Můj leden 2020

středa 29. ledna 2020


Ahojte,
leden nemám moc ráda, protože to je pro mě měsíc, kdy se nic pořádného neděje, protože pořád dokola řeším jen zkoušky. Ty jsem v pondělí ale už dořešila a tak mám teď naštěstí už chvíli volno a můžu si užívat prázdniny. 


Ani vlastně nedokážu říct, jaké bylo letošní zkouškové. Měla jsem totiž morálku úplně povolenou a bylo mi docela jedno, jaké známky dostanu. Chtěla jsem hlavně prolézt. To se mi naštěstí povedlo, žádnou zkoušku jsem opakovat nemusela, ale na druhou stranu jsem nedostala ani jedno A. Nijak mě to ale netrápí, hlavně že to mám za sebou. Měli jsme letos 6 zkoušek a na to nejsem zvyklá, protože na bakaláři jsme měli tak 4-5. No v posledním semestru jen 2 kvůli státnicím. Takže letos jsem dělala dvě už v prosinci v předtermínech a zbylé jsem se snažila udělat co nejrychleji, abych si od té školy mohla pořádně odpočinout. 


Přes leden jsem se ale snažila věnovat i jiným věcem, než je jen škola. Přece jenom nejde úspěšně studovat a nevěnovat se ničemu jinému. To byste z toho prostě zcvokli. Proto, když se mě mamka ptala, jestli nepojedeme na lyže den před mou poslední zkouškou, řekla jsem, že pojedeme. Potřebovala jsem si trochu odpočinout. Docela mě ale zarazilo, kolik sněhu na horách není. Pamatuji si, kdy se v tomto středisku nedalo přes závěje ze silnice ani vidět a teď tam po závějích nebyla ani stopa. A pak někdo bude tvrdit, že globální oteplování není problém. Dnes (28.1.) byla dokonce bouřka a to je už fakt hodně zvrácený!


V lednu jsem projevila snahu se naučit brzdit na bruslích. Nevím, jestli jsem vám to psala, ale když jsem byla v prosinci na zimáku, pod nohy mi spadl nějaký pán s malým dítětem. Jejich chybou, prostě dělali kraviny. Já jsem ale absolutně neuměla zabrzdit a tak jsem musela šikovně spadnout přes ně. A oni se ani neomluvili. Řekla jsem si, že je na čase to změnit a nechala jsem se od spolužáka učit brzdit. Hokejistu sice nepřipomínám ani zdaleka, ale jsem už schopná zastavit dříve, než o mantinel a nebo čekáním, až se to prostě zastaví samo. 

No, toto je bohužel vše, co mohu ke svému lednu říct. Doufám, že vy jste ten svůj měli záživnější!

Jaký byl váš leden? Jak jste na tom se zkouškami? 


Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

22 komentářů:

  1. Taky jsem měla leden ve tvořený ze zkoušek, naštěstí jsem měla jen 3 + zápočet..Zkoušky jsem naštěstí dala, ale musela jsem si opravovat ještě jeden zápočet z prosince z psychologie, jelikož to je docela záhul, ale už mam taky skoro týden klid, jenže to rychle utíká a v pondělí zase škola. :) Každopádně tobě ke zvládnutí zkoušek gratuluji! Já kromě učení měla dvě oslavy a spíš jsem odpočívala, protože taky na mě něco lezlo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tobě taky gratuluji ke zkouškám! :) Ty jo, škola už v pondělí? Tak ať se ti daří! ♥

      Vymazat
  2. Uff ešťe že už máš skúšky za sebou. Keďže bol polrok a ja mám individúalne štúdium musela som ešťe nejaké známky nazbierať no som rada, že som to nejak zvládla :)a k tomu snehu je to smutné a zároveň ma to hnevá, že len čo nasneží hned sa to aj roztopí a je len voda :/
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ♥
      Jsem ráda, že jsi školu taky zvládla :) No přesně..-.-" je to nepřirozený

      Vymazat
  3. Gratuluji k úspěšnému dokončení zkoušek :) já jsem ještě na střední a také jsem měla leden ve znamení testů a zkoušení.

    One Loving Girl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! ♥
      Tak hlavně, jestli jsi všechny testy v pohodě zvládla :)

      Vymazat
  4. Leden také nemám ráda, všechno se táhne a není v něm nic zajímavého. Gratuluji ke zkouškám! :))

    OdpovědětVymazat
  5. Gratulujem k skúškam! A aj ja by som sa mala naučiť brzdiť na korčuliach, lebo presne toho sa bojím vždy, keď sa korčuľujem — tak ďakujem za motiváciu!

    SIMPLY BERENICAFacebook PageREAD ABOUT "SOLID DEODORANT BY PONIO"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :)
      jop, jen do toho jdi, získáš na nich pak mnohem lepší pocit! :)

      Vymazat
  6. Fuuu! Když to čtu, tak jsem hrozně ráda, že už jsem úspěšně dokončila po dlouhých 6 letech svoje studia, a už mě nikdo neuvidí na žádné zkoušce :D Já ten leden taky nějak nemusím. Hrozně mě ubíjí ta tma. Navíc nejsem ani milovník žádného zimního sportu, takže se věnuju aspoň čtení :D

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak to ti závidím, že už máš zlatý klid! :) :D
      Ta tma je snad nejhorší :/

      Vymazat
  7. Gratuluji k hotovým zkouškám! :) Mě letošní zkouškové tak nějak trvalo dlouho a zároveň jsem skoro žádné neměla :D na magistrovi totiž místo zkoušek máme spíše spoustu závěrečných esejí a prací, takže jsem spíše psala než se učila na zkoušky. Dvě jsem zvládla už v předtermínech v prosinci a jednu poslední jsem dodělala minulý týden, tak už mám taky volno :)
    Lyže jsem ale bohužel letos nestihla :/ když je volno od školy, tak místo toho chodím na dvě brigády a ještě na stáž, tak stejně nemám moc volna :D
    Palec hore za brždění na bruslích! Mě trvalo snad dvě sezony než jsme se to pořádně naučila :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :)
      Jej, tak to to máš lepší. Já jsem taky na magisterským a zkoušek jsme měli dost. Příští semestr máme tedy jen dvě, ale plno zápočtových testů :(

      Vymazat
  8. My jsme bouřku neměli, ale docela mě zarazilo, když jsem o ní ráno četla na novinkách. Počasí se zbláznilo.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Také si ještě dobře pamatuji hromady sněhu přes celou zimu, občas mi to i chybí, hlavně, když jedu domů na Vánoce. Je to pár let a vše je jinak...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně. My nikdy nemohli vyjet kopce a všude bylo po kolena sněhu :(

      Vymazat
  10. Taky mi přijde, že leden je takový měsíc,kdy se toho moc neděje. Dřív byl aspoň sníh, teď není omalu ani na horách :D Ale moc ti gratuluji ke splněným zkouškám, snad si budešmoct pořádně odpočinout :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já naštěstí zdárně zakončila poslední zkouškové v životě a už se nemůžu dočkat července, kdy začnu nový život :D Tak gratuluji k zakončení tvého zkouškového a hodně štěstí do dalšího semestru :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3