Krásný rok 2019!

úterý 1. ledna 2019


Ahojte,
sice jsem už psala článek na téma rok 2019, ale myslím, že jsem v něm trochu zanedbala přání k vám a to je podle mě škoda. Bez vás, čtenářů, by mé blogování nebylo tím, čím teď je. Ano, mohla bych si psát jen sama pro sebe, bavilo by mě to, měla bych z toho radost, ale i když všichni říkáme, jak nezáleží na číslech, tak je to pro nás stejně dost důležitá součást blogování. Protože komentáře dokážou zlepšit každý den a upřímný zájem čtenářů zas přináší štěstí!


Přeji vám všem jen to nejlepší do roku 2019. Štěstí, zdraví, lásku. Víc asi ani nepotřebujeme. Všem, bez rozdílu, jestli jsi pravidelným čtenářem (za to upřímně děkuji a vážím si toho) nebo jsi zde jen náhodou :) . Buďte všichni spokojení a šťastní, to je to jediné, o co jde. A taky doufám, že se tady spolu v roce 2019 budeme mít krásně. 

Chtěla bych popřát hodně úspěchů i dalším blogerkám a blogerům. Ať se vám daří, ať máme navzájem co číst. Dále bych chtěla popřát celé této komunitě, ať neusíná na vavřínech a nepřenechává všechno krásné jen YouTubu, protože já věřím, že pořád jsou tu blogerky a blogeři, kteří by se svého blogu nevzdali za nic, i když ví, že na YouTubu je momentálně víc příležitostí. 

Těším se, až se tady zítra znovu uvidíme. Povyprávím vám o naší cestě do Budapešti. Pro začátek tu pro vás mám video, které jsem v Budapešti natočila. 


Mějte se krásně a na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥ 

6 komentářů:

  1. I když je teď Youtube oblíbenější, stále si ráda přečtu nějaký článek. Pěkný nový rok i tobě. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že v tom nejsem sama :) V tom, že ráda čtu blogy :)
      Děkuji ♥

      Vymazat
  2. Tobě také hodně štěstí do nového roku! :) Také bych se blogu nevzdala. YouTube jsem zkoušela, ale nebaví mě ta úprava videí a ani se u toho necítím moc příjemně. Psaní je pro mě lepší. :)

    I am Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) Já jsem nikdy nezkoušela si sednout před kameru a mluvit. Když už něco dělám, tak je to ve stylu jako toto video, uvědomuji si, že to není úplný TOP na youtube, že lidi mají radši, když se v tom mluví, ale pro mě jsou tato videa super vzpomínky. Teď lituji, že jsem si stejné neudělala i z Osla :( Ale co, už si je budu dělat z každé cesty!

      Děkuji ♥

      Vymazat
  3. Taky ti přeji moc krásný rok 2019, ať se ti splní co si přeješ :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3