Spotřebovanci 1.3

sobota 5. ledna 2019


Ahojte,
sakra, už je tady zase to šílené období s názvem zkouškové. Musím se s nim porvat a doufám, že na té mé malé bitvě neutrpí nějak výrazně blog. Jo, nějak nejspíš jo. Jen se modlím, aby to nebylo tak drsné. No, zatím neumírám, tak zatím mohu psát! A doufám, že budu psát i dál během něj. Člověk přece nějaký relax potřebuje, ne? 

Ale abych to zase jen neokecávala. Vlastně jsem vás chtěla varovat, že se může stát, že z ničeho nic přestanou vycházet články, tak to bude přesně z tohoto důvodu. To sem ale teď nepatří. Jo, už jdu na článek. Dnes to bude o kosmetických produktech, které se mi povedlo spotřebovat.


Myslím, že o šamponech a kondicionérech od Faith in Nature vám už nemusím nic psát, protože je ode mě už určitě znáte. Jednoduše je miluji.
Víc už se ale rozepíšu o šamponu a kondicionéru od Wooden Spoon. Vyhrála jsem je v soutěži, takže jsem si nemohla vybrat, na co sada bude. Už když jsem si přečetla, že se jedná o šampon a kondicionér na mastné vlasy, tušila jsem, že to bude průser. A jak jsem vám už napověděla, opravdu to pro mé vlasy průser byl. Ani jednu lahvičku jsem nevypotřebovala a rozhodla jsem se, že se jich zbavím. Jo, nemusely mi sednout kvůli tomu špatnému typu vlasů.


Jako další tu mám malinový ocet od Yves Rocher. O tomto produktu plánuji samostatný článek, proto si svůj názor na něj zatím nechám pro sebe, pššt.
Arganový olej, už ani nevím od jaké značky, byl úžasný. Jo, tak úžasný, že jdu teď najít odkaz na něj. Tady je. Olej mi sice nevoněl, ale ty jeho účinky, které měl na mé vlasy, za tu chvíli nepříjemného zápachu rozhodně stály a až budu příště dělat objednávku na Biooo.cz, tak si ho rozhodně koupím znovu.
Dalším ne úplně vonícím produktem byla tato péče na vlasy od značky Brazil Keratin. Slibovala posílení vlasů a jejich růst. Vím, že jsem od něj nemohla čekat zázraky a vidět zlepšení hned po pár dnech, ale celou dobu jsem měla pocit, že ho používám naprosto zbytečně.
Lak na vlasy jsem dostala minulý rok na předání cen blogerek roku. Používala jsem ho vlastně jen, když jsem šla na nějakou společenskou akci, proto mi vydržel hodně dlouho. Lak dělal přesně to, co sliboval. Po celý večer zafixoval vlasy, za mě spokojenost. 


Hruškový antiperspirant od Dove fakt nádherně voněl! Jo, pořád jsem nepochopila, proč na takovýchto produktech píšou, že vydrží 48 hodin, když nedá ani čtvrtinu z tohoto času. Každopádně jeho používání bylo příjemné.
Čistící gel od Mixy jsem měla fakt ráda! Vlastně tak nějak mám ráda všechny čistící gely. Odlíčil jak makeup tak i řasenku. 
Vlasová kůra od Alverde nádherně voněla a také dělala to, co slibovala. U této konkrétně to byla hydratace suchých vlasů. Vlasové kůry od Alverde mám moc ráda, dobrý půlrok už nepoužívám jiné, jen vždycky střídám druh. 

Heh. Teď jsem zjistila, že tyto fotky mám v počítači už od konce října. To jsem to psaní spotřebovanců fakt protáhla. Už se ani nedivím, že když jsem chtěla hledat obaly, abych se koukla na přesné značky a názvy, tak jsem je prostě nenašla. No, ale nakonec jsem to zvládla sepsat, sice po 2 měsících, ale přece!

Jak dlouho nejdéle na vás čekaly fotky na článek, než jste článek doopravdy sepsali?


Mějte se krásně a na viděnou u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥ 

14 komentářů:

  1. Tie šampóny by som veľmi rada vyskúšala. Vyzerajú naozaj super. ;) A micelárky od Mixy mám tiež veľmi rada. ;)

    Prajem ti krásny deň a chcem ťa pozvať na moju
    novoročnú GIVEAWAY♥´ .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rozhodně je mohu doporučit, takže jestli budeš mít příležitost, tak do nich určitě jdi :)

      Vymazat
  2. Antiperspirant s vůní hrušky? Akorát jeden plánuji koupit, tak se po něm podívám. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podívej, ta vůně byla fakt super, taková osvěžující, ale zároveň i trochu nasládlá :)

      Vymazat
  3. Na ten ocet jsem právě zvědavá, už dlouho o něm uvažuju :)
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  4. Aj ja teraz bojujem so skúškami. Tak dúfam, že nám to všetko vyjde. :)
    Už dlhšie som rozmýšľala nad prípravkami od Mixy, takže určite niečo vyskúšam.
    Simple but significant

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky doufám, budu ti držet palce :)
      Vyzkoušej, Mixa je super :)

      Vymazat
  5. Tento gel od Mixy jsem měla taky a byl super :) Ale úplně nevím, jestli bych si ho koupila znovu, přeci jen jsem si teď víc oblíbila značku Alverde :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Alverde je taky neskutečně super! :) Zrovna se chystám pro denní krém od Alverde :)

      Vymazat
  6. Hihi.. do dnes mám ve složce produktů na blog fotky, které na článek čekají přes rok, možná i déle. Jo, jsem ostuda :-D Jinak co se značky Alverde týče, tak jsem zkoušela plno produktů a ani jeden z nich mi nevyhovoval :-(

    Přeji Ti krásný a úspěšný nový rok!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uff, tak na tom vlastně nejsem ani tak špatně! :D
      Ne jo? Tak každýmu nesedne vše, ale celkem mě to překvapuje..-.-"

      Vymazat
  7. Wooden šampon s kondicionerem jsem taky kdysi někde vyhrála a upřímně to nebyl nejhorší šampon ale znovu ho nemusím mít protože se mi zdálo, že se mi po něm vlasy mastí snad ještě víc.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, to já tyhle aspekty jako jestli se mi po něm mastní vlasy víc a nebo míň vůbec nezkoumala, mě nesedl i při samotném používání, takže jsem z toho byla akorát otrávená :) je mi to líto zrovna u týhle značky.

      Vymazat

Děkuji za komentáře <3