#LittleChristmas - Adventní kalendáře 2018

sobota 10. listopadu 2018


Ahojte,
jo. Zbláznila jsem se. Je začátek listopadu a já už jdu psát do rubriky o Vánocích. Z každého rohu na mě ale útočí adventní kalendáře a já jsem se rozhodla, že vám ukážu ty, které mě zaujaly a třeba někoho inspiruji. Tak jdeme na to!
PS: Znáte soutěž o nejlepší foto Instagramu od vyvolej.to? Já jsem se o ní dověděla před pár dny, ale okamžitě jsem musela jít do toho! Jestli mě chcete podpořit, můžete zde. Budu vám vděčná.

Yves Rocher


Kalendář, který se mi líbí nejvíc a který bych si nejraději i koupila, ale abych byla upřímná, nerada takto utrácím před Vánoci a radši za ty peníze koupím nějaké dárky pro svou rodinu a nebo kamarády. Každopádně tuto značku mám fakt ráda a tento kalendář by mi udělal radost! 
Můžete ho sehnat zde a stojí 1199 Kč. 

Douglas

Zdroj: douglas.cz

Další kalendář, který mne fakt zaujal, je tento od Douglasu. Obsahuje samé produkty na skin care. A co si budeme říkat, mám to tak já a i plno z vás určitě. Čím jsme starší, tím víc se o skin care zajímáme. Ráda bych vyzkoušela všechny možné produkty, které tento kalendář obsahuje. 
Můžete ho sehnat zde a stojí 699 Kč. 

Pro pokračování ve čtení klikněte na:



Rituals

Zdroj: rituals.cz

Kalendář, který mne zaujal jak svými produkty, tak svým designem, je tento od Rutials. A čím je tak speciální? Tento kalendář má kolem sebe svítící řetěz. 
Můžete ho sehnat zde a stojí 2400 Kč. 
Jeho levnější verze, která obsahuje dost podobné produkty, ale nesvítí, je zde a stojí 1590 Kč. 

NYX Cosmetics 


NYX kalendáře si pamatuji jako ty, které v sobě mají jen samé rtěnky a zase jen rtěnky. Tento rok (nepletu se doufám, haha) ale NYX změnil obsah a rtěnek v kalendáři už najdete jen 12. Tvůrci do něj přidali tvářenky a oční stíny. A možná ještě neco jiného, to už si ale nepamatuji.  
Můžete ho sehnat zde a stojí 1299 Kč. 

Heart and Home 

Zdroj: eshop.albi.cz

Já jsem velký milovník svíček. Když se blíží podzim a Vánoce, nedokážu bez nich být. Z tohoto důvodu mi právě padl do oka tento kalendář plný voňavých svíček Heart and Home. Svíčku od HH jsem už měla a musím říct, že voněla fakt krásně!
Můžete ho sehnat zde a stojí 584 Kč. 

Mixit 


Zdroj: mixit.cz

Kalendář od Mixit jsme mohli vídat v každém vlogmas od holek z ACOS. Kalendář se mi v nich vždycky hrozně líbil, proto jsem ho sem zařadila.
Můžete ho sehnat zde a stojí 1159 Kč. 

ETS Adventní kalendář 

Zdroj: kavagastro.cz

Další kalendář, který mě zaujal, je tento s čaji. Čaje piji hodně ráda. Hlavně v období Vánoce většinou si i o nějaký řeknu. Proč je teda rovnou nemít v kalendáři? Tento kalendář má i modrýho bratříčka, který se liší jen příchutěmi čaje. 
Můžete ho sehnat zde a stojí 269 Kč. 
Modrý můžete sehnat zde, stojí taky 269 Kč. 

Wera


Kalendář, který mě zaujal hlavně tím, že jsem ho nikdy předtím neviděla, je tento s nářadím. Je tedy spíš pro pány, každopádně jestli nevíte, co dát svým kutilským polovičkám, toto by se jim mohlo líbit a nářadí v tom by se jim mohlo hodit.  
Můžete ho sehnat zde a stojí 1590 Kč. 

Technic

Zdroj: normain.cz

Jestli rády relaxujete ve vaně, tento kalendář by se vám mohl líbit. Mě zaujal hned. Obsahuje 11 koupelových bomb, 3 soli do koupele a 10 různých mýdel v různých tvarech. Hlavně ty koule a soli bych určitě využila!
Můžete ho sehnat zde a stojí 399 Kč. 

Biotherm 


Poslední kalendář, který vám dnes ukážu je tento od Biotherm. Obsahuje vzorečky parfémů, krémů a dekorativky od high endových značek a od samotného Biorhermu.
Můžete ho sehnat zde a stojí 1578 Kč. 

Chystáte si koupit nějaký kalendář? Zaujal vás nějaký z mého výběru?

Na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥  

14 komentářů:

  1. Presne tento článok som potrebovala :D ja som si kupila ten od Yves Rocher :)

    OdpovědětVymazat
  2. Juu, náhodou, teď je to nejlepší období! Ty rituals jsou fakt krásné, ale asi bych za to nechtěla utrácet :) Snad ale se někdy budu moct rozmazlit. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já měla v plánu si koupit The Body Shop, ale nakonec jsem koupila Weledu. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Neuvažovala si někdy o přírodní kosmetice? Na tohle se nedá koukat, tolik chemie na jednom místě, koupila bych si z toho snad jen ty čaje nebo Mixit, kdybych nebyla tak vybíravá.

    OdpovědětVymazat
  5. Letos jsem si chtěla konečně nějaký pořídit. Všechny vypadají super, ale zatím nevím který. Moc se mi jeden líbil, teď si nevybavuju od koho, ale stál asi 2500,- tak to jsem si řekla, že tohle už bohužel ne :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  6. Najviac sa mi páči ten od Yves Rocher. Sama som si ho chcela kúpiť, no nakoniec som dala prednosť kalendáru od značky Balea.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny kalendáře jsou krásné, mě se nejvíc líbí ten od Yves Rocher a od NYX, ale sama bych si je nekoupila :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem třeba až letos zjistila, že existují i jiné adventní kalendáře než ty s čokoládou. :D Akorát škoda, že jsou prostě adventní a dávat je někomu pod stromeček už nemá moc smysl. Přítel má na konci listopadu svátek, takže jemu kupuju ty s čokoládou, kosmetiku nebo svíčky by asi neocenil. :D

    I am Lenka

    OdpovědětVymazat
  9. Všechny vypadají moc krásně :) Já bych oceli ten s čaji nebo Biotherm :)

    LITTLE THINGS FOR EM

    OdpovědětVymazat
  10. Dost se mi líbí ten od Yves Rocher, ale zatím jsem se k němu neodhodlala :D Loni jsem měla akorát ten od Essence, ale do toho bych už znovu asi nešla :)
    Elle about everything

    OdpovědětVymazat
  11. Koukám, že s adventníma kalendářema se doslova roztrhl pytel, ale ne že by mi to vadilo, ba naopak :-). Ten z YR vypadá opravdu lákavě!

    Ennepenne.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Mě zaujal kalendář v DM :) Jinak ten od Mixitu bych brala!

    OdpovědětVymazat
  13. Mně se nápad kosmetických adventních kalendářů moc líbí, ale upřímně ani nevím, jestli bych ho já sama chtěla, menší balení produktů moc nemusím a bylo by mi líto dát za něj tolik peněz :) Ale letos dostanu adventní kalendář s čaji, tak na něj se moc těším :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  14. Jééé moc se mi líbí vzhled kalendáře od Douglas :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3