Spotřebovanci 1.7

sobota 28. března 2020


Je to sice teprve měsíc, co vyšly poslední spotřebovanci, ale mně zrovna začaly docházet snad všechny produkty, které jsem měla a navíc jsem třídila svůj šuplík s dekorativní kosmetikou a tak se stalo, že jsem nasbírala tolik věcí, že mám fotky hned na dva články. A nutno podotknout, že tentokrát píšu hned po nafocení, takže ani nebude měsíční prodleva! Dekorativní kosmetiku si ale nechám na příště a dnes se spolu podíváme spíš na pečující kosmetiku. No, spíš na produkty na vlasy, jak tak na to koukám.


Přírodnější řada produktů na vlasy od Welly byla sice trochu dražší investicí, na druhou stranu byla naprosto fantastická! Šamponu stačilo fakt málo a s hodně vodou napěnil a skvěle umyl vlasy. Maska byla hodně vyživující a už po jejím použití skoro nebyl kondicionér potřeba, proto mi ani nevadilo, že ho bylo o trochu méně než šamponu. Normálně tyhle rozdíly v objemu těchto dvou produktů úplně nesnáším. Tuto řadu bych si klidně pořídila znovu a dost o tom uvažuji!


O tomto šamponu a kondicionéru jsem vám už v nějakém článku psala, bohužel si nedokážu vzpomenout v jakém. Vím, že jsem je dost pomluvila, protože v tu dobu jsem měla hodně špatné vlasy a myslela jsem si, že za to mohou i tyto produkty. Postupem času jsem ale zjistila, že to nebylo touto kosmetikou, ale prostě vyčerpáním vlasů z odbarvování. S tím jsem skončila na bůhví jak dlouho, (achjo, ta fakt blond mi bude chybět!) a začala jsem víc pít, poctivěji brát vitamíny na vlasy z DM a zbavila se zničených konečků. Vlasy se daly do pohody. Tedy, v rámci možností. Vytáhla jsem tedy zbytky těchto přípravků a dopotřebovala jsem je a vlasům fakt neškodily. Spíš fungovaly, jak měly, beru tedy zpět, že jsou špatné. 
Masku na vlasy od té samé značky jsem si úplně zamilovala. V životě jsem snad necítila hezčí vůni masky na vlasy!


Udělala jsem velkou radost sama sobě, kdy jsem za měsíc vypotřebovala dvě mléka na tělo. To od Baley naprosto geniálně vonělo, ale na mou vysušenou pokožku v zimě nestačilo. V létě to bude ale přesně to ono, co potřebuji! Bylo lehké a rychle se vsakovalo.
To od Yves Rocher byl přesný opak. Nijak zajímavě nevonělo, spíš mělo neutrální krémovou parfemaci, ale za to hydratovalo, tak jak mělo. Takže na zimu ideál.


O vlasovém másle od Alverde tu už bylo řečeno plno, takže řeknu jen to, že mi vyhovuje a je mou stálicí, kterou ale bohužel momentálně nemám, protože karanténa. Na druhou stranu ho teď nepotřebuji, protože karanténa. 
Stříbrný šampon od Baley jsem kupovala někdy minulé jaro v Německu, ale hádám, že bude dostupné i v českých DM. Nebyl to sice takový zázrak jako to od Schwarzkopfu, ale i tak mi vyhovoval a přišlo mi, že tolik nevysušuje vlasy. 

Jaké produkty máte na vlasy nejradši vy? Máte nějaké své stálice?


Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Přidejte se do giveaway skupiny - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥

19 komentářů:

  1. Moc se mi líbí ten šapon s avokádem. :)
    Já nejčastěji používám vlasové přípravky od Aussie. <3

    Tereza's journal

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aussie jsem používala dřív, ale pak jsem přešla na přírodnější produkty :)

      Vymazat
  2. Ty avokádové produkty na vlasy bych také ráda vyzkoušela. Super, že jsi jim dala druhou šanci a nakonec jsi spokojená. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Seženeš je když tak zde: https://www.brainmarket.cz/znacka/organic-shop/ , jsou cenově dost dostupné :) Jo, tak jsem za to nakonec byla ráda :)

      Vymazat
  3. Já jsem mezi stálicemi měla Botanic Therapy s ricinovým olejem od Garnier, ale našla jsem si nového favorita, řadu s kozím mlékem od Ziaji :) Ta řada od Welly mě ale hodně zaujala :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu Ziaju mám jako krém na obličej, oni mají i věci na vlasy jo? :O

      Vymazat
    2. Jojo, mají i šampon a kondicionér :D Když mrkneš ke mně na poslední článek, tak tam je o nich pár řádků :)

      Vymazat
  4. Já jsem si na své vlasy oblíbila přípravek od Garnier Fructis. Dá se použít jako maska, kondicionér, ale taky jako bezoplachová péče v menším množství. Složení je tuším z 98% přírodního původu.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Z týchto tvojich som myslim kedysi skušala ten silver šampon a tiež ma nejak neohuril. Používam od Schwarzkopf Live a ten je super. Neviem, či to je ten, čo spomínaš v článku.

    OdpovědětVymazat
  6. Ani jeden z tvých spotřebovanců neznám, děkuji za inspiraci :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Produtky jsem vůbec neznala, děkuji za sdílení.

    OdpovědětVymazat
  8. Vlasové máslo od Alverde už mám na seznamu na vyzkoušení nějaký ten pátek, tak ať už tyhle zákazy skončí a já pro něj můžu vyrazit sakra! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Hallo sehr viele Produkte. Ich möchte noch mehr kaufen :)
    Ich folge dir auf deinen Blog;) Ich hoffe das du mir auch folgst;) Liebe Grüße

    Katrin
    https://katrinausdd.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3