Můj prosinec 2020

sobota 9. ledna 2021

 Ahoj, jelikož jsem vám slibovala shrnutí mého prosince už minule a nakonec jsem ho vyměnila za jiný článek, tak dnes s ním přicházím. Prosinec se nesl hlavně ve znamení dopisování diplomové práce, takže toto vynechám (teda skoro, v jedné souvislosti to zmíním) a pokusím se vypíchnout takové ty momenty, které se točily kolem něčeho jiného. 


Za normálních okolností by se tu na blogu v prosinci objevil článek o tom, jak jsem zabalila dárky, ale jelikož jsem na balení letos neměla tolik času, kolik bych ho potřebovala, musela jsem to vyřešit hezkým papírem a stužkami. A také jsem to trochu odflákla, ale pst, takže jsem se tím úplně chlubit nechtěla, ale do toho papíru jsem se úplně zamilovala! A navíc byl oboustranný, z té druhé strany byl stříbrný a tak to nevypadalo zas tak nudně ve výsledku.


Čekání na Štědrý den jsem si krátila procházkami na Staromák. Skoro bych řekla, jak to tam bude bez těch trhů smutné, ale naštěstí se o to postarali lidé, když tam ve velkém chodili. A ten svařák s prdelníkem (jak říkám trdelníku) byl stejně cítit snad u každé přístupové cesty. Stejně ale doufám, že si ho příště budu moct dát! 


Mé volno mezi svátky se vlastně dá rozdělit skvěle na první půlku a pak na tu druhou. Ta první byla nic moc a trvala do 28. prosince. Od rána do večera jsem seděla u diplomky, bohužel i 24. U nás ty Vánoce bohužel ale nikdo stejně moc neprožívá, bratr i táta přijeli až někdy odpoledne, a tak mi to nevadilo zas tolik. Skončila jsem dřív než následující dny a i jsem mezitím stihla ozdobit stromeček. Jinak byly letošní Vánoce klidné, ale nic víc o nich asi říct nemohu, protože jsem si je nemohla pořádně užít. Chtěla jsem totiž mít do 29. vše hotové, protože pak jsme měli plány s přítelem vlastně až do 2. ledna a 3. měla být práce odevzdaná. Takže jsem se jen modlila, abych to stihla napsat, než přijede. To se mi povedlo a tak mohla začít druhá polovina, která byla jedním slovem úžasná. 


Den před Silvestrem jsme si udělali výlet na Plechý. Nebyl to pro nás vůbec těžký výstup, i když jsem slyšela, že někteří jedinci to i vzdávali, ale my dva jsme trénovanější. takže jsme s naprostým klidem kopec zdolali. Jediné nepříjemné bylo ve výsledku to, jak to podkluzovalo. Naštěstí se ale ani jeden z nás nenatáhl, i když jsme k tomu měli oba blízko! Dokonce nám vyšlo i počasí, což u nás dvou je docela zázrak, vždy si naplánujeme výlet a pak je hnusně. Na Silvestra jsme jeli k přítelovi a celý večer jsme hráli společenské hry a byla to prostě skvělá zábava! Já mám společenský hry fakt ráda. Celý Nový rok jsme tak prováleli a odpočívali a pak mě čekaly poslední úpravy diplomky a odevzdání, které se mi naštěstí také povedlo.


Jelikož jsem si sama sobě nadělila pod stromeček některé dodatky Simíků, byly velké výprodeje, tak jsem si našla i trochu toho času na hraní. Já tu hru mám hrozně ráda už od puberty, ale nehraji ji úplně nonstop. Jsou časy, kdy mě to baví víc a časy, kdy míň. Tak je to ale se vším. Se svou siminkou jsem absolvovala promoce a ještě jsem si na Instagramu dělala srandu, že musím natrénovat na ty online promoce. No, snad to tak nebude!


Tato fotka je sice už ze začátku ledna, ale chci ji mít tady, jelikož se dost podstatně týká Vánoc. V úterý jsem byla s kamarádkou na procházce po Praze a zavítaly jsme naposledy na Staromák ke stromečku. Tentokrát to bylo takové jiné, lidi tam už skoro nebyli a působilo to smutně. Prázdné náměstí a v jeho prostředku stromeček. Tak jsem si u něj udělala poslední fotku a byla ráda, že odcházím a že až sem přijdu příští rok, bude to tu o dost veselejší.

Jak jste si užili vy Vánoce a Silvestr?

Těším se na vás u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde

V neposlední řadě sledujte můj blog přes GFC (v menu), jestli se vám tu líbí ♥



12 komentářů:

  1. Mali ste doma krásny stromček! A nádherný bol aj v Prahe, škoda, že sa mi nepodarilo pozrieť sa naň naživo, ale tak snáď tento rok 🥰

    SIMPLYBERENICAFacebook PageREAD ABOUT "EASY SWAPS FOR PLASTIC FREE KITCHEN"

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! ♥
      Jo, tenhle rok už to určitě vyjde a tentokrát i s trhy! :)

      Vymazat
  2. My na Štědrý den chodíme do Zoo což tenhle rok bohužel vláda zatrhla... Snad nastanou lepší časy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé, ale tak to je pěkná tradice! Příští rok to už vyjde :)

      Vymazat
  3. Oboustrané papíry jsou geniální vynález, a když se ještě zadaří a obě dvě strany jsou pěkné - je to o to lepší :D
    Simíky jsem nehrála ani nepamatuju, je to skvělá oddechovka, škoda je, že zabere spíš hodiny než pár minut :DD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně! :D
      no, několik hodin za sebou vždycky :D

      Vymazat
  4. The Sims jsem nehrála ani nepamatuji, ale ráda bych se k tomu také vrátila. Vždycky mě to moc bavilo. :) Měla jsi hezký prosinec. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Měli jste krásný stromeček. The Sims mám doma taky. Je to skvělá hra, ale už jsem ji dlouho nehrála. Když ji zapnu, vydržím u toho sedět skoro celý den. :-D
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :)
      no to já taky, odtrhuje se od toho fakt špatně! :D

      Vymazat
  6. Krásne fotografie! Ja v posledných dňoch neviem prestaň hrať LOL-ko, nejako ma to chytilo, haha❤

    Blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3