#LittleChristmas2017 - Co jsem dostala k Vánocům?

pondělí 25. prosince 2017


Ahojte,
asi ani nemusím říkat, jak to rychle uteklo. Ano, byla to opět rychlost. Jak jsem byla celé dopoledne na lyžích, tak tím horší to bylo. Ale nevadí. I když byl ten den takový zkrácený, tak jsem si ho stejně užila. Zdobení stromečku, který se mi letos vůbec nelíbil, vystřídání vše vánočních řetězů, co jsem doma měli a ani jeden nefungoval tak, jak měl. Prostě Štědrý den k nezaplacení. Nakonec se mi ale povedlo stromeček nazdobit a prý i pěkně. Dárky jsme si pod ním i rozdali a byli jsme spokojení.  A co jsem pod ním vlastně našla já?


Tyto dárky jsem si rozbalovala ještě před Štědrým dnem, protože jsme slavili s kamarády ze školy a s těma máme ve zvyku rozbalovat dárky hned. Pod pomyslným stromečkem jsem pak našla svou vytouženou tabulku Butlers, o které jste mohli číst v mém vánočním wishlistu zde. Dále jsem dostala svíčku Heart and Home a musím říct, že je určitě zbytečné ji zapalovat, protože voní na míle daleko. Mám vůni pečeného jablka a nemohu se jí nabažit. Hned po svíčce jsem rozbalila dvě rtěnky, obě dvě jsou krásné. Jedna je malinová a ta druhá nude. Po rtěnkách jsem dostala takový sranda prstýnek, který se zbarví do určité barvy podle vaší nálady. Moc na nošení není, ale my jsme si s ní užili zábavu. Heh, jdu zkusit, jakou mám náladu teď. Tak jsem prý zamilovaná. To bude určitě do dárku, který vám ukáži až na konec. Dále jsem pod virtuálním stromkem nalezla krásné vánoční leginy. Sundala jsem je jen na Štědrý den, kdy nosím vánoční svetr.

Pro pokračování ve čtení klikněte na:



Dále jsem dostala dva sirupy. O žádném jsem nikdy neslyšela a ještě jsem ani jeden nenačala, tak vám k nim moc nepovím. Dále jsem dostala malou zlatou pokladničku ve tvaru prasátka. Hned jsem si řekla, že ji prostě musím do léta naplnit. Jo, tento dárek se mi hodně líbí a přitom taková malá kravinka, že jo? Dále jsem si přála nějaké čaje. Jsem totiž čím dál větší milovník čajů a tyto sypané mne tedy rozhodně neurazily. Jeden je zelený s mangem a jasmínem, ten jsem už ochutnávala a je suprový a druhý je ovocný s lesním ovocem. Ten bude také určitě dobrý.


Ještě před Vánoci jsem si rozbalila balíček od kamarádky. Byl v něm tento odznáček, sešit z merche LucyPug a ještě tričko. Přesněji toto. To jsem si už ale aktivně vzala tento týden na sebe a po prvních dvou hodinách, co jsem ho na sobě měla, jsem si ho ušpinila banánem a proto je teď ve špíně. Vyfotím vám ho později, protože plánuji dělat klasický povánoční HAUL. V něm vám ukáži i cardigan a kabát, který jsem taky našla pod stromečkem. Další věcí, kterou jsem našla pod stromečkem byla tato voňavka. Docela jsem se lekla, jelikož s voňavkou je fakt těžké se trefit druhému do vkusu. S kamarádkou na toto máme ale hodně podobný čich, takže se strefila přímo do černého a já tu vůni miluji!


Dále jsem pod stromečkem našla tyto dvě věci. Obě dvě jsou od přítele a je to kryt na mobil s naší fotkou a puzzle s naší fotkou. Nápad se mi hodně líbí a rozhodně je hezké najít takovýto personalizovaný dárek pod stromečkem. Dostali jste někdy také něco takového?


Dále jsem si přála a také jsem si vybrala novou kabelku. Chtěla jsem nějakou větší, protože žádnou nemám a když chci vyrazit do školy v sukni, tak pořádně nemohu, protože mi prostě nepřijde, že by se mi sukně hodily k batohu. A tak jsem sáhla po této vínové z Mohita, je fakt prostorná, dokonce se mi do ní vejde i počítač. Už se těším, až ji do školy vytáhnu. Škoda jen, že už nebudu mít tolik příležitostí tento semestr, protože se blíží zkouškové.


A co by to bylo za Vánoce bez ponožek? Dostala jsem klasické kotníčkové od Pumy. Takovéhle ponožky se nikdy neztratí. Ponožky se sobíkama jsem původně vybírala kamarádce, které jsem je koupila, viděla je ale mamka a řekla, že je musím mít i já a následně je koupila také mým sestřenicím. No, takže až někdy narazíte na velkou koncentraci těchto ponožek, jedná se pravděpodobně o mé známé. V HMku jsem si vybrala tuto braletku. Vždy si říkám, že si musím koupit nějakou normální podprsenku, vždy to ale dopadne takto. Čím to asi bude?


Někdo určitě slyšel o tom, že jsem během vánočního úklidu zjistila, že mi došly všechny deodoranty a ten někdo byl hodně obratný, že jsem hned pod stromečkem našla dva nové. Jak se ty praktické dárky hodí! Co mne ale naopak překvapilo je to, že jsem dostala jen jeden sprcháč. Že by se mi tento rok podařilo zlikvidovat ty zásoby, které doma mám z předešlých Vánoc? Kokosový olej mi také začal až moc rychle docházet, proto jsem z něj měla také velkou radost, když jsem ho pod stromečkem našla.


Dalším dárkem byl koberec, který jste mohli vidět na každé fotce. Není moc velký, jen takový klasický, který si dáte pod postel, abyste nešlapali přímo na studené lino. Tento je dokonale chlupatý a příjemný na bosá chodidla. Koberce jste si ale asi na první kouknutí nevšimli. Tento rok jsem si pod stromeček nadělila Olympus PEN. Nežádala jsem o něj nikoho. Už jsem dnes zkoušela fotit a abych se přiznala, myslela jsem, že je focení o dost jednodušší. Já se ale nevzdám a zítra se budu celý den učit fotit a to by bylo, abych se to i já nenaučila. Dále jsem si k foťáčku pořídila i skvělý řemen. Připojuji i jednou svou vyvedenou fotku. Zatím tedy. Naštěstí. A až se naučím fotit, tak už budu přidávat na blog jen fotky focené tímto foťákem. Doufám, že to blogu zase o trochu pomůže.


Tak a to by bylo dnes ode mne vše. Který dárek, z těch co jste dostali, jste si zamilovali nejvíc?

PS: Na facebooku mi chybí pořádná skupina na sdílení giveaway, takže jsem jednu založila a doufám, že se pořádně rozroste. Pokud ji chcete podpořit a dovědět se o různých giveaway, skupina je zde :)

PPS: Jestli se vám u mne líbí, nezapomeňte mne sledovat v pravém menu pod "pravidelní čtenáři", ať vám nic neunikne. 

Mějte se krásně,
Vaše






17 komentářů:

  1. Mě pod stromečkem nejvíce okouzlil škrábací obrázek s koněm. Mám tyto tvořivé věci moc ráda, tak jsem zvědavá, jaké to bude. Myslím, že jsi dostala nádherné dárečky. Držím palce s focením, určitě se to brzy naučíš. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Dostala jsi moc krásné dárky! Nejlepší jsou stejně takové ty osobní nebo praktické:) Třeba já letos pořád nadávala, že mi přijde, že nekupuju nic jiného, než zubní kartáčky, tak jsem pod stromkem našla slušnou zásobu :D

    Sim in the Bubblegum
    Píšu, tedy jsem

    OdpovědětVymazat
  3. Nádherné kousky :) Olympus Pen ti upřímně závidím! :D Také po něm toužím (asi jako každá blogerka :D)
    Jinak ty puzzle a kryt jsou super napad :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  4. Ten bralette je boží, chci si koupit takový, ale v černé :) A svíčky Heart & Home jsou úžasné!

    https://elisminarova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Dostala jsi krásné dárečky :) tu tabulku si chci také asi pořídit, hrozně se mi líbí už delší dobu a na fotky bude skvělá.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Krásne darčeky! Ach po tamtom olympuse túžim tiež. Hold možno o rok:3 Mna pod stromčekom najviac potešil lístok na festival.
    Prajem ešte krásne sviatky
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se pod stromkem objevily hned dvě knihy o módních návrhářích, sada rtěnek, set na výrobu pravé turecké kávy....je toho dost, proto jsem o tom napsala na blog obdobný článek. :)

    Jinak je vždycky fajn dostat foťák. Pokud mohu doporučit, úplně zapomeň na automat a nauč se ho nastavovat manuálně. Výsledek pak bude mnohem lepší. Sice to bude chvilku otrava, ale na to je nejlepší zkoušet, zkoušet, zkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Foťák ti trochu závidím, sama bych si časem chtěla nějaký pořídit, protože vlastním jen mobil, ale fotky dělá hezké :D puzzle a kryt s vaší fotkou je originální a super, já od přítele dostala Lush bombu do koupele a byla jsem nadšená, na takové blbinky mě užije :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné dárky jsi dostala :) Já mám největší radost z velké svíčky Yankee candle od mamky <3 ale celkově mě potěšila každá maličkost :)

    OdpovědětVymazat
  10. Jůů, krásné dárečky jsi dostala :) Dárky od přítele jsou krásné, měl super nápad :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  11. Oxalis sypané čaje jsou snad nejlepší co jsem kdy pila. :)

    OdpovědětVymazat
  12. Dostala jsi úžasné dárky! Ten Olympus je nádherný, určitě se s ním za chvíli naučíš:).
    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělé dárky. :) A hlavně praktické, ty jsou vždy nejlepší takové ty, které určitě využiješ. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Moc krásné dárky:) Veselé vánoční svátky a mnoho úspěchů v osobním životě i zde na blogu v novém roce 2018 přeji! :) Š

    BLOG Corculum | Stepanka_T

    OdpovědětVymazat
  15. pekne darecky. tu tabulku si desne preju, musim si ji uz konecne poridit, zapomnela jsem si o ni napsat, tak to bude dodatecnej jezisek ode me pro me :-D

    OdpovědětVymazat
  16. Články s dárky, které člověk dostal, mám moc ráda. Kde jinde bych brala inspiraci, že.
    Tyhle svíčky Heart and Home prodávají v Albi a kdykoliv jdu okolo, tak tam musím zajít si k nim čuchnout. Voní opravdu nádherně.
    Haha, ten prstýnek, který mění barvu podle nálady, jsem měla taky.
    Sirupy Kitl se u nás doma kupují docela pravidelně, řekla bych. I když si nepředstavuj, že je vypijeme na posezení, to fakt ne. Jak vidím, tak jsi dostala bezový květ a zázvorový. Do bezového květu bych také šla, ten bude určitě moc dobrý, ale na zázvor já moc nejsem.
    Také jsem dostala pokladničku ve tvaru prasátka. Je na něm teda napsáno: "Na vysněnou dovolenou", tak už spořím jak divá na cestu do Amsterdamu.
    Přesně jak jsi psala, s voňavkami je to těžké. Do toho já většinou raději nejdu, abych se přiznala.
    No tak to je krásnej nápad! Tyhle personalizované dárky se mi líbí. Můj přítel není moc na vymýšlení takových dárků, ale já si s tím ráda vyhraju. I když teda, puzzle by mě nenapadly.
    Pane bože, tak ty sobíkovské ponožky? Největší roztomilost! Já jsem dostala se sněhulákama zase.
    Na Olympus PEN si brousím drápky už asi půl roku. Je fakt nádhernej.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3