dobře a zdá se, že i hodně vydrží."

Co přítel už tuší, ale ještě to neviděl, jsou tyto další věci. Tři náramky, pouzdro na kartičky a kravata, z které jsem vážně unesená! Lásko, jestli tuto nebudeš nosit, tak tě s ní vlastnoručně uškrtím. Ta kravata je prostě tak hezky vánoční. Náramky se líbí i mne, ale jak jsou dělané pro pány, tak mi jsou hrozně velké. Dvakrát je kolem ruky už ale neobtočím, tak uvidím, jaký budou mít úspěch u mého přítele. Myslím si ale, že by mu fakt slušely. Jedinou nevyužitou věcí nejspíš zůstane pouzdro na různé kartičky, jelikož přítel má rád takové ty sportovní peněženky, ale nikdy neříkej nikdy. Nebo ho použiji já na věrnostní kartičky, těch mám více než dost, však to znáte, holky.



To by bylo ode mne pro dnes vše. Co na tyto věci říkáte?

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Vaše


8 komentářů:

  1. Ten motýlek i kravata mají takové správné barvy, prostě je to hezké :) a děkuji za tip na dárky pro přítele, poslední dobou si lámu hlavu, co by ho nejvíc potěšilo k výročí. Na kravaty s vánočním motivem jsem koukala minulý rok, ale pak jsem zjistila, že už jednu takovou má :D jinak to tvůj přítel okomentoval suprově, třeba z něj nakonec taky bude bloger :D

    LADY LENNA

    OdpovědětVymazat
  2. tá kravata je výborná! keby som bola muž, s radosťou ju nosím každý deň :D :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ten motýlek je dokonalý! ♥ Vypadá naprosto luxusně :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se dost líbí ten motýlek a musím uznat, že to tvůj přítel napsal opravdu blogersky. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Veľmi pekné kúsky, motýliky sa mi veľmi páčia :)
    A článok je na 1*, naozaj podarený! :D :)
    The Noela

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný článek. :) Jo, chlapi se tomu vyhýbají jak čert kříži, ale někteří pak docela překvapí, když mají něco vyplodit. Přítel mi zas nedávno komentoval dalekohled pro recenzi a taky jsem koukala. :)

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat
  7. Mne sa veľmi páčia motýlikovia, ale môj priateľ by si ho ani za nič nedal :DA

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3