Výzva - 20. článek - Mé vysněné bydlení

úterý 17. července 2018


Ahojte,
až teď vidím, kolik těch zasněných témat jsem si zvolila. A ještě jich na mne pár čeká. Ale nevadí, alespoň to bude takové veselé. Tedy doufám. Pro dnes jsem si zvolila "Mé vysněné bydlení".

Někteří z vás si možná všimli, že jsem o víkendu měla výpadek. Jo, přiznávám se. Byla jsem tři dny mimo počítač a mimo virtuální svět a i když jsem měla články předepsané, vůbec jsem si nevzpomněla na to, že bych je měla publikovat. To se přiznám na rovinu. Jo, možná je to zkrat ve výzvě, ale já si ty tři dny tak užila, že si to odpustím. A vyzkoušela jsem si být docela dlouho bez počítače. Možná to zní divně, ale jelikož mám i brigádu, kde sedím pořád za PC, tak jsou pro mne 3 dny bez něj takový malý zázrak. Výzvu ale dokončím, teď už se přece nevzdám!


Teď už ale k tématu. Kdy poprvé jsem začala přemýšlet nad tím, v jakém baráčku a nebo bytě bych chtěla bydlet? To už bude pěkně dlouho. To jsem určitě byla ještě na základce. Možná i ve školce! Když jsem chtěla velký hrad a žít si v něm jako princezna. Samozřejmě nesměly chybět uklízečky. Uklízet celý hrad, to bych tedy fakt nechtěla. A zahradník. A hlavně tedy nějaký ten pohádkově bohatý princ. Prostě takové ty klasické sny malého děvčátka v předškolním věku. 

Časem jsem své nároky trochu zmenšila a chtěla jsem už jenom velký barák s velkou zahradou. Mít v něm vše, na co si jen můžete vzpomenout. Ložnici s koupelnou a velkou šatnou, balkón, nesmyslně velké pokoje, obývák, saunu. Jo a taky krytý bazén. Úplně jsem se viděla, jak v něm plavu! I z těchto představ ale taky po čase sešlo a já jsem byla rozhodnutá, že budu mít tak akorát velký rodinný baráček. A že budu mít dvě děti a každé bude mít svůj vlastní pokoj. To teda hlavně!

Jenže teď, když vím, jak je nákladné a složité nějaký ten svůj vysněný baráček postavit a nebo koupit nádherný byt, už tak nějak nesním o žádném velkém sídle. Ani o hradu a ani o velkém baráku s velkou zahradou. Samozřejmě nevím, kam mne život zavane, co si budu moct s budoucím partnerem dovolit, ale jedno vím jistě. Chci francouzské okno. Alespoň jedno. Jo, je to taky takové nadstandardní přání, ale mne se tento prvek prostě děsně líbí! Už vlastně ani nějak nesním o baráčku, nevadilo by mi ani být v bytě, ale to francouzské okno prostě chci a o tom už nejméně dva roky sním. Jo a taky jsem zvědavá, jestli se mi toto jediné mé skromné přání splní! No uvidíme.

Jak vypadá vaše vysněné budoucí bydlení?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

6 komentářů:

  1. Dobrý den, tématem Mé vysněné bydlení se zabývám již delší dobu. Informace k této otázce si obstarávám účastí na souvisejících diskusích k tomuto tématu, je to však dost časově náročné a těžko se shánějí. Najít o tom se mi toho však podařilo hodně hlavně také zde

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím všechny, kteří také diskutují k zajímavé otázce Mé vysněné bydlení. Je však potřeba počítat s tím, že zjišťování informací zabere mnoho času, neboť je potřeba dohledat veškeré poznatky, které se dají čerpat z různých diskusí. Já jsem však dost informací vyhledal také tady

    OdpovědětVymazat
  3. Já nikdy neměla vysněné bydlení. Vždy to tak nějak přišlo - hlavně pronájem, bydlení s partnerem, zase pronájem. No asi stárnu a začala jsem snít o svém vlastním krásném domečku. Moc se mi líbí tady tyhle typy domů. Ale pořád právě váhám nad tou hypotékou. Bojím se, že bych ji neutáhla

    OdpovědětVymazat
  4. Také jsme se rozmýšleli, jaké by to bylo mít všechny peníze světa. Asi po půl roce jsme narazili na inzeráty u firmy: https://www.eurobydleni.cz/reality/pardubice/ A docela se nám to zamlouvalo, tak jsme do toho šli. A jsme zatím spokojeni. Cenově to nebylo tak hrozné... ��

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak oprava, bylo to tady u téhle firmy. Pardon za spam. :(

      Vymazat
  5. No moc hezké sny o bydlení. Ale mám pocit, že jste ještě hodně mladá a určitě se vám podaří si ty sny splnit :) Když už i mě se pomalu ale jistě plní sen a našli jsme tady ten pravý byt, který mi úplně učaroval. Jinak francouzské okno je také moc krásný sen :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3