Aktuality

pondělí 16. března 2020


Ahojte,
ozývám se v dost nečekaný den na mě. I když se přiznám, že v poslední době mi to psaní článků na středu a víkendy stejně nešlo. Ale teď se nejspíš budeme vídat častěji!


Všichni víme, jaká je doba a netřeba to tu znovu zdůrazňovat. Je jisté, že teď budeme chvíli více doma, než bychom třeba chtěli. Alespoň u mě to tak je. Respektuji ale rozhodnutí a vnímám ho jako správné, i když je to pro mě utrpení. Doufám ale, že ho budou respektovat všichni, aby tato opatření mohla zase odejít, nic jiného si vlastně nepřeji. K tomu ale musíme být všichni doma, jestliže vám to práce umožňuje.

Proto jsem se rozhodla, že se pokusím psát co nejvíce a naprosto ignorovat má nastavená pravidla ohledně publikování článků. A to publikování ve středu a o víkendu, jak už jsem zmínila. Nejsem si jistá, jak často články budou vycházet. Vím, že každý den u mě není úplně reálné, zkoušela jsem si to v červenci 2018 a vím, že bych z toho byla akorát otrávená. Zkusím tedy psát článek každý druhý den a klidně i o věcech, o kterých bych normálně nepsala.

Třeba jsem si totiž všimla, že články o knížkách nejsou zrovna nejoblíbenější na mém blogu a skončila jsem s nimi. Jenže knížky jsou zrovna teď to, co nás může zachránit před dlouhou chvílí, takže můžete očekávat nějaké recenze a zároveň i tipy na to, co si přečíst. Chci se i věnovat výzvě od Verči, ze které jsem sem už plno článků dala. Budu se věnovat i tématům, které bych normálně nepsala, protože bych zrovna daný týden chtěla vydávat jiné články a dané téma by mi nepřišlo natolik zajímavé, abych ho do týdne zařadila.

Vím, že klesne čtenost článků, že prostě nebude ve vašich časových možnostech všechny přečíst. Zároveň vám chci ale dát víc na výběr a taky možnost si přečíst něco jiného, než články o koronaviru. A toto je na dlouhou dobu naposled, co jsem na svůj blog toto slovíčko napsala. Jestli byste chtěli tedy můj názor na situaci, tak se podělím, myslím ale, že je toho teď všude tolik,  že nikdo nechce číst další názor. 

Doufám, že sama sebe ale udržím v psychické pohodě, abych byla schopná psát. Jestliže budu mít nějakou krizi, ta články přibývat nebudou. Jo, pomáhá mi se z toho vypsat a taky mi vždycky dáte skvělou zpětnou vazbu, ale černé myšlenky o nynější situaci prostě vůbec nezapadají do této mé filozofie. Navíc vám chci od situace ulevit a ne to ještě zhoršovat. 

Posílám vám všem plno síly a zdraví a uvidíme se fakt už brzy u dalšího článku. ♥

Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

7 komentářů:

  1. Já jsem doma už třetí den a šílím, vůbec mě to tu nebaví!:( jsem zvědavá jak vydržím dál, ale blog je dobré odreagování. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem doma už týden. Tedy dvakrát jsem jela navštívit přítele (když se to ještě mohlo), ale vždy jen na chvíli a taky už nevím, co bych dělala. Je to hrozné, doufám, že to brzy přejde... -.-"
      Jo, to rozhodně je! :)

      Vymazat
  2. Je to teď těžké. Ale zase je spousta času na úklid, na rodinu apod. Taky ráda čtu knihy, kterým se teď dost věnuji.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já blbka si udělala velký úkol minulý týden, takže teď nemám co uklízet :D

      Vymazat
  3. Tak já teda doma nejsem, naopak mám práce až nad hlavu, protože pracuju v obchodě. A i když jsem "kancelářská", jsme teď všichni vyhnaný a doplňujeme a doplňujeme. Je to docela fyziky i psychicky náročný, ta atmosféra všude kolem je prostě divná a děsivá. Tak snad se toho sajrajtu zase brzo zbavíme. :)
    Michelle B :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak to přeji, ať to všichni ve zdraví přežijete! :) Aspoň ale nemáš tolik času se nudit a vymýšlet katastrofické scénáře :)

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3