Má sbírka rtěnek | Jaro 2018

sobota 14. dubna 2018


Ahojte,
už jsem se zase neozvala ve středu. Možná se to do konce semestru bude i opakovat, mám čím dál více práce na úkolech, jak se blíží odevzdávání, tak doufám, že mi to prominete. Už jsem se ale těšila, až se zas na chvilku ponořím do světa blogování a podělím se s vámi tentokrát o takové oddechové téma. Určitě jste si už přečetli, že dnes se se mnou podíváte na sbírku mých rtěnek. Tak jdeme rovnou na to!


Jako první se podíváme na ty nejvíce nude rtěnky, co ve své sbírce mám. 
První korálová rtěnka je od Astoru. Koupila jsem si ji kdysi, hrozně jsem si zamilovala tu barvu. Rtěnka v sobě má ale třpytky, takže ji nenosím tak často, přece jenom na třpytky musím mít náladu. Rtěnka má být vyživující, toto nedokážu posoudit, nenosím ji každý den. Je to odstín 401 Elegant coral. 
Další rtěnka je od NYXu. Musím přiznat, že nechápu, proč jsem ji ještě nevyhodila. Je to už dávno, co jsem ji označila za propadák, ale od té doby mi tu stojí na místě. Rtěnka je matná a to je její největší problém. Je vosková, blbě se nanáší, nejde nanést rovnoměrně a absolutně zvýrazňuje jakoukoliv nedokonalost na rtech. Je to odstín MLS03 Hippie Chick.
Jako další tu mám rtěnku od Makeup Revolution, kterou jsem dostala od kamarádky k Vánocům. Tato barva mým rtům padne a samotná rtěnka je dobrá, žádný propadák. Bohužel jsem ale nenašla odstín. 
Jako poslední rtěnku z této první čtyrky vám představím svou rtěnku od Sephory z kolekce Lipstories. Chtěla jsem si nějakou takovouto koupit za zkouškové, nakonec mne ale předběhla kamarádka a koupila mi k svátku tuto nejúžasnější! Ten odstín jsou prostě mé rty, ale hezčí. Rtěnka má krémový finiš a je neskutečně příjemná a plně kryje hned v první vrstvě a i na rtech drží obstojně. A o tom obalu ani nemluvím! Toto je odstín 3 - Oui! 

Pro pokračování ve čtení klikněte na:



Jako další na řadě je má jediná rtěnka z řady Lip Lingerie od NYXu. Vybrala jsem si tento nádherný odstín, který je jako moje rty, ale trochu dorůžova a to se mi na ní hrozně líbí! Sice jsem od ní čekala trochu lepší výdrž, ale to bylo beztak jen kvůli tomu, jak tuto řadu všichni vychvalují. Je to odstín Lipli03 Lace Detail.
Růžovou rtěnku jsem si koupila původně na maturitní ples. Je to má první a jediná Rouge Edition Velvet od Bourjois. Hned jsem si ji ale nanesla na rty a nakonec je to rtěnka na denní nošení a na maturitním plese jsem ji neměla snad ani jednou. Tato rtěnka je skvělá ve všech směrech, co si dokážete představit. Je to odstín 11 So Hap'pink.
Třetí rtěnku v řadě jsem také dostala od kamarádky. Koukám, že mne docela zásobuje. Je od L'oréalu a je o trochu tmavší než barva mých rtů. Má naprosto úžasný název a ten zní 102 Mauve Cherie.
Poslední rtěnka na této fotce je asi má úplně první. Je od Essence a už ji vlastně ani nenosím, prostě se mi tu válí stejně jako ta v tyčince od NYXu a také na sobě nemá název odstínu.


Jako další tu mám své narůžovělé rtěnky. Jako první vám představím tekutou matnou rtěnku od NYXu. Tato rtěnka mi přijde lepší než Lip Lingerie. Na rtech drží, je pohodlná a příjemná. Nemusím, doufám, říkat, že miluji ten odstín. Jmenuje se SML20 Copenhagen. 
Další rtěnka by mohla vyprávět, jak jsem se učila fotit. Pózovala mi totiž při mých prvních pokusech o fotky. Dostala jsem ji opět od té kamarádky a ten odstín jsem si okamžitě zamilovala. Bohužel na sobě také nemá napsaný odstín.
Další dvě rtěnky jsou od značky LA Girl, kterou jsem si mohla vyzkoušet hlavně díky výzvě s blogerkami. První z nich je tekutá, ale ten obal kecá. Ten odstín rtěnky je jinak trochu jiný. jmenuje se Timeless.
Druhá je světlounce růžová a jsem z ní doteď v rozpacích. Barva je to krásná, ale pořád si nejsem úplně jistá, jestli mi ta barva sluší a nebo ne. Odstín se jmenuje Carried away.


Jako první rtěnka je tu tato. Není to pravý MAC, ale je z Aliexpressu. Já vím, měla bych podporovat značky a ne fejky, ale prostě jsem ji chtěla zkusit, jak mi ten odstín bude sedět, než si koupím originál. Nakonec jsem si ale nechala tuto, protože je neskutečně příjemná, vydrží snad vše a navíc o ní ani nevíte. Tato rtěnka je inspirovaná odstínem Dance with me.
Jako další tu mám svou oblíbenou od TheBalm. Voní krásně po mentolu a je to přesně ta červená, kterou si představím, když se řekne červená rtěnka. Na rtech drží skvěle, je příjemná a je radost si s ní malovat pusu. Odstín se jmenuje Loyal.
Další rtěnku jsem v době focení měla pouze pár hodin. Je od Yves Rocher. Měla jsem ji zatím na sobě jednou a byla v pohodě. Držela přesně tak, jak drží tyčinkové rtěnky. Je to taková ta teplejší červená, vidím ji úplně v Paříži. Odstín má číslo 56.
A jako poslední tu mám máslo na rty od Revlonu. Jak už název napovídá, nevydrží moc dlouho, ale je neskutečně příjemný! Je v odstínu 025 Peach Parfait. 

Tak a na závěr tu pro vás mám ještě swatche. Jaká rtěnka se vám líbí nejvíc?







Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde
V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

12 komentářů:

  1. Tá od Sephory sa mi neksutočne páči! :) Dokonalosť :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já nejčastěji nosím fialové a růžové rtěnky..Teď jsem začala ujíždět i na hnědých! Jinak Copenhagen mám taky a naprosto ji zbožňuji :)

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám ráda nude odstíny, ale i taková růžová to je moje. Mám pár červených, ale na ty odvahu moc nemám je nosit. Essence rtěnky mám hodně ráda.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám ráda ty tmavší a vínové odstíny <3 :)
    RIGHT HERE RIGHT NOW

    OdpovědětVymazat
  5. Já mám ráda výraznější a tmavší rtěnky, pěkná sbírka :)

    LENN

    OdpovědětVymazat
  6. Krásná sbírka. Já mám nejraději buď nude nebo růžové odstíny. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. A já v duchu během čtení tohoto článku napočítala sotva 5 rtěnek. A vlastně mi stačí. :) Ta nude sekce je moc vyvedená! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná sbírka, já mám hodně ráda vínové odstíny :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  9. Moc pěkná sbírka :), já rtěnky moc nepoužívá, ale když už tak miluju spíš takové máslíčko od Astoru v odstínu hug me, je totiž taková lepší barva mých rtů :D.

    Shard of Dreams

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3