Má wellness chvilka

středa 18. října 2017


Ahojte,
nikdy jsem nebyla na žádném tom wellness pobytu v nádherném hotelu, kde můžete chodit zdarma do všech možných vymožeností. Neměla jsem tedy pořádnou představu, co všechno wellness obnáší a rozhodla jsem se této nevědomosti využít. Položila jsem si proto otázku, co si vlastně pod wellness představuji? Jako první mne napadly slova jako klid a odpočinek. Když jsem se do myšlenek ponořila ještě hlouběji, napadlo mne, že by to vlastně mohla být i péče o tělo. Když jsem si konečně v hlavě domalovala obrázek mne, jak ležím doma, dělám si peeling, následně ošetřuji pleť výborným krémem, hydratuji tělo tělovým olejem, je přítmí, hraje mi oddechová muzika a mám zapálenou vonnou svíčku. A ta krásně voní. A přesně z těchto důvodů jsem si vybrala tyto věci. 


Pro pokračování ve čtení klikni na:


Můj wellness večer zahájím tím, že sáhnu po aroma lampě. Vybrala jsem si tuto krásnou s levandulemi. Medový vosk mi padl do oka nejvíc, přece jen med má sám o sobě léčivé účinky. Mohla bych si i udělat masku na rty jen a jen z medu, jak jsem to dříve dělávala. A pak med ze rtů slízat a vychutnat si tu slaďoučkou chuť, kterou si zase tolikrát nedopřávám. 


Když bych neměla náladu na aroma lampu a vosk, sáhla bych právě po svíčkách. Jestli něco v těchto chladných obdobích miluji, tak jsou to právě vonné svíčky a těch nikdy nemám málo. Proto jsem si vybrala rovnou dvě. Jedna má vůni růžového grapefruitu, tato vůně se mi líbí, miluji svíčky s vůněmi citrusů. Jako druhou vůni jsem si vybrala perníkovou chaloupku. Tato vůně je jako dělaná na takovéto povánoční relaxování u pohádek. 


Tak a teď už bych sáhla po peelingu. Zvolila jsem tento šípkovou pro suchou a citlivou pleť. Tento peeling je vyroben jen z pár ingrediencí s velkým obsahem účinných látek a jeho složení je čistě přírodní. I se mi líbí, že vůně je čistě přírodní, není z něj cítit žádná chemie.


Po peelingu přichází samotné hýčkání pleti. Právě na tuto část večera jsem zvolila Havlíkův přírodní zázrak, o kterém jsem slyšela jen samou chválu. Nechám se jím proto také hýčkat. Tato mast je stejně jako šípkový peeling vyrobena jen z přírodních ingrediencí, což v mých představách do takového pohodového wellness večera zapadá. Přece bychom na sebe při takovéto relaxaci nechtěly plácat jen samou chemii. Tento zázrak má díky olejům, které obsahuje, hydratovat a regenerovat pleť. Ta má si teď v tomto počasí ani nic jiného nepřeje než pořádnou hydrataci. 


Tak a už jsme u posledního kroku. Bohužel. Jako poslední tu mám vonný tělový olej s vůní lotosového květu. Tento olej má pečovat o pokožku, která je citlivá a má sklony k ekzémům. A přesně to je můj problém v zimě. A krásně voní, takže se s ním snad vydržím mazat. Tedy alespoň jednou za čas, jsem na to hrozný lenoch. Hold si budu muset dělat wellness večer častěji! Tento olej je od stejné značky jako Havlíkův přírodní zázrak, tedy od Havlíkovy přírodní apotéky.

Už jsem se zmiňovala o tom, že bych si pustila nějakou pohodovou hudbu. Nejvíce mi do té představy zapadá tato písnička.

Zdroj: youtube.com

Tak a je čas se probudit ze snění. Tento článek vám přináším díky serveru blogerky.cz, kde jsem se zúčastnila výzvy ve spolupráci s bonusway.cz. Jak jste správě pochopili, dostaly jsme ještě s ostatními blogerkami za úkol si vybrat na libovolném eshopu, který je v seznamu bonuswaye, věci do bytu a nebo kosmetiku, která se hodí na wellness. Tím ale dnes ještě nekončíme. Na závěr bych vám ráda představila server bonusway.cz. Jak víte, už mám zkušenosti s Plnou peněženkou, tak to můžu trochu porovnat. 


Když nakoupíte přes Bonusway, získáváte procenta z nákupu zpět. Docela mne překvapilo, že oproti Plné peněžence má Bonusway vyšší bonusy za nákup. Tato stránka nabízí plno obchodů z různých kategorií. Nakoupíte přes ni například na vemzu.cz, kde jsem sehnala všechny tyto skvělé věci, které jste viděli v článku. Bonusway spolupracuje i s Notinem, ebay, Krása.cz, aliexpressem, Zootem, Asosem, Answear.cz a mnoho dalších. Pár dnů po nákupu vám server připíše vaši odměnu na účet, který si tam založíte. U každého obchodu i vidíte, jak zhruba dlouho tento proces trvá. Mám pro vás dokonce takový bonus. Když se na Bonusway zaregistrujete přes tento odkaz, získáte do startu 75 Kč. Já jsem za svůj nákup v hodnotě 1384 Kč dostala přes tento portál zpět 75,79 Kč, z čehož jsem byla fakt mile překvapená, na takto velké cashbacky nejsem vůbec zvyklá. 

Jak si představujete vy wellness večer? 


PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

Mějte se krásně,
Vaše


6 komentářů:

  1. Tohle bych si měla taky vyzkoušet :)
    A ten šípkový peeling vypadá lákavě :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádherné věci! Můj největší wellness je si udělat koupel na nohy. :D
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem nikdy nevyzkoušela Havlíkovu Apotéku, ale asi to budu muset napravit, všude je na to plno chvály. Šípkový peeling? to slyším prvně.
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, to je fajn nápad :) já nikdy na žádném wellness pobytu nebyla a po pravdě mě nenapadlo udělat si nějaký takový domácí :) Asi bych si napustila teplou vanu s pěnou, zapálila nějakou vonnou svíčku a natřela se voňavým tělovým mlékem. Jinak mě zaujaly ty tipy na peeling :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
  5. To je moc krásný článek a je super, že je ke konci taková malá rada, jak ušetřit :) Navia je skvělá značka, mám jejich masku a jsem moc spokojená. Havlíka bych ráda vyzkoušela.

    Soutěž s Astrid | Jsme krásné

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadá to opravdu krásně a lákavě. Teď na podzim se to hodí. Není nad to, když si člověk udělá doma pohodičku. :) :)

    blog Days of Daysy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3