Na slovíčko s eL: Like House

středa 5. května 2021

Ahoj, sama se až divím, že píši tento koncept článku tak brzo po tom minulém, který byl o eshopech, jejichž marketing mi vůbec nesedí. Je tu ale další věc, o které bych se chtěla zmínit. Je jím Like House, jak už jste si určitě přečetli v názvu. Pravdou je, že jsem o něm natáčela už i video, které ale vyjde až po tomto článku v sobotu, takže jestli ho chcete vidět, můj YouTube kanál je zde. Jestliže si ale přečtete tento článek, video už vás nejspíš ničím nepřekvapí. No, já jdu rovnou na to!

Like House jsem nesledovala už od začátku, ale od té chvíle, kdy byl venku 10. díl. Bylo mi jasné, že to bude trochu ujetý, což se i potvrdilo. Je tady vůbec někdo, kdo o tom neslyšel? Jedná se o reality show, ve které poslali 7 influencerů do vily na Berounsku a tam spolu žijí a dostávají úkoly. Je to dost bizár, ale já mám tyto reality show ráda. I když tento článek bude znít tak, že spíš ne. 

Nepřijde mi, že by producenti vybrali ty správné influencery. Teda na sledovanost asi ano, ale nevěřím, že všichni influenceři se chovají tak, jak ti v Like Housu. A jestli ano, tak nevím, proč je všechny tak sledujeme. Prima nám ukazuje influencery v rolích naprosto nafoukaných blbů, kteří pořádně neví, jak se vaří rýže v sáčcích a nebo jak se uklízí. Že to jsou jen uječené osoby, které každý večer chlastají a vstávají na oběd. A vypadá to přesně tak, jak si lidi myslí, že influenceři pracují. Tím, že celý den nic nedělají. Já vím, že je nuda ukazovat partu lidí, jak sedí hodiny u počítače, ale občas by to tam zahrnout mohli.

V pohodě mi přijde snad jen ta Barča. Ta se i snaží starat se o domácnost. Pak i tak nějak Datel a Jenis, ale ten zbytek. Zmínku o Ladušce jsem poprvé zaregistrovala, když se řešila její fotka z vířivky, kde je jí vidět až do kuchyně a chová se tak celou dobu, co je ve vile. Adama Kajumiho jsem neměla ráda už před touto reality show a s jejím vysíláním se to jen zhoršuje, Maruška vypadá totálně falešně a Tomi vypadá, že tam celou dobu něco hraje. Nevím, prostě na mě tak působí. 

Věřím, že by se ze 7 influencerů ve vile dalo získat víc, než to, co Like House nabízí. Myslím, že pravá sranda by začala po tom, co by jim produkce sebrala na několik dní mobily a počítače. Chápu, že by to nemohli udělat na celé tři měsíce, když to pro ty lidi je obživa, ale na nějaký týden by mohli. Tohle by mě fakt bavilo sledovat. Takhle mám pocit, že tam jen dělají ostudu celé této komunitě. Ale třeba jsou tak vybraní schválně, co já vím? 

Co říkáte na Like House vy? 

Těším se u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde

12 komentářů:

  1. Mám na to podobný názor. Přišlo mi vtipný, jak na začátku říkali, že chtějí ukázat influencery v dobrém světle, ale přijde mi, že to teda moc nevyšlo :DD

    One Loving Girl

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec to nevyšlo, udělali ze všech influencerů neschopné blbečky :D

      Vymazat
  2. Mám na Like House dost podobný názor. Také nemám pocit, že by byli vybráni ti správní lidé na reprezentace této komunity, na druhou si říkám, jestli by někdo jiný z těch známějších na to vůbec kývnul.. Přijde mi to jako jeden velkej bizár, ale možná právě kvůli tomu se na to ráda dívám ;)

    Another Dominika

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nekývli, protože by to neměli zapotřebí..:) ale taky se na to ráda dívám, to nebudu říkat, že ne :D

      Vymazat
  3. Já jsem to neviděla a upřimně ani po tom moc netoužím. Jména influencerů mi nic neříkají, nevím jestli jsem už možná na toto moc stará :) Každopádně i podle toho co píšeš, i podle toho, jaké reakce jsem viděla od lidí na instagramu, mohli vybrat někoho jiného. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mohli! :) I když možná zrovna tito jim dělají ta vysoká čísla.. :D

      Vymazat
  4. Souhlasím s tím, že výběr účastníků byl od produkce špatný tah. Jsou nezajímaví, nudní, a konflikty mezi nimi působí nahraným a vykonstruovaným dojmem. Viděla jsem dva díly, a dál se nekoukám, ale stejně se tomu člověk nevyhne, protože je toho plný internet :D Myslím, že TV Prima mohla tolik peněz investovat lépe :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! :) Hlavní konflikt je stejně Bára a Datel vs. Kajumi... :D Musím se ale přiznat, že jsem zvědavá, jestli to vůbec vydrží ty tři měsíce spolu... zatím o tom mám lehké pochybnosti :D

      Vymazat
  5. Mně to celé přijde jako velká komedie, která má jen vydělat peníze všem zúčastněním a především velkého podnikatele Kajumiho, kterej přišel s tou appkou, tuším, že i s nápadem. :D Nepřijde mi, že ho nějak trápí to, co se o něm říká, má to sledovanost, je to drama, mě to taky baví a penízky se pravděpodovně sypou. :D Jinak nesympatizuji snad s nikým tam.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A taky jim to sakra zvýší všechna čísla. Hold hodně dobře vymyšlené :D

      Vymazat
  6. Like house je pro mě naprosto směšná reality show a koukám na to jen proto, že mě fascinuje hloupost všech účastníků. :D Ale pro pobavení dobré.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3