Sportovní wishlist | červen 2021

středa 2. června 2021

Ahoj, kdy naposledy se na mém blogu objevil wishlist? Já vlastně ani pořádně nevím. A určitě nebyl o oblečení, ale o bytových doplňcích. Teď po roce jsem ale začala toužit po nějakých věcech do šatníku. Když jsem se odstěhovala do Prahy a začala jsem se živit sama, šlo oblečení nějak mimo mě. Pořád byly důležitější věci, které jsem si chtěla pořídit. Teď ale při pohledu do mého šatníku vím, že budu muset pár kousků obměnit. Tak jdeme rovnou na to!

Wishlist jsem nakonec musela rozdělit do dvou částí, dnes vám představím sportovní věci, někdy v následujících týdnech vám ukážu i ty ostatní věcičky, které jsem si vysnila. 

V Praze mám pouze jednu sportovní podprsenku, což je docela nešikovné, když ji potřebuji vyprat, tak musím kalkulovat, jestli ji náhodou nebudu potřebovat dřív, než stihne uschnout. Proto by se mi hodila druhá.

Na běhání sice pár šortek mám a i hezkých, které miluji, jsou ale dny, které jsou fakt horké a během těchto dní se vám o sebe dřou stehna, určitě to znáte. A při dlouhých bězích to začíná být problém, protože stehna se o sebe odřou a pěkně to bolí. Proto bych chtěla kraťasy, ve kterých se toto nestává!

Při běhání mám ráda delší tratě, ale to od 10. kilometru začíná být problém, protože po deseti kilometrech je dobré se napít. Momentálně to řeším tak, že si nesu flašku s pitím v ruce, což ale není šikovné, protože mi to ničí techniku, zdržuje mě to a je to otravné, proto bych si chtěla před letošním půlmaratonem pořídit nějakou běžeckou vestu, která tento můj problém vyřeší. 

Já sice moc ráda necvičím, ale když už se do toho vrhnu, nesmí tam chybět činky. Mám kilové, které už ani necítím a 1,5 kilové a ty už taky nejsou optimální. Proto bych chtěla rovnou tyto 3 kilové, ze začátku to sice asi bude docela záhul, ale aspoň nebudu muset zas po chvíli kupovat nové. 

Začínám mít pocit, že už ani jedny mé běžecké boty nejsou v nejlepším stavu, jelikož je používám fakt hodně a ráda bych si pořídila nějaké nové. Do teď jsem měla s úplně hladkou podrážkou, což je na silnice ideální, v poslední době ale občas zaběhnu i do terénu. Netvrdím, že potřebuji hned terénní, ale nějaké s aspoň nějakou podrážkou bych ocenila. 

Jaké vybavení na cvičení byste si rádi pořídili vy? 

Těším se u dalšího článku,
Lenka

Sledujte můj Instagram - zde
Sledujte blog na Facebooku - zde
Sledujte můj YouTube kanál - zde



14 komentářů:

  1. Já jsem si koncem minulého roku pořizovala nové činky, podložku a takový ten velký balón na cvičení. Ze tvého wishlistu mě zaujala vesta, vypadá dost prakticky. Jen já jsem spíše na cvičení, než na běh. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ta na cvičení si ji úplně představit nedokážu :/ Ale každý máme ten svůj sport :)

      Vymazat
  2. Jo, sportovní podrpsenka je pro mě základ. :D Taky mám troje sportovní boty, ale nosím je i normálně (čili jiné boty než sportovní nemám :-D). Já bych hlavně potřebovala začít pořádně cvičit. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, sportovní podprsenka je nejlepší! :)
      A tay věčně chodím v teniskách, hold nejsem moc holka na podpatky :D

      Vymazat
  3. Ja som začala cvičiť nedávno a tiež hľadám nejaké činky ale aj tú gumu na cvičenie.

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
  4. Vestu s vakem na pití měl můj bývalí přítel a používali jsme to hlavně na dlouhé treky do přírody či do hor. Je to šikovné a lepší než sebou pořád tahat flašku.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Leni, zaujala mne nejvíce asi ta vesta, velmi praktické!! Fí ha, půlmaraton a víc jak 10km je paráda, pro mne zatím nepředstavitelné. Já chodím, trochu jogy, ale jinak nic moc, cítím že mám rezervy. Nově mám ale běžecké boty Nike, jsou super, takže už se jen k běhu odhodlat. ☺
    Krásný víkend přeji!! ♥
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :)
      ono je důležité, že člověk hlavně dělá pohyb, který má rád :) tak třeba mezi ty své zařadíš i běh :)

      Vymazat
  6. Nějakou sportovní podprsenku bych si chtěla pořídit. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý wishlist, podobné vybavení bych také potřebovala, tak ti přeji, ať se ti vše co nejdříve splní. :))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentáře <3