Výzva - 17. článek - Mé nejoblíbenější roční období

středa 11. července 2018


Ahojte,
má výzva se začíná stupňovat, protože v pátek odjíždím pryč a až do neděle nebudu mít vůbec přístup k počítači. Nechci ale výzvu přerušovat a tak jsem si řekla, že se hecnu a prostě dnes a zítra napíšu články rovnou dva. No, moc se mi do toho nechce, dělala bych radši milion jiných věcí, ale prostě to zvládnu!


Myslím, že nikoho už ani v nejmenším nepřekvapí, že mým nejoblíbenějším ročním obdobím je léto. Vždycky jsem to tak měla. Abych ale řekla pravdu, nechápu, proč jsem měla ráda léto, když jsem byla na základní škole. Já vždycky nesnášela letní prázdniny. Jo, čas pro výsměch máte právě teď! Haha. Nikdy mne totiž nebavily. Byly na mne moc dlouhé a já se doma na vesnici prostě nudila. Kolikrát jsem dokonce odpočítávala jejich konec! No chápete to? Já teď absolutně ne. Nejradši bych se vrátila do první třídy a začala je mít ráda a užívat si je, než by bylo pozdě, jako je teď.

Jsem zmrzlina. Tato informace ale taky už nikoho nejspíš nepřekvapí. Na létu mám právě nejradši to, že si na sebe můžu obléct prakticky cokoliv a stejně mi nikdy nebude zima. Nevydám-li se tedy v noci v plavkách někam na Sněžku. Jasný, že jsou i chladnější dny, ale i zima má své teplejší. Jestli chápete.

Další věc, která je mi na létu hodně sympatická je to, že jsou lidé takoví optimističtější a veselejší. Venku je déle světlo a sluníčko svítí více a to s lidmi dělá hotová kouzla. Můžeme trávit víc času venku bez toho, aby nám umrzaly končetiny a nebo jsme se rovnou celí podchladili. 

Navíc během léta jsou období dovolených a období, kdy se podnikají výlety. Přiznám se, že když jsem byla na základce a během léta rodiče řekli, že pojedeme někam na výlet, brala jsem to spíš tak, že konečně nebudu chvíli doma. Teď jsem ale ráda, že něco málo z toho velkého světa vidím. Vždy jsem měla ráda i samotnou cestu a ne jen cílovou destinaci. Doteď si vlastně užívám jen tak jet a koukat kolem sebe. 

Co máte na létu nejraději vy?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

2 komentáře:

  1. Máš pravdu lidé jsou milejší a veselejší :) já mám taky ráda léto, ale zas nemusím si velká vedra :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám léto taky nejraději hlavně kvůli počasí a toho, že je tolik možných výletů a aktivit, které člověk může využít :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3